DEPPEN!!!

Planerna har gått i kras av många anledningar. Inget som rör mig speciellt i ryggen men MITT GODIS!!! Mitt godis anläder inte. Så jag har två val.

1. Gå till ICA i regnet och köpa godis.

2. Skita i godiset.

Jag är så frustrerad just nu att jag funderar på att ge mig ut i regnet, ta en spårvagn och en buss till fysiken och rajta arslet av mig på cross trainern! Dock är ju detta mest funderingar för det lär vara sjukt drygt att gå till vagnen i regnet. Sjuuuuukt drygt! Men ack så skönt att träna, såg ju fram emot det...

Torsdagsänka.

Då var man torsdagsänka. Karln ska på bio med sina vänner och se någon gangsterfilm som jag inte vill offra 100 kr för. Så jag ska sitta hemma och se någon av de 3 rullar jag har dragit hem och äta godis. Tycker jag är ett perfekt sätt att spendera en torsdag. Dock är jag arg för jag lyckas inte koppla datorn till tvn!!?!?!?!? Kan någon hjälpa mig? Det är väldigt frustrerande för jag gör alltid rätt. Jag VET att jag gör rätt! Frustrationen är på ungefär samma nivå som med den sablarns IKEA lampan som vägrar lysa. *exploderar*

Att söka jobb.

Det är ju för fan en heltidssyssla! Jises! Har typ tagit mig hela dagen att skriva ett CV och några personliga brev som i slutändan ändå suger. Jaja jag har i alla fall kommit igång det är väl det viktiga. Sökt några jobb jag inte kommer få så nu ska jag ta och göra något vettigt istället (plugga och diska that is). Mina goda vänner från IVP i Umeå är på väg till KIttelfjäll nu! Ååååh är så avundsjuk!

Jag fryser. Jättemycket! Det regnar och blåser som att det inte fanns en morgondag. Det känns som att det blåser genom väggarna, jag tror fan att det är fallet här! Brr.

Dags att vara produktiv.

Nu är det läge att styra upp. Ångesten inför sommarens ekonomi är här. Nu jävlarns! Det blir CV skrivning, jobbsökning och pluggning. Måste dessutom dra fram lite planer för vad vi ska göra i Berlin, åker ju tomorrow liksom. Dessutom åker mina goa gubbar och gummor till Kittel idag. Är måttligt avis men ska försöka planera in Åre resan så jag får träffa mina vänner :) En Oslo tripp måste vaskas fram också, hälsa på Lisa! Åh idag känns livet bra :)

Måste man växla pengar också?

Dagens Lunch.

Jag har gjort det igen, dvs mat. Kycklingwok och spagetti. Mumma! (Hoppas jag, ej smakat än haha) Ser bra ut i alla fall, jaaa jag skolkade idag också. I'm a bad bad girl. But i know you like it ;P

image186

Sjukt roligt.

Standup på Harrys var jätteskoj och jag fick träffa trevliga Göteborgare som faktiskt vill socialisera med mig *jiiiha*. En ståuppare var svensk/polack (som jag) och hans bärplockarskämt var sjukt roliga. Typ att hans polska mamma brann av för att han sagt i radio att han kom till under bärsäsongen ;P

Sen huvudnumret var skitroligt! Jag skrattade konstant i cirka en timme i sträck. Mina käkar gör ont, min mage har träningvärk. Oj oj oj! Nu blev jag laddad på att se Betnér också, han ska vara rolig har man hört. Älskling hade köpt semlor (jag tjatade konstant om semlor igår men fick ingen). Så nu ska vi frossa semla innan sussen.

Dagens fråga: Kommer jag kliva upp imorgon eller har jag kastat in handduken för den här veckan?

Standup.

Sja fara på Standup med karln och hans kompis Sandra. Eftersom jag är mobbad i skolan är det väl bäst att fixa vänner i stan utanför skolan ;P Så det är det jag gör. Sedan har jag gjort mig till en tjej eftersom jag ska vänskapa mig med en tjej. Klänning, tjejskor, smink, frilla, parfym you name it! Jag kan fan när jag vill, är helt chockad! Känner inte igen mig själv. Gör ni det?

Ha en bra kväll allihopen! Jag ska garva som en äkta Norrlänning...

image185

Dasslektyr.

När vi handlade häromdagen köpte vi även en tidning. Jag är less på "Hus & Hem" samt "Vi i Villa" som handlar om stambyten och hur vitt är inne iår. Våga vitt är inte en artikel som tilltalar mig på toa. Så vi slog på stort, en Café. Dröm om både min och sambons besvikelse? Inga dumma brudar, inga nakna brudar utan istället är tidningen fylld till bredden med (förutom reklam) intervjuer med människor. Och artiklar! Herregud. Nästa gång blir det Slitz. Slirran kan man alltid lita på...


image184

ps. Jessica Almenäs såg inte med minsta kåt ut. Eller naken. Eller kåt.

Who's your daddy?

Jag är kanske KUNG idag! Okej jag skolkade, okej jag segade i sängen väldigt länge (ni vet att jag älskar sängen). Men nu har jag bannemig varit aktiv.

  • Kravbrbev till försäringen för knät klart
  • Bilförsäkring tecknad
  • Hemförsäkring tecknad
Fan bra jobb av mig, kom undan sjukt billigt också! En annan upside med livet idag är att jag äntligen är registrerad på GU. Vad innebär det? Jo jag får mina pengar imorgon! Lagom till Berlin och Tallin, lite shopping kanske? Yeaaah... Igår kom också min "operationsberättelse" från Umeå Universitetssjukhus. Ganska kul läsning, kul att det framgår att de är dumma och inkompetenta på akuten. Idag är jag glad så inte ens en såndär grej kan få mig på dåligt humör! Vad hände med pluggandet? Ooops...

Tävling!

Det pågår en tävling hos GirlGoesMom om en designerklocka, ingen mindre än denna:

image183

Info:
Nooka Zub 38 Zot

Soft and sexy - bright and bold. Express your mood with the Nooka zub, the second rubber band Nooka watch. A more robust unisex design.Tthe nooka zot design displays the hours as a vertical progression of 12 dots.

Denna har färgen "Kanel"


För att delta i tävlingen klicka här! Den pågår bara till Fredag 1/2 klockan 13.00 så skynda om ni vill fynda!

Nöjd, nöjdare, nöjdast!

Jag älskar att ha rätt och jag älskar att gnida in att jag har rätt. Älta detta faktum i all oändlighet. Nu har jag haft rätt igen och jag väljer att vältra mig i välbehag! Det är visst skillnad på MB och Mbit. Byyyyyte och Biiiiiit. Inte samma sak. Nä nä. Häääär är beviset. Enjoy!

Baaad baaaad naughty girl.

That's me. Idag har jag skolkat. Har i höstas varit en frekvent skolkare och det gick bra (om man bortser från det dåliga samvetet när man ligger hemma och trycker chips på bakfyllan). I vår har jag varit sjukt duktig faktiskt, knappt missat en lektion! Idag föll jag tillbaka i gamla vanor, minus chips och bakfylla (skulle gärna haft chips, eller kanske en semla?). Detta är mitt första skolk i Götet. Jag ska nog försöka plugga idag så jag kan döva mitt samvete ;P Utan chips och semlor...

Fan Fatcamp 2008 tar livet av mig! Where is the pleasure?

Angående Gossip Girl.

Var tydligen nått jävla virus eller trojaner eller vad fan Bergarn yrade om (jag fattade då inget). No Gossip Girl for me. Kollade på några hemsidor och nästa avsnitt (14) verkar inte ha gått ens. Luurad. Japp japp. Så .zix filer är ej att föredra bara så ni vet. Kanske börja svettas om någon ny serie månne? Time to move on liksom.

Fatcamp/Rehab.

Då var det dags igen. Fysiken. Fan vad jag älskar att träna! Eller rättare sagt jag älskar känslan efter att man har tränat. Man känner sig som nyttig, duktig och totalt TÖMD. Träningen kommer rädda mig från mina skolbekymmer, ni som hänger med förstår vad jag menar. Körde styrka idag, skönt som fan. Vi är duktiga, honey och jag. Tjockpannkaka till middag idag, gott gott!

Gymspaning:

1. Tjejer med BH som lägligt har genomskinliga plastband för att inte "synas" under "brottar-tränings-linnet" very hot indeed.

2. Par på gymmet. Gärna en petite tjej som aldrig sett en vikt i sitt liv, köpt nya träningskläder för att vara så gym hipp som möjligt i sin tighta outfit och killen som ihärdigt och beslutsamt ska slussa henne genom alla maskiner och instruera hur hon ska göra. Sedan gör hon ändå helt jävla fel. Oj va kul det är att titta på folk ;)

Gossip girl.

JAAAAAAAAAAAAAAA AVSNITT 14 FINNES!!    Inatt blir jag en lycklig kvinna av mer än en anledning.

Nu fysiken. Tjopp.

Följetongen går vidare...

- Fråga,

Undrar och hoppas att det är "okey" att vi IVP:are får ta med sig sin partner(i mitt fall min flicka X) på denna företeelse.

  
 

+ Hej Jag vet att jag sa ja på din fråga idag, men galan är tänkt att den bara är för ivpstudenter eller gamla ivpstudenter

  
 -
tolkas så att, det går bra eller inte?? blir lite förvirrad blandade känslor

 
 + Eftersom det är tänkt för bara IVP:are, Så är svaret nej.


 - Det var det sämsta jag varit med om.....

Tycker personligen att det var dumt av "DIG" att lämna ett Ja på frågan då du var på våran lektion för att sedan ändra det till ett Nej här på moodle. Tänk på dem som missar detta du har skrivit här och blir jätte besvikna då de ska köpa biljetter.. Men men till nästa gala tycker jag personligen att vi IVP;are måste se över detta så det blir en riktig gala!
.
  
 

+ Jag ber om ursäkt att jag sa Ja på en frågan, som jag egentligen inte var säker på vad svaret var. Jag erkänner att det va dumt av mig och att jag nartuligtvis skulle ha tagit upp det på ett annat forum än här på moodle.

Jag hoppas att jag inte gjort allt för många besvikna, men de som jag har gjort besvikna, ber jag än en gång om ursäkt.


 
 ¤ Nu är det inte bara + som anordnar Idrottsgalan utan jag och @ i 1:an är också med. Jag kunde tyvärr inte vara med när + var och informerade er 1:or, vilket var synd. Förfrågan om att ta med sin respektive kom också strax innan + skulle informera 1:orna. Vi hann därför inte diskutera detta innan. När vi pratat om detta bestämde vi oss för att säga NEJ. Även om vi hade sagt ja till att ta med sin respektive så hade de inte kunnat köpt biljetter nu, eftersom + sa ja till om det fanns några biljetter kvar efter att alla IVP:are hade köpt.

Jag tycker det är tråkigt att vissa av er inte tycker detta är en "riktig" gala pga att man inte får ta med sig sin respektive. Alla har faktiskt inte en pokjvän/flickvän!

Har ni fler frågor eller vill "klaga" på oss som anordnar Idrottsgalan så kom till oss personligen eller skicka ett mail. Jag tror att det går att få tag på våra mailadresser på moodle.

Jag hoppas att så många som möjligt vill och kan komma! smile



 
 - Hej
Jo, + förklara sig riktigt bra i sitt inlägg ovan och bad om ursäkt vilket jag godtog. Även om jag inte skrivit ut det här. Men att skriva "Alla har faktiskt inte en pojkvän/flickvän". Låter precis som du utgår från att alla är singlar på ivp vilket jag tycker är lite synd.

Mvh - (kommer inte närvara under gala)


 
 # va löjligt detta har blivit

Well #, I couldn't agree more.

USA vs. Sverige.

Är det bara jag som känner att amerikansk idiot TV är betydligt mer underhållande än svensk? När svenskarna kopierar amerikanerna blir det bara tillgjort och fånigt, rent av pinsamt på ren svenska. Tillomed när det är ett program som sverige kommit på görs det bättre á la USA style, jag menar Robinson vs Survivor? Finns tonvis med exempel, amercia has got talent, american idol, singing bee and so on...

Kanske dags att gå vidare från idiot tv konceptet. När vi väl är ingång kan vi lägga ner svenska drama serier också (andra avenyn etc). Till och med danmark kan bättre (syftar såklart till 2900 happieness). Tror fasiken den danska serien helt klart är det nordiska svaret på Glamour!

Hrrm.

Vet inte hur jag känner mig just nu. Har inget direkt spännande att berätta just nu för, jusste jag gör absolut ingenting! Varit helt slut av en heldag i skolan med bitterfittor. Har tröstätit hårdbrödmacka med chilikeso. Det hjälpte föga, dock var jag snäll sambo och köpte mjölk åt den där andra. Varför kan man inte få allt? Trivs hur bra som hellst med det privata livet och allt men skolan som jag alltid diggat tål jag fan inte. Överpretensiösa töntar förpestar min vardag. Blä.

Jag trodde en 40 timmars skolvecka var en myt. Tydligen inte. Jises lugna er, just making conversation.

Dagisfasoner. Igen.

Då var det dags för dagisfasoner igen i skolan. Denna gång en tjej, för att främja jämlikheten liksom. Hon kommer sent till den andra föreläsningen för dagen och blir väldigt väldigt stött för att någon sitter på den plats där hon satt på morgonens föreläsning. Hon hade tydligen tillomed lämnat ett block för att markera sitt revir. Ursäckta jag visste inte att vi hade bordsplacering på universitetet? Jag vill gärna ha plats 14 rad 5 i sal 2137 varje gång vi är där. Bara så ni vet så har jag plats 3 rad 8 i sal 2135. Akta akta.

Vad är det med denna platshets? Vad spelar det för någon roll vart man sitter? Voj voj.

Dagens ord: Käckt
Dagens ord i dagens sammanhang: Cancer är ju inte direkt käckt va.

Nya tag i fläsket!

Fatcamp har fått en helt ny betydelse. Jag är just nu utmattad, nyduschad och nyfikad. Kan livet vara bättre? Svar nej! Jag överträffade mig själv på Crosstrainern idag, jag trodde jag skulle palla 20 minuter och hade tänkt att pressa mig själv till 40. Knät imponerade och tog mig hela 80 minuter tramptag för tramptag! Svettig och anfådd som få men jävlar vilken känsla. Får se vilken känsla det bjuds på imorgon när jag vaknar men idag är jag salig.

Ni vet när man är sådär sjukt sur/arg/bitter/besviken etc och kan inte bli av med känslan. Det bästa man kan göra är att dra och träna, när man tränar kan man inte fokusera på någonting annat och det är som att hjärnan stänger av sig och lägger all kraft på den motoriska verksamheten. Så sjukt skönt.

Nå till mina observationer. När man står i 80 minuter måste man sysselsätta sig. Dagens klagomål går till alla män i gymmet som tror att alla vill se deras pre-beach-2008-stjärtar i endast fula kalsonger. DRA UPP SHORTSEN FÖR H-VETE!

ps. Det här var första gången på 3 månader som jag fick uppleva känslan att MAXA till utmattning. Sjukt härligt.

I just wanna scream.

Såhär har jag känt mig hela dagen:

image182

Negativt till positivt?

Jag är fortfarande en riktig bitterfitta. Jag är sjukt missnöjd, arg och besviken. Det är nästan så att tårarna bränner baki ögonlocken (notera nästan eftersom det händer typ aldrig). Så jag bestämde mig för att vända ilskan till något kreativt. För något kreativt måste väl automatiskt bli positivt. Eller?

Eftersom jag fortfarande får mail om saker och ting från mitt gamla universitet snappade jag upp en väldigt lustig konversation. Är nästan lite sugen på att publicera den. Återigen bara nästan. Det hela går ut på att en "etta" inte får ta med sig sin respektive som inte går på programmet till en sittning. Jaha? Det hela uratade i en fullständigt omogen, fjantig och totalt meningslös attack från "ettans" väldigt besvika sida. Once again, Jaha? Haha kan man inte gå på en fest/sittning utan sin tjej är man redigt Pussywiped säger jag.

