PLUS vs MINUS

Det är något nytt påfund man kanske skulle börja med för att återuppliva denna blogg. Den var ju tamefan mer intressant när jag hade noll liv och satt hemma och funderade ut jättelustiga saker. Eller att jag hade tid att just sitta och fundera tills något blev lustigt. Jag vet inte. Men de stora bloggerskorna kan fan inte ha något liv för med liv hinner man fan inte blogga! Så mycket i alla fall...

Well dagens PLUS är i alla fall den otroligt heta vita kepsen med BLING-BLING på som vi fick av the chicks i Taxfree shopen. Yeah! Gratis är alltid gott. Sedan var flåset jag fick upp på min cykelväg hem från korsvägen inte fy skam heller. Jävlar vad jag andades! Hoho.

Dagens MINUS är utan tvekan att jag lyckades glömma stänga proteinpulver shakern och har numera proteinpulver smak choklad fulla handväskan och allt som är i. Dessutom var jag hungrig. Sjukt sugigt!

Dagens sötaste är inte med i denna nyya programpunkt men jag måste bara nämna min käre sambo. Så söt på fyllan ;)

Åååååå...

Jag svettas. Det blir så jävla varmt här uppe. Jag önskar vi hade air condition. Geeee mig air condition! Fan pengaångesten har inte lagt sig. Nu ska jag cykla till korsvägen. Orkar inte vänta på vagnen i hundra år ikväll när jag ska hem så det blir brum brum cykel ;)

Dock svettig. Fylld med ångest. Ångrar mina 3 öl igår. Fy på mig! Fyyy!!! Slutskojjat nu. From nu blir det bara att dega hemma. Städa. Läsa. Billigt skoj ;)

Got a life.

Dock är det slut med det nu. Jag har definitivt slut på pengar. Hur fan gick det till? Jises. Aja ångesten är här. Blev någon öl igår och det var väl den sista innan USA. Ångest ångest!

Vet bara inte hur jag ska ta mig till jobbet nu när spårvagnskortet går ut. Hum hum. Om det är värt att köpa ett månadskort. Well. I helgen ska jag jobba nu. Finns ingen tid för att fljanta runt och oroa sig över det ena med det trredje. Fyfan. Kaos kaos. I mitt huvud.

Men det var grymt kul och trevligt igår i alla fall ;) Yeah! Skoj att umgås med peeps. Saknar sambon dock. ;P Fan alltså. Hatar att vara pank.

Hoho seeeegt.

Okej, första personalfesten igår för mig med SSP. Det var faktiskt en höjdare! Det finns en chans till vänner för min mobbade del hoho! Vi började med äventyrs golf vid slottsskogen för att sedan gå vidare på bärs och vin (fick typ 6 ölbiljetter av företaget). Där lades grunden.

Sedan stack vi till Rock Baren (1 öl + 2 shots). Sedan stack vi på Deep, första och sista gången för mig, andra och sista gången för Lisa ;P (1 öl). Jag är nog pank nu. Och bakis såklart! Shit när man inte super så ofta krävs fan inte mycket... Vi träffade Roland också ;P Haha. Sedan kom min hjälte till sambo och hämtade oss strax innan 2. Grymt skönt. Jag lider med Lisa som började jobba 6 imorse. Fyfan.

Jag kom inte sist i golfen ;P

Ganska lustigt.

Klockan är 11.26 och jag har jobbat 6 timmar och kört rehab 1½ timme. Fan hela dagen kvar vad ska man göra idag då? Det är tamefan tropisk värme ute. Blev inspirerad av mina grannar, det blir nog på med bikinin och sammanställa gårdagens intervju i solen. Länge leve bärbart.

Måste ju jobba på min grisfärg, den initiala har redan lagt sig! Damnit...

Ni fattar inte.

Alltså. Jag går just nu runt med århudradets största smalj mitt i fejjan. Alla på IFK Kliniken tittar konstigt på mig. Stina ifrågasätter och förstår inte att jag är så sjukt jävla glad hela tiden trots att hon kör skiten ur mig. Idag hände det som kanske är en korsbandsopererades heliga Graal. JAG FICK SPRINGA 10 MINUTER PÅ BANDET!!!!!!!!

Ni förstår inte. Jag har inte löpt på allvar sen sommaren 2006. Det är tamefan 2008 nu så det kanske belyser saken. Jag får alltså löpa 10 minuter efter varje pass. Men det bästa av allt är: inte alls ont i knät. Min baksida däremot har gjort comenack. Ajajajaj kommer det vara imorgon. The Ass-Fucked-Walk blir det på jobbet, that's for sure.

Jag älskar rehab! Rehab med Stina är askul :)

Jag har ett liv, jag vet.

