Sablarns jävla tvättmaskin.

Skojjar den med mig? Har hållit på i en och en halv evighet nu, hur många gånger ska de skölja och centrifugera liksom. Kan ju inte vara normalt. Jag som bor 2 tr upp och har tvättstugan 1 tr ner och är inbalid blir inte glad när jag ska gå ner i onödan! (Ja Josie du och dina 5 tr vinner men jag är fan invalid!) Så jag går ner för att hänga tvätt och stoppa i nästa maskin, vad möts jag jav? Jo ett maniskt sköljande och centrifugerande från tvättmaskinens sida. Den har för fan varit på i över en timme nu!!!!!!

Så jag tänkte "snart är den klar ju". Jag gjorde situps (går emot svälltrenden jag vet), och rygglyft, och mina töntiga knäböj. Slutligen somnade jag på golvet i tvättstugan av ren uttråkning, nej den snurrande trumman är inte fascinerande i längden. Efter många om och men gav jag upp! Jag gick upp för trapporna, hur mycket ska jag sätta på att maskinen är klar just nu i skrivande stund? Jag skiter fan i det. Går ner om ett BRA tag. Bläh. Lunch kanske?

Kommentarer
Postat av: Erik Johansson

Jag kanske inte ska säga dethär... Men där jag bor tar en Full maskin c:a 50 minuter och det står på maskinen hu rlångtid det tar... Sedan har jag 4 maskiner.... 1 stor jävla torktumlare och 2 torkskåp...

2008-01-22 @ 19:37:48
URL: http://etttjotandespektakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0