Kul att tjafsa om det i ett fritt forum som alla på programmet har tillgång till och kan följa via mail. Den här följetongen har varit bättre än Days of our lives...

Hur går det?

Som vanligt. Inte alls. Jag är fortfarande arg, har inte promenerat eller gjort något av det som jag skulle göra. Bra jobbat va? Har dock hjälpt en kompis med hennes bloggdesign. Det blev faktiskt fint! Det var dessutom roligare än att läsa om barnmedicinska aspekter på idrott. Faktiskt. The Man kommer om cirka 2 h. Kanske få något gjort tills dess månntro. Men bara kanske...

Ilskan bara bubblar upp inom mig. Inte kommit över den tröskeln än. Morr.

Back in business.

Då var det måndag igen. Jag personligen har panikångest eftersom jag känner mig lurad och förd bakom ljuset av GU. Den här skitkursen jag läser nu gör mig bara mer och mer förbannad samtidigt som den ger mig ångest i form av framtida arbetslöshet? Funderar starkt på att gå den där styrketränings snstruktörsutbildningen i vår, kanske man får sig ett jobb eller så i sommar. Näe jag vill bara bryta ihop nu faktiskt, panikera sönder.

När jag är klar med det ska jag ta tag livet, plugga lite, ringa försäkringsbolaget, kolla runt lite extrajobb samt ragga upp någon som kan hjälpa mig att skriva ett CV. Hur i hela friden ska jag lyckas vara så här effektiv? Det enda som håller mitt hopp om livet uppe är att jag ska träna ikväll. Det blir Crosstrainer tills knät ger vika.

Ny säng nya förutsättningar.

Vi fick som bekant en ny säng av IKEA. Tur det var Burgundisk köttgryta som gällde, eftersom den ska puttra länge så hann vi skruva ihop sängen. Nåja karln lyfte och skruvade, jag drack vin och bossade ;P Nu är vi sjukt glada för vi älskar denna säng. Den här majestätiska kreationen, mm mm mm. Kommer sova gott inatt, en natt på golvet räcker.

image180

Dagens dilemma.

Den där jävla lampan. Vi har kämpat, och stånkat, när vi väl får upp skiten ja då går proppen när vi ska sätta på den. Nu vill den inte lysa alls. Den kan fasiken dö jag vet inte vad vi gör fel eller ska göra. Och JA det är rätt watt på glödlampan. Jättekonstigt det här men nu är jag ledsen, för lampan är jättefin :(

image181

Middagstajm!

Äta bör man annars dör man. Dagen till ära skulle vi ha mys-söndag vilket i sig innebär lite mer tidskrävande matlagning. Det blev burgundisk köttgryta som alltid är en fröjd för smaklökarna och jag tackar Junior som introducerade mig till denna ljuvliga rätt! Bilder? Som alltid här kommer bevisen från vår "Myssöndag":

image179

Update.

Lägesuppdatering Kärralundsgatan.

  • IKEA tittade konstigt påp oss, harklade sig oc'h gav oss en ny säng
  • Burgundisk köttgryta puttrar
  • Ny säng nästan ihopskruvad
  • Tvätten är - Tvättad.
  • Huset dammsuget
  • Färg för ommålning av skåpluckor inhandlad
  • Mat handlad.

Bara så ni vet. Nu ska jag fortsätta hjälpa min karl med sängen och vara mindre gnällkärring. När jag får sockerfall blir jag en äkta bitterfitta. Skärpning innan man blir singel igen ;P

Housewife deluxe.

Ptja, har just satt på tvätten (3 tr ner & upp pöust och stön). Känner mig så duktig att jag inte känner att jag behöver göra något mera. Haha! Näe så lat ska jag inte vara. Jag ska göra ett försök att imponera sambon. Jag ska packa upp diskstället och skruva ihop de resterande 3 stolarna. Jaaa jag förstår att ni undrar hur ska "Ljushuvud 2" klara detta utan "Ljushuvud 1" på endast en timme. Den som lever får se mina vänner!

Solen skiner på Bästkusten.

Det är itne var dag men idag vaknar jag till (fågelkvitter?) och solsken. Det är nästan så att jag vill ut och springa! Eller det vill jag nog men jag kan inte. Antar att jag har samma restrtiktioner som Monkan, spring endast om du är jagad av en våldtäcksman. Men att gå ut och känna på vädret hade väl inte varit fy skam heller. Om 2 h kommer karln hem och då ska den trasiga sängen åka på IKEA. Den stora frågan är om jag ska göra något vettigt och "hemmafruaktigt" innan han kommer hem. Vad tror ni? Hade ju några vaga planer på tvätt...

Kan man tvätta endast iförd morrgonrock? Jag älskar min morgonrock (och att vara nude).

Berlin 1-3 Februari 2008.

Just nu håller vi på att boka boende (vem säger att man ska vara ute i god tid liksom). Vi söker bra vandrarhem i Öst Berlin eftersom vi förra året bodde på Väst sidan och all action var på Öst sidan. Nu verkar karln ha hittat ett bra boende! Bara att dra fram kortet alltså. Hihi nästa helg åker vi! Så roligt :)

image178

Matlagning på hög nivå!

Eftersom vi har blivit så bra på att laga mat, ni ska veta jag och karln är ett riktigt fint team i köket, så känner jag att en matkategori är att föredra. Så här är den, klart som fan att vi måste skryta med bilder när vi väl lyckas med något gott! Ni ska veta dagens mål var inte dumt. Hemmagjorda köttbullar, potatismos (lyx á la Junior) och brunsås. Det var precis så gott som ni kan föreställa er. Usch vattnas i mun på miug när jag tänker på detta. Mmm mm mmm...

image177

Pust och stånk.

Nu har vi skruvat isär sängramen igen. Vår älskade säng ååååh. Ska åka till IKEA imorgon och förhoppningsvis få en ny pärla, sidobrädan som hade en spricka gick i 2 delar idag när vi skruvade loss allt. Haha! Tur vi tog tag i det i alla fall. Honey har städat toan och vi har sorterat tvätt. Precis vad man vill göra en lördagkväll ;P

Just nu skruvar vi ihop nya köksstolar, det är tur att vi är två genier som ska göra detta. Tog 20 minuter att skruva ihop den första stolen. För er information är det två ben som ska skruvas i ett säte. Det är alltså totalt 5 skruvar. Bra jobbat av oss med andra ord. Nu vilar vi :)

image176

Dagen efter.

Inatt var jag full, jag kröp upp för trappen på alla 4. Jag fnissade, jag var jobbig och krävande (kanske inget som BARA sker i fyllan haha). Det var grejt, idag ser man dock konsekvenserna. Jag är bakis och sängen är knäckt. Jävla IKEA ska klaga. Men lite kul är det ;P Fast nu vågar jag inte ligga i sängen, är rädd att den ger upp eller något. It's one big crack liksom. Haha!

image175

Alldeles för många öl...

Blev det igårkväll på Delirium! Jag blev hyfsat full, grönsakssoppa var inte mycket att stå på om man skulle hänga med i Gbg-Eriks öltempo. Men kul var det! Fanns som nämnt tidigare 39 sorter öl på fat och ännu fler på flaska. Vi frossade i Tysk öl och upplevde smaker som inte ens kan förställas! Det var en riktigt rolig fredag. Dessutom hade jag glömt hur det känns att vara full. For your information: Det känns bra som fan!

image174

Det här är en riktig öl!

Photo-0200.jpg
Det här är en riktig öl!

Delirium, 39 öl sorter på fat. Jag är ledsen, Pipes släng dig

Photo-0198.jpg
Delirium, 39 öl sorter på fat. Jag är ledsen, Pipes släng dig i väggen!

P S .

Jag är fullt medveten om att det föregående inlägget syftar till att jag är en fegis. Eftersom jag inte tål fegisar leder detta faktum till att kognitiv dissonans uppstår inom mig och därför känner jag mig tvungen att förklara för er hur det egentligen ligger till. Jag är inte feg, jag är undvikande. That's it. Tack för er tid!

(nu nap)

Detta mår ni bra av.

Som vanligt är jag kass kass kass. Jag har inte ringt min chef. Jag har inte tränat. Jag har inte sökt jobb. Jag har inte ens tagit en nap!!! Vad har jag gjort? The obvious juh, Gossip Girl maraton. Slut på säsong 1 och mitt beroende bara ökar och ökar. Var är säsong 2? VAAAAAR?

Nya problem kommer nu, måste napa lite om jag ska palla kvällen. Jag har en dejt med Gbg-Erik. Vad ska jag ha på mig? Behöver jag duscha? Dessa är de frågor som cirkulerar i mitt huvud. Dessutom bör lite mat lagas, vill ju äta med karln innan jag far. Han är förövrigt väldigt stolt över mitt "nätvärkande" på skolan idag :) Ne nap nu, kan ändå inte ringa min chef för han har slutat. Darn.

Hångel!

Idag har jag hånglat upp en gummidocka. MiniAnne hette den och ful som stryk var den. Jag undrar om de döpte dockan till ett tjejnamn för att killar har svårt att hångla med andra killar men att det är lättare för tjejer? Vad tror ni? I alla fall hade vi Hjärt & Lung Räddning idag, jag har numera ett certifikat att jag har genomfört utbildningen och kan hångla in public. Dock tror jag inte någon vill bli återupplivad av mig för jag sög på att blåsa...

Har även tagit kontakt idag! Yeah en applåd är i sin ordning. Den satt långt inne men jag följde ett råd av en god vän och allt utvecklade sig fin fint. Man ska tydligen börja från botten och jobba sig uppåt. Så det gjorde jag! And now I'm up! Lite närkontakt var inte helt fel i the bonding experience heller. Tack "stabilt-sidoläge"! Nu ska jag luncha, se Gossip Girl och ringa min gamla chef och typ sluta innan jag far och tränar. Det känns jsukt pinsamt nu. Blä!

En sista innan sussen...

Eftersom ni gillar bilder ska ni få några gobitar innan jag ska lägga mig (måste gå en god natts sömn för att förbereda för ännu en mobboffer dag). Här kommer vårat sovrum/vardagsrum i alla fall. Befooore and after som sig bör!

image170


image171

Iris. The one and only.

Åh du ädle man kan du inte bara gifta dig med mig? I think I'm in love. Lööööööööve you know. Herregud den här karln övergår mitt förstånd! Jag messar att han är för snäll, han svarar "Ja det är jag men jag kan inte hjälpa det :)". Är han inte för underbar? All you single girls out there, GET IRIS!!!! Han är grym i köket också. Jises vilket kap. Skynda och fynda!

My new addiction.

TV har ett enkelt sätt att gripa tag i mig. Nu har jag ett nytt beroende, Gossip Girl. Damn you Josie som drog mig in i detta!!!! Är på avsnitt 7 och inser att det inte fungerar. Har igna fler avsnitt hemma men det gnager inom mig! Jag vill ha mer mer mer! The man sover förövrigt. Sedan strax innan 21. Mitt fel jag skulle ju ha min låda imorse...

Jag är ett offer.

Jag känner mig faktiskt som ett mobboffer när det vankas rast i skolan. Jag känner ingen, har ingen lust att lära känna någon heller. Jag har vänner och jag har bekantskaper vad mer ska man behöva liksom? Men trots det känner jag mig som ett offer på rasten. Vi ska hångla imorgon (hjärt & lung räddning) så jag kanske knyter några fina vänskapsband då ;P

Förövrigt pågick 5 åringsfasoner idag. "Jag vill ju sitta med grabbarna". För fan du är typ 26 år och går på universitetet. SKÄRPNING! Mina mjukisar idag kändes grymt bra. Jag är mig själv igen. Ahhh! Det är dock plågsamt att typ 450 st skoaffärer har sina skyltfönster hela vägen från vagnen till skolan. Det är ett hån!

ps. Tur att jag inte känner någon i min klass och att de inte läser min blogg ;P

Bloggtorka?

Ni kanske imorse anade en viss bloggtorka. Den äro över! Endast på vägen till skolan fick jag massvis med bra saker att blogga om. För det första krockade nästan min spårvagn med en bil (haha vi hade ändå vunnit fighten!). Detta understryker alltså hur farlig Göteborgstrafiken är med alla spårvagnar och för mig oförståeliga korsningsuppbuggnader. Nåja man ska vara nöjd och glad!

En annan sak jag obsererade på spårvagnen var alla mammor med barnvagnar. Observation 1: Jävlar var hypade dagens barnvagnar är?! Det är 4 hjul eller 3 hjul eller 5 hjul och massa fuffens grejer och konstruktioner. I och för sig hörde jag att en barnvagn man vill ha går lös på cirka 7000 kr (!!?!?!?!??!). Karln kontrade detta med ett förslag på att köra runt ungarna i kundvagnar. Det blir perfekt, i love you!

Observation 2: Hur de liksom förväntar sig att få hjälp med barnvagnen upp i spårvagnen. Liksom vad gör de om de är alldeles ensamma? Får konduktören kliva ur och hjälpa till då? Dessutom blir det nästan pinsamt om ingen liksom ställer upp. Satt och tänkte på det (som tur var innerst med en gubbe brevid mig så jag slapp ingripa) och en skrämmande tanke föddes hos mig, tänk om de förväntar sig att jag ska hjälpa till? Jag som knappt tar mig ner för spårvagnstrapporna för egen maskin. Jag menar, jag ser ju ung, frisk och hurtig ut klart det förväntas, de vet väl inte om att jag är opererad?!

Ja jag har för mycket fritid, behöver ett jobb så att jag slipper tänkta så mycket.

blogg Fan, glömde handskarna. brr.

Photo-0197.jpg
blogg Fan, glömde handskarna. brr.

Time to make a stand.

Idag för jag det! Jag sätter ner foten. Jag åker till skolan i mjukisbyxor, Ersi-jacka och fula slitna adidas gympaskor. Rapport om konsekvenserna återkommer senare idag. May the force be with me.

Lite lätt fuktigt.

Ja mina damer och herrar, a very good morning to you! :) Jag äter nu faktiskt lunch, börjar skolan 13.00 då ska jag dit och leka mobboffer igen. Måste fasiken ta mig samman ju. God damnit! Jag och karln var och hämtade mitt paket imorse, 07.00 to be exact. Jises, det är som en dröm som en dimma och jag är mest klubbad av allt.

ps. Lyckades få karln att kolla Gossip Girl med mig igår ;P Yeah en vinst för kvinnorna!

Nighty.

Ahh. Träning klart, fika klart, dusch klart. Nu blir det mys och något avsnitt av Gossip Girl, måste ju kolla in vad alla hetsar om. Nattinatt peeps!

Dagens grej(?): Avokado

Sjukt gott.

Dagens mat är inte att leka med. Tycker det är sjukt sött att vi lagar tillsammans. Är ett sjukt bra team, sambon och jag. Shit det vattnas i munnen på mig själv när jag ser dessa bilder!

image168

F*tta.

Jag gick just in i en dörr, med ansiktet före. Hur jävla begåvat är det? Aja då vet ni om det ikväll eller imorgon kommer upp bilder med halva mitt fejs i en blåskiftande ton. Det är inte kvinnovåld i hemmet det är toalettdörren. Igår åt vi god mat och idag också. Lite bilder? Klart som fan ni vill se bilder. Skitont i ansiktet har jag!!!!!

image167


Amfeeetamiiin.

Så sade dagens föreläsare ordet amfetamin ungefär 10000 ggr. Det var lustigt men jag höll ändå på att somna, behöver min skönhetssömn! Lär ju inte få imorrn heller då jag måste åka på Bussgods och hämta min låda, förhoppningsvis har den inte sprängts eller nått. Vill ha mina köksstolar. Damnit! Annars då? Bullen är i ugnen och jag fryser. Brr. Gymmet ikväll jag peppar!