It sucks! Jag hinner tamefan inte blogga ju! Vad är detta. Dessutom är jag deprimerad för att jag varit så pass seg och inte kommer göra ett sjuhelsikes jobb på den här uppgiften som faktiskt ligger mig varmt om hjärtat. Sååå besviken! Hatar att vara besviken på mig själv.

Nåja möte på jobbet nu sedan möte med en ordförande för en intervju. Jag är faktiskt hyfsat redo ska ni veta. Hyfsat!

Yeah.

Hävarmen fungerade trots skadan igår, värdinnan höll en sjukt mysig tillställning och Putin köpte sig en Eurovision seger. Vad ska man säga? Jag tycker att det overall var en lyckad kväll! En flaska rött slank ner och räckte för att toppa formen. Årets skämt...

Jag tycker fortfarande att Perelli var bäst. Grekland tjoppan var totalt värdelös, Ryssen kunde inte sjunga men han hade ju Plusjenko och ingen kunde tydligen motså "Quela Quela" heller. Om vi vill vinna måste vi alltså dra med Foppa och Sudden på scen samt skaka lite mer ass och boobs helt enkelt ;) Men jag är nöjd! Jag diggade hennes uppträdande! Go Perelli!

Dagens I lands problem.

Jag har pajat min öl hävar handled på jobbet idag! Det är ju lördag! Det är häveri på ingång! Oj oj tur jag ska pimpla vin, ska väl gå med vönsterhanden det med...Jag tror faktiskt jag har spräckt ett blodkärl i handleden för det ser ut som ett fett blåmärke och är svullet och gör ont. Fast jag tvingade handleden att tvångsarbeta så nu har svullnaden gått ner lite...

Nu ska jag vila lite så jag är redo ikvällen. Jag frågade Nurse Josie vad man gör när man pajar sin handled. Hon svarade: Alkoholen löser det. Jag tror hon har rätt. Ses i dimman! Hejja Charlotte!

Dressed for sucess.

Morgopromenad - check.

Frukost - check. (Med smärre motgångar dock, gammal mjölk, gammalt ägg, bläääää)

Dusch - check.

Kläder - halvcheck. (Halvnäck, haha!)

Nu ska jag plugga och laga lunch innan jobbet. Oooohyes. Sen ikväll är det bums i säng eftersom jag börjar 6 imorgon. Näe hörrni jag är ganska glad idag. Vet ni varför? Det är för att oavsett vad som går emot eller hur illa det är så kan man alltid fokusera på det som är bra.

Jag är inte riktigt omvänd än, min sambo tror ju på ödet. Jag är tveksam till ödet. Däremot är jag jävligt nöjd över att jag hade turen att få det jag har idag. Jag är egentligen bortskämd om jag jämför mig med mina föräldrar när de var unga. Jag har kärlek, jag har ett hem, jag har materiella ting, jag har tusen resor i bagaget och fler underbara upplevelser på ingång. Jag har drömmar och framtidsplaner. Jag har mål.

Så hur kass och efterbliven jag än känner mig så tänker jag på allt jag faktiskt lyckats med i livet hittils. Det ger mig hopp och stärker min tro på mig själv och min förmåga. Jag kommer att klara det, finna en lösning och göra det jävligt bra.

Fan vad skönt.

Alltså jag kan inte tjata nog om IFK Kliniken och min kära sjukgymnast Stina som jag delar med grabbarna från Blåvitt. Jajjemänsan Erik det är jag och grabbarna från Blåvitt som tränar tillsammans. Är du nå avis nu? Haha.

Fick en till ny övning idag, sjukt jobbigt. Dessutom löpte jag på tjockmattan alldeles på eget bevåg. Vad har hänt? Men det bästa av allt. Jag fick beröm. Av Stina. Hon sade att jag är sjukt dukitg och är bra grundtränad (öh!?) så det här kommer att gå i ett nafs! Hon skulle tillomed fixa mig ett innebandylag att lira i. Oj oj saker och ting ljusnar här i livet känner jag.

Skulle i alla fall vara skoj att ha ett gäng att löpa med i sommar. Själv är det ju sådär motiverande juh.

Morning.

Dag 4 denna vecka alltså torsdag och jag har återigen varit ute och promenerat. Det känns faktiskt imponerande från min sida. Dock gruvar jag mig för tjockmattan idag samtidigt som jag är peppad på mitt nya program. Grymt spännande! ;)

Nya tag idag. Ska jobba också. Ajj caramba. Behöver ta mig samman nu stressen över skolan kryper på. Lite sådär lagom, ni vet ju att jag aldrig egentligen blir stressad. Det är bara psykiskt ;P Nu frulle med babe.

Can't always be on top.

Idag är jag deprimerad. Idag föll jag igenom. Av någon oförklarlig anledning kände jag att jag bara var tvungen att ha godis. Jag köpte godis. Jag åt godis. Nu mår jag illa och har ont i magen. Ja det var ju värt. Är dessutom besviken på mig själv. Nya tag imorgon eller hur säger man?