Biff update.

Igår var som sagt premiären för Fatcamp 2008 här i Wandzioch/Arkhult residenset. Stuprörsjeansen smiter åt alldeles för tajt, det är dags att sätta ner foten. Så vi åkte på Fysiken och köpte kort, herre min skapare man fick posa direkt på plats! De tog kort på mig! I uppsatt hår! Ser ju ut som ett ollon. Aja finns de som föredrar den looken också. Det var ganska sent men 30 minuter cykel och lite streching hanns med. Idag har jag mest ont i murri (av sadeln) men även en del värk i knät och vänster vad så det känns som en okej början. Ska göra en tjockiskollage och sätta upp på kylen! Motivation peeps, motivation.

image166

Sådär lycklig var jag när jag kom hem. Finns inget bättre än lite utmattning och förhöjd puls!

Poteto, potato...

Ja säg det. Hade massa spännande saker att blogga om idag men som vanligt är väl alla borta. Gjorde i alla fall som Junior tipsade, det är även Dagens citat: "Följ bara spåren av glittriga leopardskor o lukten av 'BritneySpears-Fusion' så kommer du nog rätt :)". Så jag hittade rätt, Fusion-ångorna var inte svåra att följa direkt...

Annars då? Kände mig som en pubbig 15 åring med finnar och tandställning. Måste man skaffa nya vänner? Ska ge dem en chans till men hittils har jag väl inte direkt känt nån dragningskraft. Sen så känner jag mig konstig, jag brukar inte vara såhär osocial!? Måste vara "Gay-chocken" eller något. Förövrigt, det var TVÅ mjukisbrallor idag. Ska fan ta mjukisar imorrn. Kanske lika bra att vara sig själv liksom ;P

Kul att jag åkte hem aphungrig och drömmandes om korv stroganoff för att inse att jag inte har några nycklar och inte kommer in. Nämnde jag att jag itne hade vantar, det spöregnade och var svinkallt? What a fabulous day liksom. Jag njuter verkligen. Men jag är väl inte den som klagar :>

Det är en sorgens dag.

Heath "Snygg" Ledger har hittats död. Vart fan är världen på väg? Lägligt nog gråter Göteborg.


En liten morgonlista.

  • Dagens skönaste: Träningsvärk!
  • Dagens fråga: Kommer jag finna lektionssalen?
  • Dagens drygaste: Karln ligger kvar i sängen.
  • Dagens tajtaste: Sturprörsjeans, mer mjukis åt folket!
  • Dagens snyggaste: Mitt foto på Fysiken kortet.
  • Dagens låt: The Perishers - Pills

Beach 2008.

Ikväll börjas det, nu jävlar ska julskinkan ut! Tjockisfoton är tagna, invägningen är gjord. Ni mina kära vänner kommer inte få ta del av denna information, just for me! Men likväl är det gjort.  Jag är redo. Dock tror jag att "profil-tjockis-bilden" skulle framkalla både ett och annat skratt hos publiken. Men nej, så roligt ska ni inte få ha det!

Nu ska jag och karln åka på Fysiken och köra igång första passet, det blir "tjockisträning" aka rehab aka cykel (läs: typ veva med benen utan motstånd). Jag är sjukt laddad! I sommar när jag ligger vid poolen i Vegas kommer alla bara dreggla. Allvarligt talat börjar kläderna sitta lite väl tight nu. Få tillbaka aptit och inte röra på sig är en sjukt dålig kombo. Nu kör vi!

ps. Jag hoppas innerligt att försäkringsbolaget betalar mitt träningskort.

Söndagens dilemma.

Här är den. Anledningen till att jag och karln nästan gjorde slut. Ladies and gentlemen, I give you the Breakup-Meatloaf!

image165
Den blev aldrig klar...

I know what you like.

Bilder! Så det ska ni få. En bild på det favorita i lägenheten där jag hellst spenderar resten av mitt liv. Alla värda och favorita aktiviteter kan utföras i den. Utan överdrift, jag ger er den majestätiska...

image164

Sablarns jävla tvättmaskin.

Skojjar den med mig? Har hållit på i en och en halv evighet nu, hur många gånger ska de skölja och centrifugera liksom. Kan ju inte vara normalt. Jag som bor 2 tr upp och har tvättstugan 1 tr ner och är inbalid blir inte glad när jag ska gå ner i onödan! (Ja Josie du och dina 5 tr vinner men jag är fan invalid!) Så jag går ner för att hänga tvätt och stoppa i nästa maskin, vad möts jag jav? Jo ett maniskt sköljande och centrifugerande från tvättmaskinens sida. Den har för fan varit på i över en timme nu!!!!!!

Så jag tänkte "snart är den klar ju". Jag gjorde situps (går emot svälltrenden jag vet), och rygglyft, och mina töntiga knäböj. Slutligen somnade jag på golvet i tvättstugan av ren uttråkning, nej den snurrande trumman är inte fascinerande i längden. Efter många om och men gav jag upp! Jag gick upp för trapporna, hur mycket ska jag sätta på att maskinen är klar just nu i skrivande stund? Jag skiter fan i det. Går ner om ett BRA tag. Bläh. Lunch kanske?

Apropå...

Absolut ingenting? Första tvätten är i, ska gå ner och sätta i omgång 2 strax. Nu har jag gjort sådär igen, jag surfar alldeles för flitigt när jag har alldeles för mycket tid. Jag snubblade på ett fenomen kallat "lip plumper". Ja Monkan jag läste det på stureplan.se vart annars? ;P

I alla fall är det ett preparat för alla som inte vill pula in eller pula in mer silikon i sig för att få läpparna att svälla. You heard me, läppsvällning! Är det någon slags trend? Vad har jag missat? Är det meningen att de ska va svällda nu? Ska allt vara så stort som möjligt? För isåfall borde hela jag vara dyng-inne juh...jättesvälld åt alla håll och kanter!

ps.
tydligen så svider det lite (nähä?!) men vill man vara fin får man lida pin...

Sunshine my only sunshine.

Idag är det SOL i det normalt regniga Göteborg. Trots att jag sedan igår fortfarande är lite butter så gör solen upp för det. Tror jag i alla fall, solen gör en alltid glad. Idag fick jag ett trevligt uppvaknande, dessutom blev jag släpad till duschen (undra om sambon tyckte jag luktade äckligt och att det var dags för en avspolning?!).

Nu är jag i alla fall nyponfräsch, vaken och iklädd mina favoriter, mjukisar! Ska äta frukost och sedan är det som bekant dags för HemmaFru-livet idag. Har redan diskat, så det är lite tvätt och städning och matlagning kvar. Ska nog posta lite viktiga brev till försäkringsbolaget och sådär. Jag ska vara duktig. Det är planen, får se om den genomförs. Ciao!

Såhär bor jag!

Nu fortsätter följetången om min nya bostad i Göteborg. Här kommer badrummet, självklart är det en långsam följetång då jag vill ha er odelade uppmärksamhet vid genomförandet av detta! Nog ordat om det:

image163

ps. Honey ligger och slumrar. Hemmafrun kanske skulle slagga...

Smekmånad.

Jag sälar i fotöljen med min laptop som växt fast i mitt knä och gnyr om att jag vill ha fika. Karln går till köket, fixar och kommer tillbaka med...FIKA! Jag får fika på fotöljen, kan livet bli ljuvare? Imorgon ska jag leka hemmafru, laga mat, diska och tvätta. Blir nog någon beställning av kurslitteratur också. Måste ju försöka vara en seriös student. Kanske lära mig något?

Just när allt känns som mest konstigt och förvirrat kommer han och gör allting rätt igen. Åh, I'm one lucky woman.

Sjukt sur.

Hockeyn gick väl sådär. Den riktigt underhållande matchen stod dock mellan Eliasson - Örnbjär. Schysst minspel på läktarn! Aja MoDo kommer igen. Man kan inte alltid vara på topp.

Dagens uttryck: Bäver-Fitt-Sur - Fröken Örnbjär

Första dagen.

Där sitter jag, 10 år för tidigt med lera på mina svarta converse (damn you Göterborgsväder) utanför klassrummet. Jag ser mig omkring, kan edventuellt skymta några eventuella klasskamrater. Efter en stund lägger jag mörke till en förvirrad kille som stövlar förvirrat omkring klassrumsdörren. I mjukisbyxor! Det mina damer och herrar var det enda exemplaret i mjukisar jag beskådade.

Resten av min klass är "gay" klädda som jag brukar kalla det. Det var stuprör med häng, det var axelrems-mans-väskor det var spetsiga loafers i krokodilskinn, dröm om min chock! Säger bara att det var tur att jag tog på mig "civila" kläder idag, var ändå under-dressed. Jises! Jag trodde det var en idrottsklass? Vi är i alla fall ca 20 personer allt som allt (management och hälsa) så min klass om några månader består av endast 10 personer. Behöver jag nämna att jag är ensam tjej? Fast samtidigt är jag väl mest manlig ändå...

Hann som inte riktigt sondera terrängen men det finns helt klart potential. Det kan nog bli bra det här. Ska ge det en god chans i alla fall. Skolan är asfräsch och jättefin, väldigt långt från HUM huset på umeå uni. Men ändå saknar jag er alla jättemycket. Åååh. Nu har jag bara massa gays!

Snart dags...

Kläderna är på, mascaran är på. Väskan är packad och solen skiner. Jag känner mig som en 7åring som ska börja skolan. Fjärilarna är i magen, lunchboxen redo osv. Försöker slappn av och komma in the mood med The Killers. Har kopplat in datorn till surroundsystemet så nu jävlar har vi lljud! Måste erkänna att bärbar dator ljud är lagomt upphetsande.

image162

Have a nice day!

Tidig morgon.

Uppe tidigt och är sjukt nervös! Hur ska det gå? Har tagit fram karta på skolan, ska studera vart jag ska snart... Måste fixa klart alla papper också. Shit undra hur stor klassen är? Om de e trevliga? Härligt att det dagen till ära regnar också. Bläh. Innebär stövlar vilket innebär ajaj för att gå länge ;P Hockey ikväll. Bara att överleva tills dess!

Läskigt...

Imorgon börjar skolan. Jag har inte lagt fram kläder, memorerat kartan över lokalerna eller packat skolväskan. Jag är totalt unprepared for this! Hur ska det gå? Hur soft vågar man klä sig liksom eller ska man satsa på något mitt emellan dressed up och dressed down för att pejla läget på gänget? Spana in vad som gäller så att man kan klä sig in i gemenskapen...

Storslagna frågor och funderingar som cirkulerar i min hjärna just nu. Tur att jag inte börjar förrn 13, så jag hinner åtgärda allt det där viktiga innan det är dags för spårvagnen. Förresten undrar när spårvagnen går???

A statement.

Ja idag har vi minsann satt ner fötterna. Vi åkte till ut till Partille och såg film med grabbarna (trots att jag var seg och kvällens eventuella aktiviteter skulle kunna utebli pga sen hemkomst). Allt detta för att bevisa att vi inte är tofflar. Det här med samboliv är fasiken avancerat! Vi umgås ju inte ens när vi är hemma, sitter vid varsin dator och nördar så det har faktiskt inget med tofflande att göra! Det handlar om ren och skär mänslig lathet blandad med ännu mer mänslig bekvämhet (kanske ganska samma lika i och för sig?!).
 
Jag är lat, bekväm och stolt över det. Ändå pallrade jag mitt sorry ass till Partille för att kolla på Disturbia och bevisa min otofflighet. Filmen var ett steg upp från gårdagens "dokumentär" så det känns som en helt okej kväll. Kanske inte så dumt att besegra latheten och röra på fläsket lite nu och då. Imorgon är det HOCKEY! Fick biljett i julklapp av sambon så Frölunda - MoDo ska beskådas. Självklart sitter vi på MoDo läktaren, är väl Norrlänning?!

Nya lyan.

Har fått igång kameran igen så nu börjar bloggandet om nya lyan. Det börjar shapea up här borta men vi har lite jobb kvar ändå ;P Här kommer i alla fall lite bilder från köket, vad sägs om förvandlingen? Jag tycker den är enorm och till det bättre!

image161

Vad tycker ni?

Sjuk sur.

Mitt humör pallar inte att vara utan mat. Jag är hungrig. Ugnen suger balle min köttfärslimpa har varit inne i typ snart 2 timmar nu och är inte klar. Jag är sjukt arg. Blir ingen bio heller. Men just nu är alla problem världsliga jämför med min hunger. Jag skäller på min sambo. GE MIG MAT!!!!

Nu har jag i alla fall internet, det kanske vänder snart?

Det var den helgen.

Igår diskuterade vi att om man inte har supit så känns det som att man inte har gjort något. Det här har varit en såndär nykter helg, men vi har gjort massor! Idag var det alltså söndag, vi har varit på IKEA och införskaffat mittbjälken till sängen samt lite annat (handdukar och en kruka). Nu är sängen färdig, den är majestätisk! Den vill jag bo i jämt jämt jämt...

Ikväll blir det köttfärslimpa och sedan bio med Erik, får se vad det blir men jag tänker motsätta mig någon idiotisk komedi STARKT! Det enda hemmet saknar nu är en pedalhink på toaletten. VAd är det med karlar och avsaknad av sopkorg på toaletten? Alltid har man något som ska kastas, en tops, ett gammalt lypsyl you name it liksom. Mer sopkorgar åt folket!

ps.
Min internetuppkoppling suger mest.

Aftonbladet rapporterar något av värde.

Det är fasiken inte ofta de gör det faktiskt. Oftast är Carolas tånaglar eller Carolina Gynnings bröstimplantat på tapeten men idag var det faktiskt en vettig headline. Nämligen att Hillary Clinton tog hem Las Vegas (Nevada)! Jag är inte politiskt insatt eller ens intresserad men jag hoppas att Hillary tar hem det här. Jag blir som lite kåt av tanken att världens mäktigaste land ska styras av en kvinna. För första gången, det är fan ett stort steg för jämställdheten. Läs artikeln här.

Go Hillary!

Bara för att.

Eftersom det har varit ont om bilder på senare dagar här så kommer det lite kollage på rullande band. Ungefär såhär:

image159

Man måste ju stanna till och ta en gofika. Dock var kalrn min lite darrig på handen...

image160
Dagens tonfisksallad. Den var sjukt god och sjukt grym. Jag är sjukt grym! Yeeeeaaaaah!

Vill ni se bilder på lägenheten? Tjata tjata tjata. Det var så jag fick Limpans-dåvarande-plastbrorsa att gå till Kärnan och köpa snus åt mig när jag var fjortis. Förresten, är på dag 20 utan snus. Går prima skinka det här!


Dag 1 sambolivet.

Ja vad har vi gjort idag? Utan några som hellst försök att mörda varandra har vi lyckats med:

  • Packa upp mina kartonger
  • Sätta ihop sängramen (dock sakna vi någon mittbjälke men vi hämtar på IKEA imorrn)
  • Satt ihop en liten lampa
  • Lagat tonfisksallad
  • Ätit tonfisksallad (twice)
  • Åkt bil
Jaaaa, sedan har vi varit i Partille och sett film med Erik och Robert. Värt att noteras är att vi såg världens sämsta film "My date with Drew". Se den INTE! Är kär i sängen. Fan tror det är dags att lägga upp lite bilder snart på lyan, det börjar ta sig.

ps. Nu finns mitt namn på brevlådan och dörren. Yeah!

sådärja, nu bor man på allvar!

Photo-0196.jpg
sådärja, nu bor man på allvar!

Här blir inte många barn gjorda.

Han sover, jag surfar. Är detta en glimt av den stundande framtiden månntro?

Dags att ta tjuren vid hörnen som pappa brukar säga. :)

Trött...

Har lagat asgod tonsfisksallad till lunch idag. Killarna vann med 4-1 så InnebandyFruandet gick fin fint. Det är kaos här men vi är jättetrötta. Får se hur mycket action det blir, jag har i alla fall packat upp kläder, skor kvar. Hur är det tänkt att man ska få plats i 1 garderob?!?!?!?!