Ska fan åka och träna ikväll. Inge CL. Valde ju godis. Blä. Idag känner jag inget livsgo faktiskt. Inget alls.

*dreggel dreggel*

Fan asså! Jag fick ett mail från Discshop angående deras dvd utförsäljning. De säljer ut flera säsonger av A-team!!!! Herregud varje säsong kostar 70 spänn typ, det kliar som fan i fingrarna. Jag vet att jag ska spara till USA och att jag inte har råd men A-Team ju! Med BA och alla de andra!

Jag som klagade så mycket att det bara gick på natten och nu inte går alls, tänk att ha dem hemma allihopen och få avnjuta när man vill. Åååh kan inte någon (sambon) köpa dem åt mig??? Ååååh. Snart kommer jag klicka hem dem. Snart.



Bild från Discshop

Onsdag?

Dagarna bara flyger fram jag är sjukt stressad av att livet försvinner från mig på något sätt. Så mycket att göra så lite tid. Samtidigt har jag svårt att mobilisera mig. Jag behöver en spark i baken som pappa sade igår. Haha! Kom igen kom någon och sparka mig i baken!!! JUST DO IT!

Verkar inte bli träning ikväll för det är Champions League final. Jag har inte bestämt mig hur jag ska göra men jag känner mig seg så det kan bli en vila för mig med. Får se. Gud jag känner mig konstig. Jätteskum faktiskt. Idag är en sådan dag då jag har sjuka cravings. Sjukt sugen på nå gott...

Dagens excitement.

Rehab det är dagens actin. Det är så mysigt att cykla till IFK Kliniken och rehabba lite. Nufötiden är ju rehab apjobbigt så det känns ju att man lever. Ni vet när man kör sitt program har man alltid en hatövning. Den är så sjukt jobbig att man måste förbereda sig mentalt 5 min innan, men efteråt är det en sådan skön känsla att ha klarat av det?

Well jag hade en sådan. Enbens knäböj på balansplatta. Sjukt jobbigt, sjukt krävande. Jag trodde det  skulle vara vårens hatövning. Jag hade fel! Höga knän med tempoväxlingar på tjockmatta i 5 minuter. Där har du en jobbig jävel. Helvette jag flåsar ju än...

Bad, bad, blogger.

I know. Visst är det en konstig känsla man kan få när man har ett liv? Ibland så händer det, man har verkligen inte tid att sitta framför datorn och blogga. För det är inte så att jag har övergett min baby och övergått till TVn. Nej nej jag har kommit över mitt TV beroende, hade en liten tillbakafallning till Days häromdagen men det var bara en isolerad företeelse i ren förvirring.

Det har varit mycket på gång och mer lär det bli. Uppdaterar eftersom om det sker något spännande men det är faktiskt tveksamt. Känner som att jag knappt har tid att reflektera över livet för jag är så upptagen med att leva. Det måste fan vara ett bra tecken alltså.

Nu skriver jag en sammanfattning till skolan samt diskussionsfrågor. Sedan är det IFK Kliniken som gäller. Sedan skolan. Sedan mer plugg. Jag är laddad på min organisationsanalys nu. See ya.

(Yes gick imorse)

Hoho?

Josie var e du?? Du skrev ju! Ses imorgon på morgonpromenaden! Jag saknade mitt stjärtnyp idag faktiskt ;P Hade grym koll bakåt. Idag var jar redo för dig damnit...

Nu gröten och sedan massa planering inför drivhuset möte. Jag är sjukt nervös för jag är rädd att jag inte kommer lyckas som jag bör. Well well vi tar det som det kommer helt enkelt. Good Morning everyone!

Paus.

Jag kan inbilla mig att jag tagit paus från datorn men det är ju inte riktigt sant. Har haft så mycket att göra idag så jag har inte ens hunnit! Husligt arbete stod på schemat för de båda boende här i takvåningen och jävlar det blev en del gjort! Lagat mat, dammsugit, dammtorkat (händer typ aldrig!?), vattnat blommor, lagt upp gardiner, vikt tvätt, stoppat tvätt i garderober, tvättat smutsig tvätt (mycket tvättaction), planerat USA resan, pysslat, diskat, städat, rengjort duschkabinen+handfat+toalett, sorterat papper, gått med soporna.

Ja ni ser vi har haft att göra idag. Tränat har man hunnit också. Börjar dock få "känningar" under en övning. Frågan är om det är bra eller dåligt. Ska höra med Stina på tisdag. Nu duschen och sedan lite mer produktivt görande. Lika bra att passa på när man är igång tänkte jag liksom. Imorgon är det måndag. Då kör vi, morgonpromenad here we come.

The party animal.

Thats me! Haha hur festar man utan pengar? Man tar sin befintliga BiB ur kylen och drar till Eriks polare uppe i Lunden för att dricka, prata, skratta och umgås. Lite tvspel blev det också.. dock inte för mig de var i en helt annan tvspelsliga. Jag som önskat mig tvspel varje år men inte fått är inte lika inbiten.

Av någon anledning höäll vi på ända till efter 03 (måste vara ett gäng ap-festliga individer) och min bästa sambo hämtade mig samt körde hem Erik och Fredrik (låter som Filip och Fredrik, nästan lika roliga). Nå det var min lördagkväll. Den var mysig. Nu har jag Söndags Frukost med Sambon. Den är najs ska ni veta. Puss puss!

Haha.

Glöm nattens visdom. Man är fan inte vis på natten! Påsarna som befinner sig under mina ögon nu är inte nådiga. Jag lovar er att de inte går att täcka över med concealer. Det finns bara en sak som kan råda bot på påsar av denna sort (dyng-jävla-bakis-sorten). Solglasögon. Word.

(Tänkte lägga upp en bild men jag orkar tamefan inte. I alla fall inte nu. Bums i säng på mig.)

Morgonens/nattens visdom.

Den som uppfann concealer måste ha jobbat natt/tidig morgon. Jises. Har redan fina påsar och när jag kommer hem om ca  10 timmar lär de vara exeptionellt framträdande. Tur för mig att det finns concealer ;)

Inte mycket sömn "inatt" alltså. Min kropp har damp. Varför somnade den inte? Varför blir man pigg när man passerar en viss tröskel av övertrötthet? Well hell I don't know. Men idag när jag kommer hem lär jag däcka fin fint. Jag längtar redan!

Intresseklubben antecknar.

Dagens chock! Han som spelar "Brady" i Days of Our Lives medverkar också i Glamour. Kanske inte så otippat egentligen men det bidrig till dagens spänningsmoment helt klart. Sitter fortfarande och gapar. Nu vet ni i alla fall så att ni kan vara förberedda.

Fan vad gammal och rynkig "Stephanie" i Glamour är. Uscha.

Jaaa jag har otroligt lite att skriva om. Nu ska jag äta kiwi. Det kurrar i magen min.

Jises.

Vet inte hur jag ska överleva i sommar då jag ska jobba nästintill bara tidigt. Men jag diggar ju jobbet så det ska nog gå bra det med. Oj oj oj.. Nu är jag trött som fan och nervös. Men kan inte sova nu för jag ska börja 03 inatt så jag måste somna tidigt idag.

Ska öppna första gången själv. Sjukt nervös! Hur ska det gå?! Det löser sig som vi brukar säga. Det löser sig. ;P

Nu ska jag se tv för att sedan försöka mobilisera mig till något produktivt. Vi får väl se hur det går.

Jag har gjort det.

Jag har gjort slag i saken och diskat för att kunna sätta mig ner och plugga. Jag har dessutom pluggat, beställt en bok, gjort efterforskningar på nätet om min förening, fixat gratis webbenkätprogram. Uj uj! Ätit en kiwi. Det måste vara en sjukt underskattad frukt. Jävligt gott med kiwi. Ska nog börja äta kiwi.

Ärligt så trodde jag inte att jag hade den här typen av effektivitet i mig. Well so long suckers! Nu ska jag göra en planering över hur jag ska lyckas klara av denna kurs också trots 2 veckor av apati. Jag vill, jag kan, jag ska.

Nu gör jag det.

Jag tar tillbaka kontrollen över mitt liv. Är ni med mig?

*flåsa*, *flåsa mera*

Herregud. Herrejesus. Herrejag!

Helt jävla slut. She's killing me! Men det är så jävla skönt. Ni anar inte. Idag till exempel så fick jag springa på tjockmatta. Högt tempo i 5 minuter. Det gjorde inte ont i knät. Men det var så sjuhelvetes jobbigt!!! Jag har inte varit så anfådd och svettig på 1,5 år. Och det tog mig 5 minuter att komma upp i sådan utmattning.

Okej jag ljög. Det tog typ 2 minuter. Efter 3 ville jag dö, hänga mig och upphöra att existera av jobbighet. Efter 5 var jag faktiskt död ;) Fan innebandycomebacken börjar närma sig. Oj oj oj...

Klart och betart.

Ett steg till på vägen till USA-resan är taget. Nu är även första hotellet bokat, i New York. Det är en Junior Suite på Roger Smith och jag kan ärligt säga att så flashigt har jag nog aldrig bott, i New York i alla fall. Tack sambons arbete, tack! Haha. Vi ska möta upp Junior där också, så vi är 3 glada i vår Junior Suite. Ja jag gillar att säga Junior Suite, skulle inte du göra det?