Idag är det fint väder på Bästkusten. Jag har kommit hit då kommer solen också. Jag ääääär solen!

ps.
Jag har fortfarande inte förstått att jag har flyttat. Bara så ni vet!

Jag har blivit InnebandyFru! Haha...

Photo-0195.jpg
Jag har blivit InnebandyFru! Haha...

Ny stad, nya förutsättningar.

Då var man här, det var en väldigt påfrestande dag igår, mycket känslor! När jag sa hejdå till junior och pappa började tårarna bränna baki ögonlocken, men jag höll mig. Typ. När de gick, satte jag mig vid gaten och det bara forsade. Japåp som den bebis ni alla vet jag är satt jag och lipade på Alvik. Alla businessmen tittade konstigt och känslokallt på mig som att jag vore från yttre rymden. Well.

Allt kändes mycket bättre när jag klev av. Trots stormen och regnet som öste ner blev allt bättre när han stod där och väntade på mig  vid bagagebandet. The Waterworks gav inte upp men det kändes bättre. Haha jag tror fan inte jag har lipat såhär mycket sedan jag ramlade med cykeln när jag var 8 år. Efter kramar och allt det där berättar han att Erik hade försökt övertala att han skulle ge mig 300 spänn så jag fick ta bussen och karln skulle hänga med dem ut. Jag säger bara en sak, hade han gjort det hade jag varit på morgonflyget hem. Och han hade varit utan genitalier.

Nu är det morgon, vi har myst, vi har ätit frukost och snart ska han spela innebandy och jag ska titta på. Kanske dags att byta namn på bloggen? Jag tror jag är en InnebandyFru ;P

Fortfarande bara sur-Bromma...

Photo-0194.jpg
Fortfarande bara sur-Bromma...

Hejdå Umeå.

Nu är det dags för farväl inlägget. Lika bra att skriva nu, senare blir det väl för stressigt! Nu åker jag, lämnar östkusten för bästkusten som K-Fed så fint uttryckte sig! Det ska bli spännande men jag erkänner jag är sjukt nervös. Det har inte gått upp för mig tidigare att jag faktiskt flyttar. Nyss gjorde det och mitt hjärta började rusa och klappa i takt med den snabbaste dubbelkaggen. Jag började svettas och känna någon slags panikångest krypa upp inifrån.

Efter några djupa andetag är jag här. Inte lugn men lugnare. Jag närmar mig inte längre hjärtsvikt men jag skulle inte direkt säga att jag har vilopuls heller. Nu vill jag bara vara där och känna att allt är bra. Men det är några timmar kvar och en taskig landning i Göteborg kvar tills dess. Just nu har jag den normala refebern, är min väska för tung? Har jag för mycket bagage? Tror att min hjärna har återgått till "icke-flyttmode" eftersom "flyttmode" krävde alldeles för mycket av psyket som nästintill kollapsade. Nästa gång vi hörs är jag på väg eller där. En Norrlänning som påbörjar ett nytt liv på Västkusten. Eller kanske itne nytt, livet är detsamma men ett nytt kapitel startas. Let the games begin...

Älskar och saknar Er alla redan. Ni vet vilka ni är! XOXO /Ägo


Hetsen om fysisk aktivitet.

Vi hade en väldigt intressant diskussion på skolan häromdagen angående fysisk aktivitet för barn i grundskolan. Alla var överens om att det största problemet låg i högstadieåldern då många slutar i föreningsidrotten samt att det skärs ner på idrotten i skolan. Fysisk aktivitet och hälsosamt leverne i all ära men blir det inte lite mycket ibland? Läraren hade en otroligt intressant vinkel, nämligen att ungdomar tar avstånd från den här hypen som skapats kring fysisk aktivitet inte på grund av att de inte gillar idrott, utan som en tonårsrevolt. Under den identitetsskapande perioden vill man inte vara "en i mängden" när fysisk aktivitet och hälsa är så "inne" och populärt. Så ju mer det tjatas desto mer Joltcola dricker de och desto oftare sitter de vid burken och spelar World Of Warcraft (eller vad det heter).

Just nu känner jag mig som en hormonstinn tonåring som revolterar. Jag älskar idrott (även om jag just nu är för invalid för att utöva den på de sätt jag önskar), jag mår bra och vet om att fysisk aktivitet får mig att må bra, äta hälsosamt får min mage att må bra osv. Men all denna hets! Vad vill ni mig? Det är inte den där skeden "normalfettig" kesella som gör att man blir överviktig. Tycker att idag hetsas det så mycket om fysisk aktivitet och hälsosam mat att jag har lust att säcka ihop på soffan och beställa en kebabpizza med extra bearnaise sås bara för att prostestera! Någon måtta får det vara på besattheten och det nästintill maniska beteendet. Ja vi blir fetare, ja vi rör oss mindre. Trots att detta måste det ju vara var och ens egna beslut att ändra sin livsstil och sina vanor. Inte på grund av hets utan på grund av att man själv vill. Jag är en vuxen i en tonårings kropp. Jag gör min 2:a tonårsrevolt nu.

Hemma igen.

Tar det lungt hemma. Sjukgymnasten, CHECK. Stolarna skickade med bussgods, CHECK. Allt packat, CHECK.

Jag är nervös. Framförhållning av denna sort har aldrig förekommit i mitt liv eller min värld. Vad händer?

ps. Monkan, du är inte ensam. Junior är en pärmhitler, sitter här och hitlar. Haha.

Då var den här.

Sista dagen. Har fortfarande inte förstått. Aja ska bli trevligt att träffa honom. Mycket trevligt. Sen får allt utveckla sig eftersom. Om det är något jag är bra på så är det att leva i nuet, det har jag definitivt tänkt att göra! Vi har en del pyssel kvar att göra i lägenheten och det känns superkul. Sedan börjar skolan och resten av mitt nya liv på måndag, jag är fasiken nervös. Men å andra sidan är man en pärla, hur kan de gå snett liksom?

Nu ska jag faktiskt sova, inte plåga mig själv idag eftersom det är upp halvtidigt imorgon med. Ska till sjukgymnasten sista gången (här, inte fan är jag klar på långa vägar) och skicka en låda till med bussgods. Tur Junior är ledig så man får lite sällskap såhär last day, är som klar med packningen så jag har inte direkt något att göra. På eftermiddagen ska jag få besök av Limpan och Lisa för en fika och ett adjö. Undrar just hur jag ska göra, tänkte nog skicka något slags mass sms, har säkert glömt att säga till massvis av människor att jag flyttar. Självklart kommer ett adjö Umeå inlägg här på bloggen också, ni får vänta med spänning ;P

Nighty night!

Nu är den död.

Tidigare har jag berättat om husmusen som levde här hemma. Igår var pappa på antisimex och köpte en råttfälla. Idag var det över. Den var död. Det var ganska hemskt för den kom inte ens fram till chokladen, såp nära men ack så långt borta! Vilket sätt att dö på egentligen, 2 mm från det man verkligen vill ha. Sjukt surt för husmusen!

Junior fick nästan dåligt samvete. Hon tyckte den var lite söt (när den är död och fasttagen). Jag måste faktiskt hålla med men hade den varit levande och rajtat runt i hemmet hade jag fan dött. Det är inget sött över levande skadedjur, det är bara läbbigt. Mycket ska man behöva uppleva innan man dör.

Förövrigt drack vi romglögg med familjen idag. Det var väldigt gott! Junior blev nästan lite full och tolkade allt jag sade snuskigt. Det var faktiskt humor på hög nivå. Kommer sakna La Familja, dessutom kommer jag sakna La IVP Familja och La Ersi Familja. Dessutom alla andra underbara människor, ingen nämnd ingen glömd. Sjukgymnast imorgon, jag kommer få skäll. Igen. I suck!

Den Polska avundsjukan.

Eftersom det pratas mycket om den Svenska Avundsjukan på alla bloggar tänkte jag (som född Polack) ta upp den Polska avundsjukan eftersom det är den som är mitt arv. Den svenska avundsjukan är ju som bekant väl påtaglig när  det går väldigt bra för någon och man missunnar denna person det genom att klaga och racka ner.

Den polska avundsjukan är annorlunda. Där är vi bara normalt, rätt och slätt avundsjuka. Klart som fan att man blir avundsjuk när någon lyckas med något eller blir rik! Vem vill inte bli rik? De som säger att de inte vill ha pengar hycklar. Vi vet ju alla vad jag tycker om hycklare, har väl varit på tapeten både en to tri gånger. Så genom den polska avundsjukan missunnar man inte andra saker. Men man vill ju bra gärna ha dem själv ändå!

Gnälltant.

Eftersom jag har varit på så bra humör nu de senaste inläggen känner jag att jag måste slå ett slag för gnället. Så  gnäller på IBK Dalen och deras ligacupfinal arrangemang. De har anlitat Idol-Sam som ska uppträda. Jaha? Kunde de inte ha hittat någon sämre akt? Finns väl fan bättre inhemska nummer här i Umeå. Herrejösses. Dessutom upptog denna otroligt spännande nyhet en sida i tidningen (VK). På sporten. Det verkar inte finnas så mycket att skriva om i Umeå. Det är helt enkelt dött!

(På grund av VKs klassificering lägger jag detta inlägg under sport. Det handlar ju om sport, indirekt.)

Ibland är livet perfekt.

Arbete inlämnat. Hockeyfrun tillbaka där hon hör hemma. Vissa dagar blir bara helt rätt, utan krångel och komplikationer (man ska inte ropa hej förrn man är över (i) bäckenet). Prognoserna ser dock bra ut! Ska bara se till att packa färdigt idag också så den delen är game så ska ni se att allt blir prima skinka. K-Fed var väldigt dramatisk i skolan idag: "Är det här sista gången vi ses?". Kom igen liksom, jag ska inte till nordpolen ;) Men en liten ledsamhet och tår byggdes upp inom mig. Det var sista gången jag var i skolan (Umeå Universitet) och träffade de flesta av mina klasskamrater. Shit pommes liksom.

Den sexuella frustrationen för mig och alla i min omgivning har hållit i sig. Jajjemän det är så här det går till i Norrland. Men snart så ska ni få se på bullar, ska erövra Västkusten med dunder och brak!

Pappas jobb.

Sitter nu på pappas jobb, dricker kaffe och skriver ut mitt arbete. Om ca en kvart kommer Monkan och hämtar mig och vi ska dra till skolan för att se Joel redovisa om styrketräning för barn. Fan vad vi är snälla, det ör ju sjukt tidigt på morgonen. Det här är trots allt min sista torsdag och egetnligen dag med klassen. Så det är väl bäst att njuta!

Kaffe är livet. Pjuh!

Saknar mycket idag. Bland annat karln ;P

Blivande sambo.

Nu såhär kring 00.53 och efter en öl (KilKenny såklart!) börjar de djupa funderingarna sätta igång. Jag är som förvirrad för att idag är det torsdagmorgon och jag har "använt upp" min sista onsdagkväll i Umeå på ett bra tag. Har jag använt tiden väl? Har jag spenderat den med rätt personer? Allt går som fort nu fast ändå i slowmotion. Tycker att den här veckan har varit bland den längsta på mina 22 år. Som att jag singlar mig fram till min avfärd men ändå kommer den. Ett steg närmare varje dag.

Vet fortfarande inte hur jag känner för det här. Finns säkert många jag borde ha berättat för, många jag har glömt, många som blir halvt besvikna. Men vad ska man göra? Kommer knappt ihåg att pallra mig själv upp ur sängen hur ska jag komma ihåg alla Er!? I min hjärna har jag inte flyttat än, trots att i stort sett alla mina saker befinner sig söderut. Det har som inte gått in. På fredag känns det som att jag ska "åka ner" igen som vanligt. Det stämmer ju då inte, jag ska åka ner utan någon planerad resa tillbaka.

Jag ska bli sambo. Jag kan fortfarande inte förstå det. Jag, den stora skeptikern hittade någon och ska flytta ihop. Allt har gått så fort, fast det har ju inte det. Kändes fort bara för att det var ett stort steg men det gick väl egentligen sjukt långsamt. Känner fortfarande enorm skräck och hög grad av nervositet inför detta åtagande när jag är här (Umeå). När jag är där (Göteborg) känner jag mig som hemma och att det är där jag ska vara. Där ska ju bli här men samtidigt kommer här också att vara här, så det blir 2 här, hänger ni med? Just nu (ganska ofta) känns det som att jag är schitzofren, men det är nog bara allmänn förvirring. Sådant man ska känna när man genomlider det som kallas livet.

Det blir nog bra det här. Två hem är bättre än ett hem, bättre än inget hem. Dessutom, i värsta fall har ju Malmö Aviation fortfarande studentpris på flyget ;)

Det här MÅSTE ni läsa!

Dagens absolut bästa! Månadens kanske absolut bästa. Här kommer det. Enjoy!

"Tänk om man ändå hade fötts som en Kenny, så mkt uppmärksamhet o så många läppar man fått då ;-)" - K-Fed

Det här är filosofi när den är som bäst. Otroligt hög nivå av eftertanke. Jag tror jag är kär. K-Fed har en alldeles egen liten plats i mitt hjärta efter den här kvällen :)

Vardagssnusk.

Det har varit otroligt mycket vardagssnusk idag. Vet inte om frustrationen ligger i luften för hela TOP JAMM eller om det helt enkelt var ett tag sen alla fick sig något. Suget idag var på topp och det mesta som bara kunde tolkas snuskigt. tolkades just snuskigt. Det är ganska roligt faktiskt, speciellt om man är flera stycken som anammat en snuskig hjärna.

Jag är klar med mördararbetet. Vet  inte om det blev bra, om det blir G eller hur det blir men färdigt är det. Den känslan kan inget klå! Imorgon ska jag till skolan, lämna in och se Joel redovisa bland annat. Måste ju stödja mina "team-mates"!


Dagens citat: "Åh! Finns det ett hål där bak?" - Jag

Live update.

Här kommer en live update från Glada Sjuan där vi rättar och går igenom varandras arbeten. Imorgon är den här pinan över och två veckor vila innan man får veta vad som gick käpprätt och måste göra kompletteringar. Just nu fick jag noll kritik av Oskar och en "hutt" kaffe i en äggkopp. Man tager vad man haver ju!

Micke undrar när vi ska ha sex. Haha.

Nä tillbaka till samkvämen. Snart hem och packa. Äntligen händer det saker för sega mig. Skallebanken börjar avta.

"Könen är en resurs" - Micke

Micke vinner floskeltoppen idag.

Nu ska jag och Monkan åka och köpa semlor åt alla. Gott ska det bli!

Hohohoho!

De pratar med mig och jag hör absolut INGENTING! Livet är för underbart ibland.

Förövrigt frågade pappa nyss om jag ska ta med mig mina slalomskidor och pjäxor, nu. Är han full? Är han förvirrad? Jag kan inte ens åka den här säsongen (kanske inte ens nästa med tanke på läkarens konstanta mässande igår "det är ju inte 100%, det är ju inte 100%"), jag får knappt med mig det jag äger och faktiskt kan använda. Då börjar han dilla om slalompjäxor. Jises.

Or should I just get along with myself
I never did get along with everybody else
I've been tryin' hard to do what's right
But you know I could stay here
All Night
And watch the clouds fall from the sky
This river is wild
This river is wild

Plötsligt så händer det!

Motgångar hit och motgångar dit. Mina nya KOSS lurar har kommit. Ljudet är så gudomligt att jag sitter här med ett leende på läpparna. Jag känner mig hög på lycka! The Killers bara dundrar fram i min skalle. Åh! Jag kom typ! Flera gånger om, det är otroligt.