         





Bilder från Roger Smith

Gbg med Junior del: 4

Vi hängde såklart en del på Kärralundsgatan också. Vi gjorde oss fina för utekvällar, vi lirade Guitar Hero och åt fruktsallad. Det var en härlig tid det ;P


Fel dag.

Vissa dagar är bara felaktiga. Idag är en sådan. Allt känns fel utan att kunna sätta fingret på det. Jag känner mig värdelös, misslyckad, efterbliven och allmännt kass. Inte helt otippat så gör detta mig inte speciellt lycklig. När jag är olycklig funderar jag djupt över min existens och meningen med livet.

Det gör mig inte mer lycklig. Snarare tvärtom.

Jag svimmade nästan i gymmet idag. Något är gravt fel. (Självklart tog jag mig genom mitt pass, vad fan tror ni!?)

F**tdag.

Idag är en sådan dag då jag önska jag hade vänner. Då jag saknar mina vänner. Buhu.

Gbg med Junior del: 3

Då kommer all sightseeing på stan i bilder. Vi rajtade på mycket bra. Dessutom så hade viu återigen sjukt tur med vädret = fina soliga bilder. Yeeeaaaaah... Ett glas Rosé här, lite posing där.


Var e hon!?

Var är min Josie!? Jag kollade bakom mig med jämna mellanrum, jag skyddade min stjärt med händerna. Vad hände? Inget nyp?! Josie var du ute tidigare eller har du tagit sovmorgon!? Tur att man kan lita på Wandzioch/Arkhult som alltid kliver upp minst 06.30 på vecko-mornar.

Nu kör mannen situps och jag ska äta gröt. Göda göda ;P

Planering.

Ni vet ibland känns det som att man tappar greppet om tillvaron. Så känner jag just nu, man vill ju ändå gärna ha kontroll på saker och ting här i världen. Som vi pratat om i skolan, man vill kunna tro på att man kan förändra sin egen situation. Att man är herre i sitt eget hus så att säga.

Det känns inte direkt bekvämt att leva i en värld där hela ens tillvaro baseras på tur respektive otur. Att allt som händer är bortom ens egen kontroll och man får bara "roll with it" så att säga. Näe det funkar inte. Efter "ledigheten" när Junior var här har jag totalt tappat greppet.

Jag är förvirrad, lost, utan riktning eller styrsel eller plan. Jag älskar att planera, veta vad som händer framöver och pussla ihop min tillvaro så att jag får så mycket gjort som möjligt. Jotack. Vill ha en ny planeringskalender också. Men ikväll ska jag sätta mig och göra en plan. Ta tillbaka kontrollen över mitt liv. Skönt som fan.

Konfunderad.

Idag klev jag på en kondom. Nej det var inte ett paket med en kondom i utan det var en lös kondom i det fria. Den låg på spårvagnshållplatsen och jag klev på den när jag klev av här i Örgryte (Kålltorp).

Som jag ser detta fenomen finns det 3 förklaringar till denna bisarra upplevelse.

1. Folk har sex på spårvagnarna och efter akten kastar de ut kondomen genom fönster alternativt dörrar.

2. Folk har flyttat ut spårvagnssexet till hållplatsen och har utomhussex i väntan på spårvagnens ankomst.

3. Chaffisarna till spårvagn 3 och 5 (som båda har samma ändhållplats) are getting it on på rasten.

Jag tror fan på alternativ 3. Vad tror ni?

Pust och stånk och HJÄLP!

Har vandrat, vandra. Josie gjorde det igen, smög upp bakifrån och nöp mig i röven! Det värsta var att Claes var med och beskådade spektaklet. Ja jag gjorde väl både Josies och Claes dag i alla fall. Ett gott skratt förlänger livet oh yes. :) Skönt att man tog sig ut, var lite död. Kan säga att nu känns det att jag körde ben igår. Voj voj!

Nu duschen innan skolan. Fy har ett ton disk att ta hand om när jag kommer hem. Sådär hett.

(ca) 7800 kr.

KATCHING!

Vem har sagt att studenter inte kan jobba. Ha ha ha.

OMG!

Rehab 2008. Jag dör! Sitter här och flåsar och är allmännt döende. Imorgon när jag baknar 06.30 och ska ut och gå kommer jag vilja dö. Mina ben kommer inte vilja röra sig och jag kommer ta till de flesta svärorden i ordboken. Men nog fan ska jag ta mig upp! *slå sig själv i ansiktet á la Carolina Klüft*

Enbensböj på balansbräda ökat till 3 x 8 /ben. Bra jobb bra jobb...

Då var vi här igen.

Okristliga tider. Men efter detta pass är jag ledig. Från jobbet. Fram till helgen. Hoho! Jag ska dock gå i skolan hela veckan. Heldagar. Vad är detta?! SLUTA MED HELDAGAR! Well äter lite frull nu. Anledningen till att jag sitter här så sent är att jag blivit en latis. Oh yes. Jag kör bil ;P

Fast egentligen saknar jag bussen och den gemenskap vi alltid har på den. Joooo jag gillar flygbussen. Men jag gillar nog bilen mer. Haha :) I alla fall när jag får sova typ en timme längre vid denna okristliga tid. Jo det var värt. Dks bli skönt att sätta sig i bilen utan att känna "bastu-effekten". :) Fan jag är positiv idag!

Jag veeet.

Fan jag känner mig sjukt lat som inte har gått nu på morgonen. Har har tid än får se om jag tar mig samman. Värt att noteras är att jag har faktiskt gått varje dag denna vecka och tränat som jag ska. Synd bara att fysikien har öppet så konstiga tider idag men det blir väl en måndag-onsdag-torsdag med styrka denna vecka. Vad göra!

Annars då? Jobb idag. Jobb imorgon. Jag måste erkänna att jag är lite stressad över allt som ska göras. Känner att en strukturerad plan är kanske något att sträva efter. Vad tror ni? Jag gillar i alla fall att planera, thats for sure. Fan tiden går alldeles för fort nu jag hinner ju inte med! Herrejesus.

Gbg med Junior del: 2

Eftersom Junior landade på Valborg var vi tvungna att festa till det för att visa hur det går till här i Götet. Det blev grill i härlig och äkta Valborgs-anda samt en och annan obligatorisk Kubb omgång. Självklart var det tjejerna mot killarna och tyvärr vann killarna. Igen. Vi hade behövt dig Monkan för att dra igång lite Nakenkubb!

I övrigt intogs en och annan slurk alkohol och sedan bar det av till Trädgårn' för att dansat asset av sig. Oh yes we did! Många glada intog Kärralundsgatan, Tjädrarna, Sandra och Pontus, Erik, Robban, Anna, Junior och självklart jag och Claes :)

image254

"Booooor du häääär???????"

Jotack det är bemötandet man får av sina grannar. Jag tror seriöst den där gubben sitter och tittar ut genom sitt fönster dygnet runt bara för att kliva ut och kommentera varje gång någon parkerar i "närheten" av mittemot hans hus. Ja jag bor här *peka 15 meter framåt*. Fan inte första gången heller.

Nåja, nu är jag hemma from work i alla fall. Blev 1 h 15 min övertid på grund av förseningar. Eller ja en charter som schemaplaneraren missat och sedan blev den försenad. Det var mysigt men jag och John gjorde ett grymt jobb. Jag var även snäll och körde hem John till Landvetter. Det är alltså även ett samhälle där det faktiskt bor folk. Coolt.

Nu ska jag nog se ett avsnitt Gossip och sedan sussa. Är rädd för att det blir upp tidigt för att köra rehab på Fysiken före jobbet imorgon. Hårt liv jag vet ;) Men jag älskar fan mitt jobb. Det äger.

And off I go.

 Nu ska jag dra och tjäna lite slantar, det är lite tunt på den fronten som sagt! Känns bra, får se hur mycket jag lyckas böja mina lemmar, herregud att ställa en bricka i nedersta hyllan i diskvagnen kommer vara hell on earth I can tell you that.

Ska bli skoj att träffa alla brudar igen dock. Gillar mitt jobb faktiskt! Får se om jag säger detsamma efter idag, imorgon och mångdag... Ha en bra lördag så hörs vi ikväll! Kommer mer bilder från Juniors besök då. Spännnde va ;P

Gbg med Junior del: 1

Ni ville ha bilder så här kommer lite pics från Juniors besök. Bland annat tog en en tripp till den botaniska trädgården. Man kan lätt säga att vi hade tur med vädret.

image253


Holy crap!

Jag har just varit ute och gått. Sjukt ont fortfarande i röv och ben! Shit vad gjorde de med mig på IFK Kliniken egentligen man börjar ju undra vilken ondska som försiggår där.

Well fatcamp rullar på, detta är nog min bästa fatcamp vecka så jag känner mig väldigt optimistisk faktiskt! IDag leker livet. Somnade tidigt igår så jag var uppe med tuppen pigg och glad. Sjukt varmt ute! Svettningarna var inte nådiga. Det är fan sommar i Götet!!!!

Skit.

Inget gjort och dödens trött är man. Jaja vad göra. Ont i hela kroppen har jag och ska åka och träna snart. Hur fan har jag tänkt att det ska gå? Kommer dessutom dö av hunger tills jag är tillbaka. Ja jag har fikat. Men fika är inte middag. I need my middag.

Hoppas jag lyckas cykla bort träningsvärken. Hoppas hoppas!

Alltså...