Lyckades dock totalspränga min skalle och mina trumhinnor första gången jag pluggade in mina babes, sjukt bra och högt ljud i dessa nämligen. PANG sa det i min skalle. Chocken satte igång lite adrenalin i systemet i alla fall. Haha. Nu njuter jag för fullt, jag har funnit något som blockerar ut min familj. Det finns rättvisa i vår värld!

Välkommen motgångar.

1. Det där jävla arbetet. Imorgon är det över. Skönt.

2. Packning. Hur går det? Inte alls.

3. GU. Jaha så nu ska jag läsa en kurs jag inte kan läsa för jag har redan läst den. Är det ett skämt?

Ja vad säger man. Dags att ta sig i kragen och göra något vettigt kanske? Börjar känna elden brinna i baken...

Daddy cool.

Haha pappa ringde ock väckte mig, 10.30 jag var helt klubbad. Återigen mardrömmar och nu huvudvärk och svettningar.

Jag: "Men jag har sådan huvudvärk funderar på att skita i skolan..."
Daddy: "Vakna till nu! Ta en alvedon och jag hämtar dig om en timme."

Jaha? Ingen lugn och ingen ro. Så jag tog mig en 1 g alvedon, tog på mig kläder och ska fara och medverka på Monkans rundabords redovisning. Hur ska jag klara mig utan pappa?

2 days to go...

Snabba puckar.

Igår kände jag mig het, on fire liksom. Idag känner jag mig uppsvälld och kåt. Snacka om snabba vändningar?! Det ena är ju en total motsats till det andra. Vilken sjuk combo.

Jag känner mig konstig.
Jag saknar jättemycket idag.
Jag är less på att vara invalid och beroende av andra (läs taxipappa).
Jag vill vara där du är.
Jag är en tönt som behöver snus idag.

ps. Modo vann. Blir detta ett sportinlägg då?

Livets alla borde.

Jag borde plugga.

Jag borde gå igenom mina saker.

Jag borde packa.

Jag borde tvätta håret.

Om vi ser på detta svart på vitt kommer det verkligen inte blir några borden fullbordade ikväll. Det blir troligtvis inga barn gjorda alls. Ty jag har växt fast i soffan med en huvudvärk i skallen och en laptop i knät. Otroligt bekväm och skön pose ska ni veta. Ooooootroligt skön.

Börjar bli less...

Den här kombinationen av invaliditet och en värld täck av blåis är inte så rolig. Konsekvenserna blir att man blir beroende av andra (taxipappa) och nu har jag snart väntat en timme på att taxipappa ska ha tid. Utan datorn hade jag väl hängt mig själv, funderar starkt på att dra fram lite musik. Usch jag vill ju bara vara hemma och dö i soffan! Jag behöver en nap! Varför är det bara tisdag?

Gjorde just årets insats. Flyttade mig, min dator och resten av mina grejer 5 meter. Var tvungen att hitta ett bord nära ett uttag, använt upp allt batteri under dagens lekande. Stånk och stön. I made it. Nu får fan taxipappa komma snart. Jag börjar få huvudvärk. Universitetet ger mig huvudvärk! Dagens idiotsäkra konstatering.

Bambi på hal is.

Okej jag överskattade min seghet. Det tog mig inte 30 minuter att gå från MIT till sjukhuset, det tog kanske 15 minuter. Under denna härliga kvart på isbanan som brukar kallas gångväg lyckades mina ben sära på sig ofrivilligt 4 gånger. Alltså 4 gånger mitt ben åkte iväg och gjorde något alldeles galet på egen hand.

Gissa om det gjorde ont? Nu sitter jag här och ojar mig, ska läkaren bända mitt knä i alla rikningar jag kommer ju dö! Jag har ju ont nu. Aj aj aj... Dumma knä och dumma is. Tur man snart är i södra Sverige där har dom regn och asfalt. Asfalt är bra skit!

 


Update: Han bände, det gjorde ont, Good news jag är uppe i 110 grader frivilligt. Yeah! Litet steg för mig, stort steg för knät. L-G är för snäll, hur ska jag klara mig utan min sjukgymnast Susanne dör nere? Susanne som skäller och puschar mig varannan vecka.


Menlös dag.

Vad gör jag här? Jag är verkligen sämst på att välja mina tillfällen att undvika universitetets aktiviteter (skolka). När jag väl är borta får jag restuppgifter men när jag väl är där är det totalt menlöst. Som idag, jag kom hit, jag satte upp min poster (4 nålar) jag gick på en diskussion kring idrottsanorexi och en föreläsning om utmattningssyndrom hos kvinnor (bra jobbat teeena!). Mycket dötid har det varit också, snart ska jag till läkaren och få skäll för att jag inte sköter min rehab. Sedan ska jag stå och se dum ut brevid min extremt fula poster. Blir fan svårt att sälja något med flottigt hår och mjukisbyxor (varför tänkte jag inte på att jag redovisar idag?).

Nämnde jag att jag var i skolan en timme innan vi började? Japp japp. Verkar bli en grymt bra dag det här ;) Men jag är väl inte den som klagar...

Jag kommer bli rik!

Det enda jag behöver göra för att inkassera 25 200 000 amerikanska dollar är att skicka dessa fakta:

NOTE ON YOUR WILLINGNESS TOWARD THIS TRANSACTION, I WANT YOU TO INDICATE YOU?RE SELF BY SENDING BELOW INFORMATION
1.      YOUR FULL NAME:
2.      YOUR CONTACT CELL PHONE NUMBER
3.      YOUR AGE:
4.      YOU?RE SEX:
5.      YOU?RE OCCUPATIONS:
6.      YOUR COUNTRY AND CITY:

Till en trevlig Mrs Aicha Ahmed i Norra Afrika. Haha är det ens ett land??

Hahaha.. alla dessa försök till att lura folk på pengar. Funkar inte här inte, varför?

- Det fungerar bara på dumma amerikaner.

- Jag har sett på Oprah! Mig lurar ni inte...

- Afrika????????? Har de ens 25 200 000 dollar på hela kontinenten?

Det gjorde fan min dag... nu kan jag dö lycklig. Eller något.

Live blogg från skolan.

Då sitter jag här igen, skönare att få skjuts än gud vet vad (ta bussen) till skolan. Så jag sitter här nu, vi börjar 8.30 enligt schema, kan det vara 8.45 med akademisk kvart? Jag fasar. Tur man har Soduko på USB minnet och musik i datorn så kan man roa sig ett tag! Borde väl läsa på om min utbildningsplan men njaaaa ofta jag gör det man bör.

Slösurfa är inte dumt. Hoppas jag lyckas klämma in redovisning idag, vore skönt att få det ur världen faktiskt. Dock tvekis eftersom jag ska till min läkare och han brukar det vara förseningar hos. Den som lever får se!

De som fått Hockeyfrun att sluta blogga borde vara nervösa och ha skakiga knän. Norrlandsmaffian är på G. Grrr!

Söt.

Fick veta ikväll att han har skövlat skogen. Det har inte jag. Haha. Undra om han tror att han ska få sig något come Friday? Den som lever får se. Sött är det i alla fall!

Sjukt less på att vara särbo just nu faktiskt. Saknar min sambo. Dessutom saknar jag sambolivet. Är jag sjuk?

Så mycket glädje!

Kom just alldeles nyss fram till att blogglivet ger mig så mycket glädje ;P Har kanske skrattat ihjäl mig när jag läst andras bloggar ikväll, sjukt underhållande. Något jag inte förstår är att det faktiskt finns läsare som tar bloggare på allvar. Är det någon bloggare som är allvarligt i sitt bloggande? Jag har då inte följt någon sådan. Vi borde dela ut gratis ironi!

Nu sitter jag här igen trots att klockan är mucho och jag ska upp tidigt. Jag skulle tro att det är någon protest mot det idiotiska upplägg som gör att jag måste upp tidigt. Har tappat allt förtroende för peddan, båda kurserna nu har varit under all kritik! Varför ska jag "invalido-2000" till skolan en timme för att nåla upp en poster och få veta när jag ska redovisa? Förstår de hur mycket jobb det är för mig? Troligen inte. Nu tänker jag sitta och sura och vara vaken. Blogga också förstås :P

Sjukt jävla förbannad.

Ilskan byggs upp inom mig. Vad har människor för fel? Varför sitter det massa "bajsnödiga" (som Katrin skulle skrivit) töntar bakom datorskärmar och leker coola? Klagar, hånar, hotar osv. Vart är världen på väg? Sen när blev det populärt att gömma sig bakom en dator och leka Gud. Det är fegisar som gör det. Ni vbet sådanna fegisar som jag inte tål. Som är på min Top 5 av vidriga saker lista. 

Vem fan startade något jävla bloggkrig, tycker det pågår överallt. Herre jesus ingen står med en puffra mot din tinning och tvingar dig att läsa någons blogg? Varför kan man inte lyckas i Sverige? Jag trodde blått hade tagit över iår, bort med kommunistandan för fan.

Det har väl skrivits spaltar, krönikor, artiklar med mera så länge skrivkonsten existerat. Har krönikörer också upplevt denna förföljelse som sker på bloggarna? Kanske är bloggarna mer utsatta eftersom det är enklare att kommentera än till något som skrivits i tidningen. Tycker oavsett att det är extremt slöseri med tid. Varför ens läsa om man blir så upprörd att man önskar livet ur skribenten?

En av mina absolut favorita bloggar har lagt ner. Antar att det är på grund av de otrevligheter som försigått men jag kan ändå inte smälta det. Whyyy? Jag trodde yttrandesfriheten gällde här. Usch blir bara besviken på omvärlden idag. Väldigt besviken.

Dålig fart.

På bloggandet! Resten av mig också egentligen. Är i alla fall typ färdig med mitt arbete, alltså min utbildningsplan. Suttit och pillat med referenser och sådant, sjukt tråkigt. Just nu håller jag på med min poster som typ ska sälja min utbildning. Den blir säkert jättefin ;P

Annars vad händer? Jo jag såg min knäskål idag när jag duschade! Det ser nästan normalt ut, alltså som det andra knät som inte är en handboll. Woho! Det är sådanna här gånger jag får en inre kick ;) Ser en framtid i alla fall...

Claes Malmberg i trikåer = Big No No. Han kanske får en kick, men verkligen inte jag!

Insomnia.

Jag kan som bekant inte sova, ett bra tag nu. Stressad och upprörd mest hela tiden över allt, speciellt flyttandet stressar mig. Inatt drömde jag värsta mardrömmarna om att jag glömde massa viktiga saker när jag "åkte" på riktigt. Sedan sprang jag runt som en galen kossa och letade och hämtade saker jag glömde hela tiden. Det var sjukt påfrestande!

Nu är det väl dags att få några barn gjorda. Arbete, poster, packning. Today I feel good.

Dagens bästa!

Massagen! Gud så skönt, så avslappnad har jag nog inte varit på en 10 år i alla fall. Gärna med allla spänningar man samlat på sig den senste tiden var det faktiskt guld värt. Jag tror att det kan vara värt att göra detta till en vana, unna sig en stunds avslappning lite då och då. Det måste ju vara hälsosamt :)

PP som hämtade min poster. Thanks!

Taxi-Pappa, alltid det bäste.

Hockeyfrun, hennes blogg gör mitt liv värt att leva ;P I alla fall så blir det mer värt att kliva upp...

Oprah, intersexuella (hermafroditer) på tapeten. Hon har ofta underhållande topics, go Oprah!

Lööööööve. Japp jag är en sån där kär tönt jag med.

Dagens sämsta: Jag tror vi har en husmus. Hjälp.

Gomorrn peeps.

Ja mitt herrskap den här dagen kunde ju ha börjat bättre men jag är väl inte den som klagar ;P (Eller hur?). Klev upp 8 imorse för att ringa studievägledaren (jag får tuppjuck av den enkla anledningen att jag fortfarande inte fått några "välkommen till göteborgskursen" papper. Såklart är hon på "tjänsteärende" till 11. Tror telefontiden vara är på morgonen, sjukt surt.

Som ni alla redan har räknat ut har jag inte cyklat på morgonen. Japp ni börjar känna mig och jag är en sjukt lat Bitch som älskar att sova. Ska gå och duscha nu för att sedan åka på massagen. Känner mig helt död idag, undrar om jag är sjuk? Har klimakteriesvallningar...

Vad tycks?

Då har man knåpat ihop en ny bloggdesign. Vad tycker ni mina läsare? Jag själv är väl sådär nöjd, får se om de här står sig men det är i alla fall en förändring. Jag behövde verkligen en förändring. Känns lite fräschare i alla fall. Blev kanske lite väl mycket tjejfärger men jag är väl kanske tjej innerst inne så det kan vara på sin plats :)

Imorgon ska jag på massage och dessutom göra min poster till redovisningen. Kanske cykla också? Kanske vore en idé att cykla innan massage, det vore något. Ska ponera tanken innan jag lägger mig.

Dagens finaste ord: "Som vanligt så har du ordets gåva ägo! Det är bara detaljerna som saknas för att arbetet ska se exemplariskt ut. Jag gillade din KSA analys och ramfaktorsanalys! Bra jobb!"  - Tack Joel!

Idiot TV när den är som bäst!

Vanligen ser jag på "Ranking the Stars" på söndagkvällar men eftersom detta program har slutat att gå (ooooh noooo) så var jag tvungen att hitta en ersättare. Det var inte speciellt svårt! Tv3 kan man alltid lita på när man söker menlösa program utan innehåll som man kan garva åt. "Singing Bee" är mitt nya söndagsnöje. Jag har inte skrattat såhär mycket sedan, ja Hanna Graafs utbrott i "Ranking the Stars" helt enkelt. Människor som gör bort sig i TV är bland det roligaste faktiskt. Behöver jag nämna att program konceptet kommer från USA? Jag tänkte väl det.

Det är så vitt och fint här i Norrland. Kommer att sakna snön.%2

Photo-0193.jpg
Det är så vitt och fint här i Norrland. Kommer att sakna snön...

Eftermiddagsnap.

Jag må vara drottningen av eftermiddagsnaps :) Det är min absolut favorita sysselsättning och gärna dagtid det är ju sååå mycket skönare då. Speciellt om man är småbakis då som jag är idag :) Har en sjuk ryckning i ögonlocket av någon anledning, väldigt störande och väldigt nödvändig information. Bara så ni vet.

För att gå vidare, förutom töntiga, hycklande PK människor som stör min tillvaro finns det fler grymt upprörande kategorier. Nämligen humorlösa, ironi-saknande individer (som verkar attakera alla bloggar nu, det är som en tsunamivåg känns det som) och fegisar. De här "blogghatarna" vart kommer de ifrån? Min är ju inte speciellt populär så jag har inte direkt upplevt dessa påhopp personligen men de stora verkar totalt anfallna. Varför i hela friden läser man något som stör en så oerhört? Att sedan dessutom ödsla tid på att kommentera, jag är fascinerad. Det kanske är en blandning av den och PK miffot. måste lägga sig i allt. Gah!

Fegisar är nog det värsta jag vet. Fel gör vi alla och man är inte mer än människa men att vara feg för att rädda "sitt eget skinn" det är totalt oacceptabelt. Fan fela på och ställt till det för er. Men ta då konsekvenserna som de vuxna människor ni är!

Haha verkar vara lite bakis-upprörd idag. Fick uppleva befrielse idag i alla fall. Pjuh.

Herre min skapare!

Lördagkvällen vart ska jag börja? Vet inte själv faktiskt men sjukt kul var det. Som alltid krävs en kanonfylla för att uppskatta Corona och med spriten var det inga problem att uppnå detta kriterium ;P Blev en hel del dans också så knät är inte med mig idag, snarare emot. Träffade många gammkändisar också som det inte var igår man hängde med. Very Nice!

Dock hamnade jag i "diskussion" med ett PK miffo. Vad har folk för fel? Varför sitter de och säger emot allt bara för att hävda sig typ "jag är 30 år å rååcool på internet". Jaha? Jag är 22, står för mina åsikter live och har ett liv. Du kanske skulle köpa ett *arg*. Han förstörde min mosbricka på Statoil. Jävla as. Kan man inte få äta ifred?

Fylleblogg.

Jag brukar inte fylleblogg så jag ska fatta mig kort (och hoppas att det blir läsligt). Ikväll ägde! Monkan jag älskar dig du är för underbar. Utan dig hade Corona sugit ikväll men det var kung. Älskar Limpan ockås för att hon bidrog till kvällens faboulousness. Den krullhårige diskpojken av årdmodell -87 får också en eloge. Det rann till vill jag lova! ;P

9 drinkar, 3 shots, 3 öl. Jag är full.

Ni får ett festsammandrag imorrn. Just nu älskar jag alla. K-Fed/Axelmannen/K.mannen. Monkan. Josie. Limpan.

Varför svarar du inte????? Vill ju prata...

"Live Blogg"

Nu bloggas det Live från festen. Jag är ganska full, spriten har gjort sitt om man säger så. Nu ska vi ut på Corona och supa mera! Puss!

Daquiris på ingång...

Photo-0190.jpg
Daquiris på ingång...

FÖRSTA lägern är i systemet å nu white russian! SKÅL!

Photo-0189.jpg
FÖRSTA lägern är i systemet å nu white russian! SKÅL!

Last Saturday in Umeå.

Då var det dags. Sista lördagkvällen och jag känner på mig att det kommer bli en ordentlig smäll, oj oj. Fest i Glada Sjuan och ni som vill följa festligheterna kan alltså gå in på deras blogg för det kommer "Live bloggas" från festen :) Själv är jag typ klar, ska bli hämtad av Joel när som hellst nu.

  • Jag själv - CHECK
  • Kahlua - CHECK
  • Sprit - CHECK
  • Jäger - CHECK
  • Kläder - CHECK
  • Smink - CHECK
  • Mobil - CHECK
  • Pengar - CHECK
  • Luktagott påsprejjat - CHECK
  • Knäskyddet påspänt - CHECK
Ja mina vänner jag är redo. Är ni? :)

Saknar.

Jag längtar hem.

Sms-maniac.

Yes that's me! Har gratis sms och därmed missbrukar jag detta fenomen. Ibland kan man smsa folk bara för att göra det liksom utan att ha något vettigt att säga egentligen. Det är ju roligt och ger en känsla av kontakt med omvärlden liksom. När man inte orkar ringa that is :P

Något jag stör mig sjukt mycket på är när människor och deras mobiler inte är tillgängliga. Josie är en av de värsta på den fronten! Screenar sina samtal och svarar 1 av 10 gånger. Mystiska kvinna! Just nu är sambon o-tillgänglig. Har lämnat in telefonen vilket innebär att förutom 100 mil så känns det som en fet mur mellan oss. Kan inte ens skika ett värdelöst sms när jag känner för det! Attans. ;P

ps. Daquiris och White Russians ikväll. Ni kan väl själva räkna ut hur det kommer sluta :P

Fredagkvälln.

Jag älskar Glada Sjuan, Monkan, Axel/K-mannen & Iris. Ni gjorde min kväll. Jaf hade en skitdag men nog fan blev den bra. Sushin var sjukt god och guitar hero lirandet var på topp. Sedan stack vi på Backstage och jag måste erkänna det var inte igår. Skitmys! Skön musik, sköna människor och god öl, vad mer kan man begära liksom? Har faktiskt inget att gnälla på idag. Jo förresten att Axel/K-mannen inte hängde med ut. Det var fan gnällvänligt. Fan för dig!

ps.  Jag vet att Josie är ute ikväll så jag säger bara. Hoppas du har kul bruden så kör vi nästa helg i Götet! Själv är det all in imorrn. All in i Glada Sjuan, det lär bli live-blogg.

Last Friday Night in Umeå.

Tragiskt och läskigt, men ack så sant! Det är min sista Fredagkväll i Umeå på ett bra tag. Inte fan kan jag spendera den med att sitta och tycka synd om mig själv och älta mitt eländiga liv. Nej nej nu är det nya tag här. Nytränad, nyduschad, ny-sammabruten. Jag är nu redo för allt vad livet kan slänga min väg. Jag ska äta sushi, jag ska dricka vin och jag ska umgås med glada vänner. Det blir nog en bra fredag känner jag på mig. Nu far jag off till Haga för Samkväm utan dess like. Ha en bra fredagkväll!

ps. Hoppas brudarna vinner ikväll jag håller tummarna.

Några tårar och en cykel.

Blev träning idag till slut. Tog mig samman, drog på mig shorts och vandrade de 150 metrarna till kvarterets "gym". Där finns det en cykel och lite annat, ganska litet, ganska varmt och en aningens skabbigt. Med The Hush Sound - Like Vines skivan i lurarna började jag trampa. Redan när jag började hade jag bestämt mig för 30 minuter oavsett hur plågsamt det blir. Plågsamt blev det men kanske inte i den vanliga bemärkelsen av typ "smärta", "jobbigt" och "tungt".

Det är fan plågsamt att för varje tramptag i 30 minuter (det blir många tramptag) bli påmind om sin egen oduglighet. Det gör inte ont att cykla, det är inte jobbigt (eftersom jag inte kan ha någon belastning, vevar bara) men varje gång benet ska gå runt sprider sig en konstig och obehaglig känsla i hela kroppen, som att man tänjer något som inte vill tänjas. Maktlösheten att man inte kan ta i, vetskapen om att det inte fungerar som "det ska" och tankarna på hur lång väg det är kvar att färdas...

Lägg på min allmännt schitzofrena sinnesstämning just nu och du får en explosion. Det kändes precis som när en storm eller ett oväder är på väg. Spänningen byggs på och omgivningen känns nästan elektrisk, luften trycker på från alla håll och man upplever en klaustrofobisk kvävande känsla inom sig. Alla dessa känslor eskalerar och eskalerar tills det är nästintill plågsamt och man vet inte vart man ska ta vägen, just precis när det känns som att man ska gå under... PANG! och allt exploderar, släpps lös, rinner iväg, öppnar upp, går att andas, lättnad, tårar flödar, släppa taget, ingen kontroll. Bara existera utan att känna en stund.

ps. Sammabrott (härliga som de må vara) i all sin ära men det som tog mest stryk idag var bakdelen (aj aj min Iris!) och armarna eftersom man måste hålla emot på den kassa cykeln för att inte glida ner från sadeln. Det var allt!

Att gnälla eller inte gnälla.

Det är något som verkligen förbryllar mig, att humorlösa människor som inte förstår ironi angriper bloggare till höger och vänster. "Fan vad du gnäller", "gå och dö" etc etc. Massvis med taskiga och ännu mer gnälliga kommentarer. Vad är poängen liksom? Det är väl klart som fan att bloggare gnäller! För det första finns det en jävla massa att gnälla över och för det andra så "it's my blog and I will wine if I want to".

Jag gnäller i bloggen, bloggen är mitt sätt att avreagera mig, att skriva av mig att finna ro. Det är någon slags avslappning, ett forum där jag kan ventilera det som trycker ner mig. Startade bloggen när jag blev "invalid" och eftersom träning var mitt sätt att få utlopp för alla känslor har bloggen blivit ett substitut. Fast oftast är jag nog glad ;P

Just nu vill jag bara ha en fet prilla, en fet öl och inre frid. Haha vet att det låter roligt men just nun känns det som att jag håller på att kvävas och få en hjärtinfarkt samtidigt. Apatin har övergått i någon slags super-stress som jag inte kan bli av med. Men ikväll ska vi väl lyckas råda bot på den va ;P

Så typiskt USA.

Oprah har ett typiskt USA avsnitt, typ lyxfällan fast med en blond amerikansk bimbo som shoppar istället för att köpa sjukförsäkringar till sina 5 barn. Hur fan lyckades hon skaffa så många barn? Jises, hemmafru och karln tjänar 6000 dollar i månaden. Fan vi kan byta ja tack punkt com!

Nu sitter hon på Oprah och grinar om vilken hemsk och egoistisk människa hon är. Buhu buhu. Näe det här klarar jag inte av det hamnar i samma kategori av Oprah avsnitt som den där hunden utan framben. För sentimentalt, för mycket gråt, får mycket extensions. Ja, för mycket USA helt enkelt. Kanalbyte nu.

Jag har bytt ett beroende mot ett annat.

Days igen ;P Jag vet det är tragiskt det är sjukt men jag kan inte låta bli! Jag är fast fast fast! Men mys Belle och mys Shawn börjar gå mig på nerverna. Nästan så att jag peppar Jan Spears att smälla till någon av dem. Ja jag vet vad alla heter! Är helt inne. Men jag måste erkänna att jag gillar Onda Marlena. Hi hi hi.

En snus skulle inte sitta helt fel faktiskt...eller två eller tre elelr någon som skriver klart min utbildningsplan? Usch blev inget bra, tror nattpluggandet endast gav kvantitet inte kvalitet. Bläh.

ps. Pappa skäms/hånar mig för att jag ser på Days. Men jag vet ju att det är kasst och njuter av att se det med glimten i ögat och en stor portion ironi ;P Eller?

Finns nackdelar med allt...

Sjukt död idag, jag är en såndär jobbigt människa som faktiskt inte kan sova till klockan 15.00 på dagen. Måste erkänna att jag klev upp 08 imorse och ringde ortopeden så nu vet jag faktiskt vilka tider jag ska dit ;P Skönt! Hoppas jag inte har redovisning när jag ska till läkaren bara.

Förövrigt är det jättevitt ute! Massvis med snö och jättefint. Måste njuta av den fina utsikten för snart är det bara asfalt, asfalt och regn :) Ärligt så saknar jag sambon nu. Buhu. Sitter mest och funderar hur jag ska få tag på min plansch från skolan. Livets stora frågor liksom :P Ha en bra dag!

Vaken! Why? Pourquoi? Varför?

Klockan är halv 4 på morgonen och jag har precis tagit en liten fikapaus. Det har försigått något som heter nattplugg här och låt mig säga det mina vänner, nattplugg är oerhört effektivt! Det innebär även att man ska kläcka en öl när man börjar, sjukt gott! Jag är aldrig ens hälften så effektiv på dagen som jag blir nattetid. En lätt upphetsning av att vara vaken fel tid på dygnet blandat med en kamp mot soluppgången som hetsar på lite extra. Det är en fantastisk känsla ;P

Nattplugget skulle börja 23.00 men i mitt fall kom ett telefonsamtal samt lite annat tjafs jag höll på med i vägen så man kan säga att nattplugget kom igång kanske 00.00. Jag har alltså på 3½ timmar skrivit 5½ sida. Det är bra jobbat! Är uppe i ungefär 9 nu (max 10), lite finlir kvar på diskussionen men jag känner att hjärnan gjort sitt för den här natten. Tänk att man inte kan mobilisera sig på det här sättet dagtid? 3½ timmar är ju absolut ingen tid alls, jises.

Good night and good day folks!

Dagens I-landsproblem.

Jag har fått musfinger! Någon fler som stött på detta problem tidigare? Det gör ju ont... på riktigt.

2 hour nap.

Då har man napat sig lite, en 2-timmars kändes alldeles lagom. Just nu känner jag mig mest förvirrad eftersom jag har tappat/förlagt mina kallelser till sjukhuset. Detta innebär att jag måste kliva upp tidigt imorgon och ringa och fråga vilka tider jag hade. Sjukt värt, sjuuuuukt värt (NOT). Men en sak har jag lyckats med i alla fall, nämligen att boka min rygg & nackmassage. Yes yes på måndag klockan 12.00 när jag är lagom stressad över flytt, arbete och redovisning ska jag skita i allt och gå på massage. Mmmm bara tänka på mig mig mig, kan det bli bättre?

Funderar om jag ska startta maratonplugget nu eller om ett tag. Napen var skön men sporrade inte direkt till arbete, det är ju så mycket lättare att skjuta upp det hela tiden och må bra. Varför är det på dette viset?!

ps. Jag vet att jag inte har några bilder och att det är jättetråkigt! Min kamera är i Göteborg! Sjukt störande. Aja slänger in några gamla godingar istället för att liva upp stämningen.

Här kommer The Charter Battle - Bulgarien -03 VS Rhodos -07

image147image148

Mer fylla på äldre dar (till höger) kan man väl konstatera? ;P

image149image150

Days Days Days.

Jag såg ett avsnitt igen för någon dag sen och nu är jag fast igen. Nu sitter jag här och är besatt och glor på denna underbara dagtv underhållning! Äntligen verkar man få en hint om mördaren, men att det var Marlena som dödade alla skulle jag aldrig ha gissat! Jises det måste ju vara något fuffens! Kanske är hon under Stefanos "kontroll"? Jag tror ju att Stefano lever, haha. Ajja bajja Marlena, nu blir det ju spännande! Dock får jag inte ihop det, dosen't make any sense damnit. Shit jag är ju mer fast än någonsin!

Överaktiv.

Nu har jag varit vaken sedan 7 imorse och 6 timmar som börjar så tidigt kan aldrig vara bra för kroppen! Ögonlocken börjar stänga sig motvilligt och matkoman sätter in efter lunch. Planen nu är att se Days (yeeeeey) och efter det blir det nog en eftermiddagsnap. Längtar till napen redan! Var längesen man fick sig lite ordentlig dagssömn.

Förövrigt, varför ska de höja priset på öl nu också? Whyy oh whyy! Har redan slutat snusa för de höjde på snusen, ska de beröva oss allt som gör livet värt att levas? Sjukt taskigt tycker jag, varför ska de vara dåliga skördar? Skörda bättre god damnit! Läs mer om ölprishöjningen här.

Nightmares.

Jag kan inte sova längre! Började redan när jag var i Göteborg så det kan inte vara brist på sambo, det har dock eskalerat. Jag börjar tro att Monkan har smittat mig mentalt eller något! Så fort john blund kommer (när han väl kommer, har börjat bli lite seg ju!) så börjar mardrömmarna. Paniken, ångesten och totalrädsla kommer inte ens krypande utan pangar bara på. Det går fan inte att sova när det känns sådär konstant!

Inatt var jag typ i The Matrix först och sedan jagad av snuten för att jag var någon slags flykting. Junior försökte psykoanalysera mig i bilen imorse och dillade något om att jag är orolig över formaliteter och pappersarbete över flytten. Tror det här hägrande arbetet spökar också. Hatar panikångestkänslor men vem fan gör inte det!? Tur jag ska nattplugga med Monika tonight så slipper man sova och drömma sjuka saker. Mitt liv är uppåner, längtar faktiskt nästan till att få lite rutiner. Hoppas mardrömmarna är färdiga snart...

Internet Grr.

Varför ville inte blogg.se fungera igår? Sjukt taskigt jag som hade massvis med spännande material att blogga om! I alla fall så sitter jag i skolan nu för jag fick åka tidigt med pappa, vi börjar om ca 30 minuter så jag hinner blogga lite innan dess. Länge leve trådlöst internet på skolan! ;P Mer länge leve bärbar dator skulle jag väl tro. Hrrm.

Yesterday då! Fläskfilé med bea, en äcklig Bud Light, en Kilkenny och en Staropramen Dark. Underbart sällskap på den och en onsdagkväll är gjort! Käkade gjorde vi som tidigare nämnt på Harrys. Och för alla som inte hänger med (i alla fall Erik ;P), jag är i UMEÅ just nu! :) Sedan blev det två öl på Pipes. Nu undrar säkert alla "Varför dricker hon Light? Är det bantn ing på G?". Nej nej nej mina vänner, det ingick i kvällens erbjudande eller något och man fick inte byta trots att vi ville betala extra, hrrm? Kan ju ärligt säga att jag inte är förvånad över att de vill bli av med Bud Light, bland det styggaste ölet jag har druckit. Ser ut som kiss efter 45 bärs och smakar kolsyrat vatten. BLÄ!