Heldagar i skolan, skojjar de med mig? Jag pallar fan inte jag kan inte hålla mig vaken eller fokuserad. Vet ni hur det ser ut när en person somnar på föreläsning? I en klass på 8 personer? Jojo det är ju för härligt. Fan vad jag saknar att kunna gömma mig i mängden stunder som denna.

I övrigt är min klass lite sådär mysigt intim. Dock känner jag mig lite stressad för alla uppgifter. Vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja det är så mycket helt plöstligt. Jag vet jag är aldrig stressad men den här gången känner jag press att göra ett bra jobb. Då kommer stressen också. Måste planera. Planera, planera, planera.

Dagens I landsproblem.

Mina tuttar kommer praktiskt taget ut ur alla klänningar jag äger. Jotack jag gillar dem, karln gillar dem andra gillar antagligen att de är framme. Men det känns sådär hett att sitta i en klass med 7 "typ-fotbollstränar-killar" med brösten framme. De var hyfsat framme igår jag kände mig hyfsat malplacerad.

Ni vet svårt att få respekt i en idrottsdominerad, prestationsfokuserad och resultat besatt värld när man har brösten framme. Nu byter jag kläder. Men fan den orangea klänningen är fin ändå...

Min röööööv!

Sjukgymnasten sa igår att jag troligen inte kommer kunna att gå idag på grund av träningsvärken. Jag sa pyttsan och gav mig ut på morgonpromenad. AJ MIN RÖÖÖÖÖV! Nu har jag ont. Aj aj aj.

Fast det är rätt skönt med träningsvärk. Mumma, det var ju inte igår he he. :)

I'm in heaven.

Det finns sjukgymnaster och det finns min sjukgymnast. Herregud jag älskar henne. Jag har inte jobbat såhär hårt på 5 månader, alla andra sjukgymnaster är pensionär-sjukgymnaster. Min sjukgymnast säger att jag ska springa om 6 veckor. Min sjukgymnast säger att vi ska jobba mig tillbaka till innebandyn. Jag är tamefan lycklig.

Nu kör vi. I och med detta får knät en egen kategori, eller kanske rehab? Eller comeback? Ska dokumentera min väg tillbaka till fysisk aktivitet. Nu ska vi bygga benmuskler.

Att söka sjukgymnast är som att söka en partner, man får provköra ganska många innan man hittar rätt balans. Någon som är hård men ödmjuk, ställer krav men samtidigt ger beröm, sätter ner foten då och då men kan samtidigt lyssna till ens behov. Herregud jag borde ju gifta mig med min sjukgymnast.

Fullt ös igen.

Föreläsning på förmiddagen, steka på Cappuccino mitt på dagen (jag ser ut som en rå lax, yeppyepp), möte angående företaget på Drivhuset på eftermiddagen och nu sippar jag en proteindrink innan jag ska till sjukgymnasten och som nämnt tidigare "påbörja min väg tillbaka till fysisk aktivitet". Yes.

Det är full rulle nu alltså! Jag ska fundera ut och utforma mina möjliga kundgrupper, vad jag ska ha i lön samt vilka saker jag erbjuder och vad de kostar samt forma paket för att passa specifika kundgrupper. Allt detta på 2 veckor samtidigt som jag jobbar och pluggar. Oj oj. Nu gäller det att vara effektiv! För jag tror minsann att den 19e ska jag fylla i en F skatte sedel. Och då påbörjas denna spännande resa. Ojojoj!

Alltså vädret.

Skojjar det? Nej nej det är sol sol sol. Vill man sitta inne i skolan och lyssna på en torrgubbe som maler om avdankade elitidrottare? Nja! Efteråt var jag tvungen att få mig en dos så jag mötte upp Josse på Cappuccino, det är det nya hang-outet. Imorrn ska vi hang outa efter min föreläsning. Yeah.

Annars då? Ska gå Vårruset ikväll, sedan träna, sedan packa grejerna för morgondagen och vips isäng. Imorgon är det full rulle. Måste förberreda min affärsidé också eftersom jag har möte med Drivhuset. Dessutom börjar ju min väg mot fysisk aktivitet imorgon, första mötet med sjukgymnasten. Mycket som händer nu!!!

Hängivelse.

Det kan vi snackaom här! Jag älskar skolan så mycket att jag stack iväg dit 1 timme tidigare. Jajjemän lunchen samt mellanmålen var packade i prydliga påsar med klämmor. Böckerna uppradade. Deon på och tänderna borstade. Jag går ner mina två trappor, kommer ut i solen, tar några steg och inser:

Jag börjar ju tamefan 10!?

Slö.

Morgonpromenaden uteblev pga blandade orsaker. That's okay jag ska ju gå vårruset ikväll så det jämnar nog ut sig. Cyklade en timme igår, gudars så trist! Ska ta med mig "understanding sport organizations" nästa gång, lätt. Den verkar bra så det blir nog att punga upp 500 spänn och köpa den. Dock har jag lånat den just nu som en äkta student. Hihihi.