Jag som brukar lära mig saker var dag lärde mig något nytt igår med. Iris mina vänner. IRIS. Nu undrar säkert alla vad Iris är. Jag undrade ju faktiskt också men det finns ett fint svar på den frågan. Iris är "2:an", stjärtöppning, anal (kärt barn har många namn). Detta var för mig en fantastisk upptäckt! Nu kan man säga opassande snuskiga saker ute bland folk (som att folk har hindrat mig förut). Men nu kan man göra det med gott samvete! :) Min Iris är i alla fall helig. Bara så ni vet.

Action at Harrys tonight!

Nu har jag duschat (hyfsat ovanligt), sminkat mig (mer ovanligt) och sprutat på lukta-gott (händer ju ALDRIG!). Man kan tro att jag ska ge mig ut på jakt efter mannen i mitt liv eller något men sådant är inte fallet. Nej nej jag ska på Harrys och käka och dricka öl med Monkan, Axel/K-mannen och Anders. Det ska bli himla trevligt och jag ser verkligen fram emot det. Jusstja glömde nämna, jag har klänning! Ikväll kan ju allt hända ;P

I övrigt har jag pluggat idag, otroligt otroligt!

Dagens citat: "Fyllningen är godare innuti än utanför!"

The Bitch goes biff.

Alldeles nyss var jag i gymmet, ett litet sketet gym som finns här på gården och det är gratis! Jag och Monkan gjorde i alla fall en stabil insats med en ordentlig genomgång av kroppen. Mest stryk tog väl benen som är svagast i nuläget men överkroppen kändes inte helt fit heller om jag ska vara riktigt ärlig. Pallade i alla fall 15 minuter på en riktig cykel. Är sjukt trött men sjukt stolt!

Öl ikväll med Monkan, Axel/K-mannen och Anders. Harrys, det blir najs jag får ju gå på 23 år nu! Helt sjukt det har jag inte fattat...börjar man bli ooold alltså? ;P

Nostalgi.

Eftersom gårdagens googlande av mitt namn resulterade i en manifestering av min innebandykarriär blev jag sugen på att kika i mappen "Ersboda SK" bland mina bilder. Då hittade jag den här godingen som är den sista bilden jag någonsin har tagit för Ersboda SK och hemsidan. Den visar ju ändå på rätt fint huyr mitt uttågande från idrotten gick till. Tur man är hård i alla fall! Skratta, gråt eller njut det är fullkomligt valfritt!

image146

Naket naket naket.

Idag har jag lekt den nakna kocken, av någon anledning (kanske är en klimakteriekossa vad vet jag) så svettas jag idag och min morgonrock var helt enkelt för varm. Så jag stod nude i köket och slängde ihop en äggröra till lunch. Det var nästan lite häftigt faktiskt! Tur att våra fönster är mot skogen, inte så många som går förbi ;P Fast innerst inne har jag väl alltid haft en hemlig böjelse att näcka för Ersboda! ;) Gjort min andra telefonintervju också. Sjukt duktig är jag!

ps. Brist på bilder beror på: kamera i Göteborg - laddare i Umeå. Ja jag är förvirrad! Ni får hålla till godo med gamla godingar istället.

I'm doing it again.

Sitter och bloggar/kollar in dag TV (det är den där gapiga Rachael Ray nu) när jag borde plugga! Hur har jag överlevt studierna hittils? Jag är ju kanske världens lataste mest opluggiga människa. Är inte gjord för studier för fasiken. Ska vara klar på fredag opch ändå sitter jag här och gör absolut ingenting trots att jag har en miljon mil kvar att gå. Jaha? Helt otroligt.

Sover dåligt också, massor med madrömmar som blandar privata problem med den här djävulska utbildningsplanen. Inget lyckat recept när man behöver vila för att orka med livet. Näe man kankse ska ta sig en bit ostkaka istället. Njuta lite av livets goda helt enkelt!

image145

Jag i mitt rätta element. Dyng dyng dyng.

Oprah.

Japp jag är fast i mina dagtv rutiner igen. Idag har Oprah lärt mig ett nytt ord! Klitteratur, det är alltså romantiska noveller som upphetsar kvinnor över 35 år (eller något sådant). Sedan finns det ett nytt ord för onani också, nämligen egenutveckling. Något som alla kvinnor bör hålla på med eftersom i enlighet med Oprahs gästdocktor är kroppen ett verktyg för obegränsad njutning. Visst läste ni obegränsad? Japp det är sant! För det var på Oprah och allt som är på Oprah är absolut sanning.

Programmet verkar handla om något uppvaknande man får när man passerar 35an, att man ska lämna det barnsliga bakom sig och bli vuxen. Jag visste inte att man kunde vara barn ända till 35! Har ju hur många år som hellst kvar, det var kanske dagens bästa nyheter. Thanks Oprah!

Google.

Sjukt seg idag när jag vaknade. Det vankas ju maratonplugg så det bidrar inte direkt heller till att man skuttar upp ur sängen. Dessutom sov jag utan kuddar så en liten nackspärr känns av också ;P Om inte det är receptet på en wonderful dag så undrar man ju vad är! :)

Igårkväll i min förvirring och tristess googlade jag mitt namn. Erkänn ni har också gjort det! Jag blev i alla fall lite besviken, eller kanske inte besviken men jo kankse lite. De enda träffar mitt namn fick var innebandyrelaterade. Det var matcher, länslag, resultat, poängligor, laghemsidor med mera. Det är som att jag inte har gjort något annat än spelat innebandy i mitt liv, vilket i och för sig stämmer. I 12 år har innebandyn varit mitt liv och det svider fortfarande när man blir påmind om en avslutad era...

ps. Jag behöver en ny hobby ;P

Nattugglande.

Nu sitter jag här igen. Börjar sakta dyka ner i mina gamla vanor av nattugglande in på småtimmarna. Jag gör ju inte ens något av värde, bara sitter och nördigt stirrar in i dumburken. Okej jag erkänner jag är tänd på min nya dator och har varit utan den i några dagar (aldrig mer my precious!!) men det är fortfarande obegripligt. Hade ju själv blivit Grandma som går och lägger sig i vettig tid. I alla fall då det inte görs något vettigt i övrigt.

Kanske är detta en reaktion mot Grandpa (sambon) som sussar hyfsat normalt i tid och nu när jag är ensam får jag vara vaken med gott samvete? Jag vet faktiskt inte men det här var sjukt ovettigt. Dock är det som skönt att vara vaken, man har på något sätt kontroll. You are the man (eller woman). You've got the power.

Good fucking night!

Jag är inte rädd, jag kan flyga!

Flyget är alltid en upplevelse, i alla fall för mig. Jag lyckas alltid få some action på flygplatsen och idag var inget undantag. Det börjar bra med skjuts till Landvetter för att så fort jag sätter min fot på flygplatsmark gå rätt åt pipsvängen. Steg 1: Jag tappar knappen på mina redan lösa byxor, detta leder till att paniken börjar sprida sig i min hjärna. Situationen räddas dock av en lång jacka och rejäla hipsters. Pjuh. Då går vi vidare till säkerhetskontrollen. Det är ytterst sällan jag vandrar självsäkert genom den utan komplikationer. Den här gången var inte ett av dessa undantag. Jag piper. Jag går igen. Jag piper. Jag tar av mig skorna. Jag piper. Jag börjar få panik eftersom jag itne har något skärp eller smycken etc. När svettpärlorna börjar rinna från pannan kommer jag på det. Knäskyddet! Slapp strippa men blev rejält visiterad och under hela proceduren tänkte jag att om hon tar i för hårt kring byxorna står jag med rumpan bar i Göteborg...

Väl på planet är det jag, massor av "business men" i kostymer och en unge, vet dock inte vart den sitter, hoppas att det är ett tyst exemplar. Min granne tvärs över gången bjöd på en lustig iakttagelse. Det pågår nämligen vuxenpaxning på det här planet. You heard me! En 50 + gubbe ("business man" i kostym) sitter och paxar 2 platser brevid sig. Det verkar bli ett fullsatt plan och många frågar om det är ledigt, det lustiga är alla onda blickar gubben fick av sina medpassagerare när han förklarade att han "väntar på 2 kollegor".

När man på dessa "free seating" flyg frågar om det är ledigt förväntar man sig inte ett nej, eftersom det egentligen är mest en artighetsfras. Personligen anser jag att det är fjantigt att paxa platser på ett 40 minuters flyg, drog liksom ner den coola "business man" i kostym imagen. Dock var reaktionerna lustiga att beskåda måste jag erkänna ;P Värt att tilläggas är att han bara hade 1 kollega, paxade 2 platser så att de skulle ha ett fritt säte att breda ut sina gubbrövar på. När planet ska lyfta vägrar de stänga av sina palmpilot/mobil/dator mojänger också. Flygvärdinnan fick säga till 2 gånger. Humor :)

Sist men inte minst, barn på flyget. Jag vet att det är ett uttjatat ämne men om de ska leva om under hela flygresan borde vi andra få ha ppå mp3 spelarna under hela flygningen så att vi slipper höra eländet. That's that!

ps. Jag ska bli "business woman" i kostym. Då har man tydligen helt egna regler att följa motför gemene man.

Dejt med Fröken Örnbjär.

Idag fick jag besök av min Josie. Hon hade med sig mellis (asgoda mackor), en staqropramen  och ett väldans glatt humör. Det glada humöret är väldigt beundransvärt eftersom hon hasde cyklat uppför "mördarbacken". Det är faktiskt i stort sett den som skiljer oss åt i Göteborg (dock är vi grannar om ungefär ett år).

Fick dessutom paket! Fast det viktigaste var nog sången (och ölen jag ska inte ljuga). Det är alltid mysigt när någon sjunger för en även om jag till nästa år har tänkt lägga ner år-fyllandet. Tänker behålla paket och tårta men åldrandet ska läggas på hyllan. Fick i alla fall en fabulous salladsskål med bestick (från Thailand!) och himla trevligt sällskap :)

Tack så mycket Fröken Örnbjär!

Total förvirring.

Ju mer jag packar upp och ser vad jag faktiskt har med mig desto mer börjar jag undra hur det står till i hjärnkontoret. Till exempel så glömde jag det viktigaste, spriten, men jag har med mig min gula vibrerande badanka! Värt att nämnas är att vi inte har något badkar. Hrrm. I den andan fortsätter det, har 2 höstjackor men inga byxor. Man undrar hur jag hade tänkt när jag packade. Kanske var rentav packad själv? ;P

Go to hell Bussgods.

Ingen vet vart mina lådor är men gubben säger "De är säkert framme". Jaha? Nu fick jag ääntligen ett nummer som faktiskt går till Bussgods, man lägger fram sitt fraktnummer som ska vara "legitimering" för lådorna och gubben säger "Jaha?" "Hum" "När åkte de?". Man blir väldigt lugn och betryggad när ingen egetnligen vet vart lådorna är. Som tur är hittade de mina lådor efter en hederlig utseendes beskrivning. Så nu ska jag ragga upp någon som kan hämta dem ;) Tjao!

Förstår inte hur jag ska hinna lunch med honey. Saaaaknar ju.

Sad oh so sad.

Ikvll ska jag åka hem till norr. Lite down för det innebär att jag måste lämna mitt nya hem och mannen i 10 hela dagar. Oj oj, det innebär även att jag måste skriva klart mitt jäkla arbete. Nervös som fan! Förövrigt har all teknik varit emot mig idag, TVn lade ner imorse, internet ville inte som jag. Ni ser ju! Kanske skulle kliva upp på riktigt, lite sugen på att möta upp mannen på stan för lunch. Tåls att funderas på i alla fall. Nu frulle ;P

A night to remember, a morning to forget.

Mina läppar svider och min mus vibrerar. Detta är säkra tecken på att det är dags att gå isäng. Godnatt peeps!

Dagens citat:

"Om jag vore tjej skulle jag stoppa upp allt där nere! Bananer är väl ett måste?" - Anonym

Karln har dolda talanger.

Fan jag har ikväll fått det bevisat att män kan göra 2 saker samtidigt. Fick ett väldigt levande och visuellt bevis. Det är fasiken inte alla som kan kissa och borsta tänderna samtidigt! I know I couldn't do it. Fick mig lite visuell stjärt idag också, hi hi. På tal om gårkvällens funderare, det blev älskog trots vitlöken. Yeah!

ps. Det ser ljust ut tonight också ;P

Läsarrekord!

Vad gör ni, vad händer?! 44 unika läsare idag jag börjar känna svetten rinna, pressen öka, vad har jag gjort som är så fabulous idag? Bloggkrig brukar ju öka läsarantal men jag vet inte om det är min grej, har ju i alla fall varit lugn hittils. Dock nämnde jag lackleggings och Stureplan i ett av mina inlägg idag, kanske är det som lockar er?

Imorgon kväll åker jag tillbaka norrut till mitt Umeå i alla fall, för 10 sista dagar innan flytten blir verklighet. Enligt adressändring är jag Göteborgare från och med 18e januari. Detta innebär förstås att jag fortfarande är Umeåbo ett tag till (cirka 1½ vecka)! Norrlänning lär jag hur som hellst vara för evigt. Det heter trots allt KEX inte CHEX ;P

Slut på smekmånaden?

Är smekmånaden redan slut? Något väldigt konstigt hände idag. Blev något slags tjafs/försök till bråk jag vet fasiken inte vad som hände, såhär efteråt är jag bara förvirrad och fattar ingenting. Det var bara en töntig historia av trötthet som uppfattades som surhet som förklarades för att fortsätta uppfattas som surhet fastän det var trötthet. Ja ni hör ju ;P

Vi är i alla fall trötta är slutsatsen. I alla fall karln, jag är mest konstig. Tror det där arbetet som aldrig blir gjort som spökar för mig och ger mig PMS, har ju aldrig annars PMS, men just nu har jag PMS känningar. Blev godmaten idag i alla fall, korvstroganoff & ris. Nu sitter jag ooch trycker efterrätt (torkade aprikoser). Försöker döva min PMS med torr frukt ;P

ps. Död åt Bussgods. Mina grejer skulle vara här ikväll, de är inte här. I miss my shit!!!

Ny stödstrumpa.

Agda 85 år (jag alltså) har fått en ny stödstrumpa, har gruvat mig för den och med all rätt. Har just visat hänsyn mot sambon min och duschat. Efter duschen var den nya stödstrumpan inte skitlätt att få på! Sjukt tight, såhär tighta är inte ens de tightaste lackleggingsen på Stureplan vill jag lova. Blev typ svettig av detta förfarande men borde få poäng för goda intentioner ;P

Skrev 1½ sida på arbetet. thats 1½ sida mer än jag hade tänkt skriva idag. Det äär framsteg! Tjoh.

Miss Popular?

Idag känner jag mig väldigt populär faktiskt! Inte nog med att besökarantalet är snajs på bloggen så har telefonen gått varm! Fick tillomed stämma in en dejt imorgon. Ärligt måste jag säga att det känns som att Göteborg välkomnar mig! Snart inflyttningsfest i lyan här (måste komma på ett bra namn, saknar D-Kupan). Bjuden på galej i slutet på januari här i Gbg också, mycket action!

Det var i alla fall någon dryg tant från Folksam som ringde och skojade om sin provision och antog att jag var asdum för hon trodde minsann ja ville byta min nuvarande hemförsäkring till en 4 ggr dyrare. Nja? Sedan ringde Junior och hetsade om någon råtta i köksskåpet (hhrrrm?), lite läbbigt lät det faktiskt. Sist men verkligen inte minst ringde min Josie (min vapendragare i D kupan och min blivande granne i Göteborg haha). Miss you Josie! Imorrn ska vi dejta. Hoppas mina lådor kommer ikväll hooooooppppaaaaasss...

Det kallas hänsyn.

Måste planera in en dusch idag, innan sambon kommer hem. Se vilken snäll och duktig sambo jag är! :)

Dag 7 suget kommer...

Sugen efter snusen är alltid värst kring 1-1½ vecka efter man har slutat. Senare brukar det släppa, även om man skulle vilja men det är som inte jobbigt. Just nu nr jag sitter och försöker plugga går det sjukt segt utan snus. Dricka vatten och dreggla över en nya köksbordet ska jag göra. Helt klart hett, helt klart värdigt! Älskar mitt nya hem.

Comeback till Days.

Det känns som att jag har haft ett liv de senaste veckorna för jag har inte sett ett enda avsnitt av min drog Days Of Our Lives. Idag kände jag väl lugnet infinna sig för jag slog mig ner med min hemlagade pyttipanna framför TVn för att se vad som hänt sedan sist.

Og my god! Så mycket action! Någon tiger som jagar de stackars invånarna i Salem, mördaren är fortfarande på fri fot (inte helt oväntat) och till dagens händelse (förutom att Tony dör orka bry sig) nämligen att Sami talade om för Lucas att hon älskar honm! Sedan hånglade de passionerat ett tag. Jises, Days upphör aldrig att förvåna.

Lite plugg på den kanske? ps. 7 dagar utan snus och det går ju finemang!

Nytt år, nya tider.

Ni som hönger med vet ju att ett stort steg är på väg att tas från min sida. Nej jag pratar inte om att flytta 100 mil från mina nära och kära, jag talar om det stundande sambolivet. Jag har väl varit den första att racka ner på allt vad kärlek, samboskap och förhållande heter. Jag vet också att jag nu får äta upp dessa ord eftersom jag har trillat ner i träsket själv ;P

Hur som hellst tänkte jag att det här med samboskapet förtjänar en egen kategori. Det är ju en så komplex företeelse som jag själv inte förstår mig på. Hur är man sambo? Hur är man en bra sambo? Det återstår att se hur det här ska te sig i fortsättningen! Jag ska i alla fall följa utvecklingen med spänning ;P

When you where young.

Nu har jag ätit frukost och kollat igenom alla bloggar jag följer. Vad ska man göra nu? Ska man vara duktig och göra det man borde göra eller ska man göra något helt annat? Det är fan frågan, men det där arbetet börjar tära på mig så det blir kankse att styra upp det där idag. Hade ju varit fabulous med några sidor till, typ kankse börja närma sig klarhet.

Biter i en chokad-euro och tar mig själv i kragen. Tvätta kanske under tiden?

Dagens fråga måste ändå vara vilken tid mitt flyg imorgon går tillbaka till norr. Förvirrad är man. Saknar alla mina norrlandspluttar redan! Dubbelhelg i helgen, kommer bli omänskligt ös! Det blir en dubbel-sprit fylla. Yes you heard me!

Kvällens fundering 1:

Efter min totalt vitlök-överladdade sås till tacosen har jag en ytterst stark vitlökslukt som kommer ur käften så fort den öppnas. Kvällens fundering är då om jag trots detta får uppleva lite älskog tonight? Hoppet är det sista som överger en sägs det...

ps. Klev ur mjukisarna idag och in i normala byxor så jag borde ligga på +. Var på en Ute-grill-vagn igår i mjukisar på kvällen och det första gubben som gör kebabtallrikarna säger är "Du är inte härifrån va?". Går bra att smälta in mm mmm mm. Inte så lätt när göteborgarna handlar kebabtallrikar i högklackade stövlar och minikjol på kvällskvisten!

Knäupdate.

Imorse vaknade jag med träningsvärk. Jag som aldrig rör mig för att jag är invalid! Gud så mycker humor. I alla fall så smärtar och värker det i mina baksida lår. En kvalificerad gissning är allt lallande med grejer i trappen. Tur att man kan kombinera flytt och träning ;P Bra bra! Åt tacos idag vid det fina nya bordet som ger mig multipla orgasmer. Tacosen var inte så dum den heller ;P

Imorgon ska vi sätta ihop vår nya säng, jag är sjukt laddad! :)

Vilken helg!

Det har varit hög aktivitet i Arkhult/Wandzioch residenset idag. Vi var som tidigare nämnt på ikea idag, ca 3,5 timmar senare hade vi 3 vagnar med grejer. Inget onödigt och inget utöver listan jag är stolt! Tur att honey stoppade mig några gånger, fick ingen vattenkanna (som att jag ens vattnar blommorna). Vi har i alla fall 3 vääxter nu som vi ska försöka hålla levande ett tag ;)

Har blivit mycket skruvande och pillande, men det som ger mig mest extas är faktiskt det nya matbordet. Det får mig att komma i brallan! Helt klart...
















Bild Från IKEA


IKEA, 3 vagnar. Japp Japp nu kör vi!

Photo-0185.jpg
IKEA, 3 vagnar. Japp Japp nu kör vi!

Sjukt trött!

Eller? Näe jag vet inte men ryggen har i alla fall tagit en del stryk. Skruva ihop möbler är mer ansträngande än man tror! Jag och honey har kämpat och fick ihop allt till slut. Vi har inte heller slagit ihjäl varandra vilket vore det mest logiska i detta scenario!

Bilder kommer upp så småningom men det börjar kännas som hemma. Skitfint faktiskt! Vi siktar på inflyttningsfest kring 17e februari. Blir att bjuda alla sina Gbg vänner (båda två i mitt fall då?) på lite galej! Kom faktiskt på vad jag glömde hemma, två saker som gör väldigt ont att vara utan. Spriten och samurajsvärdet. Damnit!!!

Ser att Monkan har startat blogg. Ska följa slaviskt!

ps. Jag ser på Ricki Lake (det är makkeovers)

TACK SÅ MYCKET!

Vill bara tacka Erik och hans Vän som var här nyss och hjälpte mig bära upp lite tunga grejer till lägenheten (från bilen). Tack så mycket! Vi har lite att göra nu, honey och jag... :)

Ska fortsätta få någon slags ordning här... I need tools damnit! Real man tools.

Usch.

Jag luktar äckligt och det är kaos här. Dags att ta tag i livet? Ja tack.

Kan man köra i underställs-lång-kalsonger civilt här? Så jobbigt med byxor när skyddet har ett eget liv mest hela tiden...

Morning Gothenburg.

Japp det är halvgrått och halvfuktigt. Man tror nästan att det ska regna, det gör det inte men samtidigt hänger det i luften. Det är min framtid. Japp japp! Slog mig igårkväll att det är allvar (ungefär efter att jag hade släpat upp ett ton grejer 2 tr upp BAH!!!). Ne hörrni lite nervös är man men det blir säkert jättebra :)

Nu tänkte jag äta frukost för att sedan börja röja här uppe, efter 13 någon gång ska jag kanske (hoppas) få hjälp av två stora karlar att bära upp de tunga grejerna, tar ju knappt mig själv upp och ner för trappen.

ps. Det är svinkallt här i vindsvåningen! Ålidhem släng dig i väggen...

Äntligen framme, alla grejer uppe. Slut "live BLOGG".

Photo-0184.jpg
Äntligen framme, alla grejer uppe. Slut "live BLOGG".

Nu har vi passerat Örebro (gnällbältet). 27 mil kvar!

Photo-0183.jpg
Nu har vi passerat Örebro (gnällbältet). 27 mil kvar!

"Live BLOGG" från Gävle Bro. Mätt som fan!

Photo-0182.jpg
"Live BLOGG" från Gävle Bro. Mätt som fan!

Nu skulle det vara sjukt gott med en snus... snart Gävle!

Photo-0180.jpg
Nu skulle det vara sjukt gott med en snus... snart Gävle!

Jag är hög nu! :)

Photo-0179.jpg
Jag är hög nu! :)

Frukost på OK i övik! Mums!

Photo-0178.jpg
Frukost på OK i övik! Mums!

Nu bloggar jag med mobilen. När jag egentligen borde sova. Godnatt :%2

Nu bloggar jag med mobilen. När jag egentligen borde sova. Godnatt :)

Dag 3.

Visst är det spännande att följa sluta snusa historien? Grymt upphetsande va. I alla fall så äör dygn 3 Avklarat (egetnligen inne på dygn 4 nu). Dygn 4 kommer vara en ordentlig prövning då jag och karl som båda slutar ska sitta i en bil från Umeå till Göteborg i ett X antal timmar utan musik. Haha när jag skriver det nu sitter jag och skrattar för det är fan humor! Vårt samboliv kommer typ att avslutas under denna bilresa. Å andra sidan, vem har inte varit sugen på en utmaning? ;P

Ska sms/mms blogga hela vägen ner. Måste bara kolla in hur man gör. Jag har gratis sms så bered er på fet uppdatering av vår spännande resa mot slutet av vårt förhållande ;P Nä skojjade kommer gå fin fint ju. I värsta fall finns ju snus på mackar, men det känns lite fegt att balla ur under första veckan. Lite väl fegt.

Läktar-mupp.

Jag har blivit en läktarmupp (i alla fall enligt Wacko Jacko). Det är alltså en väldigt irriterande individ som sitter på läktaren, vet bäst och klagar på allt och alla på planen. Faktum är att det är sjukt roligt också ;P Jag diggar min nya position inom innebandyn, har ju provat både spelare och tränare. Det var ju inte ett så långt steg till läktarmupp heller.

Kanske skulle starta en innebandyblogg också? Njaa finns nog många. Dessutom skulle innebandylexikonet Tanaka göra en sådan sak bättre. Ska fan peppa henne, den bloggen skulle jag vilja följa!

Var på ersäng idag i alla fall och var sjukt jobbig uppe på läktarn, Spanade tillomed in en grymt läcker röv på planen. Ja mitt herrskap 13-dagscupen bjuder  på allt från korvar till underhållande stjärtar. Jobbade som tävlingsledare också idag. Grymt kul! Jag var värsta cheif, alla hallar rapporterade till mig. Nästa år ska jag komma upp från Göteborg bara för att få vara tävlingsledare :) Jag trivs som chief.

Synd att brudarna losa, synd att grabbarna losa. Snyggt av IBK herr att då kliva fram och faktiskt vinna (?!). Bra jobb boys ;)

It used to be my favourite time...

Nu är 13 dagscupen igång igen! Ljuspunkten i mitt liv under 12 aktiva år inom innebandyn. Jag kommer ihåg när man var liten och satt i hallen hela dagen, bara njöt av att spela och kolla på innebandy. Numera börjar underhållningegn kvällstid, ska väl åka till 20.15 eller 21.15 ;P Alla man känner är ju gamla och spelar bara senior innebandy.

Förra året deltog jag som coach (vi vann!), detta år deltar jag som fuktionär. Jag är en ideell eldsjäl som "tävlingsledare" på cupen ;) Yeah! Har dock ingen aning om vad jag ska göra...hoho. Nepp om man skulle ta och vila upp sig så att man är game för lite träsmak i Ersängshallen. Tjipps!

Movienight.

Såg Babel igårkväll. Sjukt bra film faktiskt! Jag är imponerad, hade väl egentligen inga förväntningar utan ville bara se den. Blev inte besviken! Se den, det är ett mästerverk i stil med Crash. Mr Pitt är lite old men ser ändå hyfsat het ut ;P

image137

Dygn 2.

Ser bra ut, ser bra ut. Det enda som ser mindre bra ut är mitt hälsotillstånd. Jag nyser om vartannat och har redan börjat missbruka nässpray (otrivin mentol det enda rätta). Nu är jag uppe med tuppen för jag hade tänkt skriva lite på min utbildningsplan, vi har nämligen projektmöte idag klockan 13. Skulle behöva ringa några samtal också, kanske göra det nu? Njaaa...

1 dygn. Typ.

Om 25 minuter har jag varit snusfri i ett dygn. Ärligt talat känns det ganska bra, men vi får se hur det känns imorgon. Som jag minns från mina tidigare försök är ungefär dag tre och 1½ vecka framåt tyngst att ta sig förbi. Så det är bara att kämpa. Jag känner mig sjukt stressad faktiskt och mår dåligt över allt just nu. Imorgon ska jag ta tag i mig själv faktiskt.

Usch just nu vill jag bara gråta. Kan inte någon bara fixa allt åt mig? Vifta med någon magisk pinne och få allt färdigt helt plötsligt. Vore totalt fabulous i alla fall.

Snusen min vän, vart är du?

Ja då har man avsagt sig sin älskade last såhär lägligt till det nya året. Jag och Mannen med stort M ingick en pakt, eller kanske ett vad, att sluta snusa. Den som faller för frestelsen först och börjar snusa får bjuda den andre på en resa i europa. Bra vinst tycker jag men personligen har jag verkligen inte råd med en sådan utgift. Dessutom hatar jag att förlora. I'm a winner! Så 00.00 den 1 januari 2008 lade jag ut mitt livs sista snus. Snus, I miss you already!

Som vanligt när man slutar (jag är praktiskt taget veteran eftersom jag har slutat 6 gånger tidigare med varierande resultat) så hittar man ett substitut till sin gamla last. Japp ni vet exakt vad jag talar om: glass med chokladsås. Det är något gott som man stoppar i munnen och som ger en känsla av tillfredställelse. Jag kommer få skickas på Fatcamp 2009 ;)

image136


Annars går det ganska bra just nu. Men lite stingslig börjar jag bli. Får se hur det går ;P

Bilder från festen på Haga hos Anders.

Här kommer lite bilder från festen igår. Vad tycks? Har två filmer som jag inte vet om jag vågar lägga upp. Men gud vad jag vill. Guuuud vad jag vill! Puss puss ;)

image122image123
Jag och Ullis.

image124image125
Jonas med kniven och Monkan & Joel som posar i köket.

image126image127
Team Anders & Monkan. Ungsbakad lax med pressad potatis och pepparsås. Yummy!

image130image128
Minspel från Monkan & mig.

image129
Hela gänget samlat medan vi lirar Guitar Hero, eller nåja jag lirar. :)

image131image132
The smokers (Joel, Cissi, Lisa, Anders). Jag å andra sidan grymt fokuserad på gitarren.

image133image134
Axel/K - Mannen är sjukt fokuserad på gitarren. Senare sjukt fokuserad på dancing with Cissi.

image135
Mannen med stort M anläder. Alltid lika roligt! :)

Nyårsafton 2007.

Som vanligt kom sista dagen på året. Vanligen brukar man peppa upp och tagga till aldeles för hårt inför denna dag med uppstyrda middagar och festligheter. Det känns som att det ligger i luften att nyårsaftonens firande måste blir något utöver det vanliga. Som att någon övernaturlig kraft välsignar denna kväll för att den ska skänka maximalt med glädje och njutning.

Vi som lever i verkligheten vet ju att så är inte fallet. 9 nyårsaftnar av 10 överskattar man den extravaganta festen som ska äga rum och hela firandet blir till en stor fet platt pannkaka. That's right! Tur är väl då att man med åren samlar på sig erfarenheter och nya visdomar. Ni vet, så man slipper upprepa samma misstag mer än cirka 3 gågner i alla fall. Jag hade en jättetrevlig nyårsafton 2007! Ingen pangfest, inte århundradets skönaste fylla, inte mitt livs bästa ögonblick. "Bara" en skön kväll med god mat, god sprit och vänner :) Dessutom sprutade jag längst av alla!!!

Mat? Varm smörgåstårta till förrätt, pressad potatis och ungsbakad lax med pepparsås till huvudrätt, varm glasstårta med maränger och chokladsås till efterrätt. Till "kvällsfika" blev det ostbricka med kex och vindruvor. Dryck? Daquiris, öl, vin, mer öl, skumpa. Mumma! Underhållning då? Guitar Hero, TP, Monkans lustiga frågespel, Wii (simning opch häcklöpning). Sällskap? Anders, Axel/K - Mannen, Joel, Monkan, Ullis och jag till middag, sedan joinade av Lisa & Cissi samt Mannen med stort M (jag börjar gilla det uttrycket).

Vem skulle inte vara nöjd med en sådan kväll? Dessutom gjorde grabbarna allt köksjobb. Yeah.

image121

RSS 2.0