Nu blir det off för en heldag i skolan och sedan lite läsning och matlagning för att slutligen pallra sig iväg till Slottsskogen för Vår-gången som det blir i mitt fall. Heja jobbet ;) Nä fan vad mycket jag har att göra! Shit det känns som att jag har ett liv. Oh my god vad händer?!

Gnäll?

Det var sjukt längesen jag gnällde om mitt knä så jag tänkte det kan vara lägligt att återuppta den diskussionen. Idag var jag hos min nye läkare på Östra Sjukhuset. Dröm om min förvåning när snubben kliver in och jag känner skarpt igen honom. Jag tänker, har du varit på tv? Har jag träffat dig förut? Alla dessa frågor som snurrade omkring i min hjärna.

Vi börjar prata om vad jag gör och så vidare och PANG det kommer fram. Han har föreläst för oss 2 gånger om idrottsskador!!! Han var ju king king king! Vilken man liksom, typ nån chefssnubbe där borta. Och bättre skulle det bli. Inte nog med att knät känns stabilt säger han så fick jag mig en ny sjukgymnast. Inte vilken som hellst heller...

Ni vet IFK Rehab som jag försökt få tid på förut? Som säger att "de har inga tider". Mmmm min king läkare ringde 1 samtal på 5 minuter. Vips har jag både tid på torsdag och remiss till IFK Rehab för att påbörja min såkallade väg tillbaka till fysisk aktivitet. Fan det går bra nu!!!!

ps. Satsa på att bli opererad av typ nån chefsöverläkarkirurgsnubbe från göteborg. Då får man en bra ny chefslökarsnubbe i göteborg. Hoho :)

I'm back!

Semestern är över och jag har mer än någonsin på tapeten! Idag har det i alla fall klarats av en stor delav tapeten men inte blev det mindre för det. Detta bäddar för min favorita sysselsättning: planering. Finns det något bättre? Träffade även min gullunge å hennes karl för lunch idag. Ekonomin pallar egentligen inte men vad gör man!? Är ju inte mer än människa och människan är en social varelse.

Det har hänt så mycket! Ska bomba er med kollage så alla segpertar i Umeå blir sugna på att komma och hälsa på. När ni ser vilken Royal Treatment Junior fick så lär ni hoppa på första bästa tåg ;P Hohoho... more coming.

Vilken dag!

Aktiviteternas Aktivitets-Hitler har jag blivit! Jises jag är helt anfådd efter dagens eskapader. Desstom har jag insett att jag börjar bli till åren, mitt arma, gamla hjärta pallar inte dessa infarkt-stimulerande sysslor längre. Man är ju inte ungdom längre direkt ;P

Dagen började med en tripp på IKEA, några små saker inhandlades för pyssel och inrednings detaljer. Mycket roligt ska jag ha! Skulle behöva glida förbi Scrapbook affären här på Danska vägen också. Well där spenderades en stund i alla fall sedan åt vi grönsakssoppa med philadelphiaost med nybakt grötbröd (tack junior) till lunch. Gott gott!

Etapp 2 var Liseberg. Här mötte jag min överman flera gånger. I form av åkning avhandlades Kanonen (herregud bland det värre), Balder (mindre hemsk än sist men fortfarande magvändningar och hjärtklappning utav rang) samt en behaglig tur med Lisebergsbanan (det var vi och 7 åringarna, yeeah). Jusstja vi hade 3 biljetter kvar så en tur i nån jäkla barngrej där man fick se läbbiga dockor som skulle föreställa typ askungen men påmindre mer om Stephen Kings DET.

Kvällens sista stopp var Bergarkungen. Vi gick och såg REC. Jag kan ärligt säga att den gick i samma tema som resten av dagen. Hjärtsvikt, hjärtsvikt och återigen hjärtsvikt! Det är tamefan den bästa skräckfilmen jag sett på 20 år. Människorna i salongen skrek värre än vi gjorde på Balder! Nä fyfan den rekommenderas. Sjukt äcklig. Herregud hur ska jag kunna sova inatt? Min puls går fortfarande i 180...

Go Gbg Go.

MAn vaknar och yepp idag är det fint väder igen. Perfekt perfekt, det är bra att stan visar sig från sin bästa sida när vi har besök. Oooooh yeah. Vad är på tapeten idag? Jo jag tror minsann det är minigolf och Slottis samt den Botaniska Trädgården. Jag är nog mest peppad på att kolla in pingvinerna. Fattar inte att man kan ha pingviner här. Det övergår helt klart mitt förstånd.

Nu blir det frull. Min "bättre" hälft ligger och sover och jag fick mig minsann ett fint sms inatt ;P Men att anta att jag är vaken 03.30 var väl sådär lagom genomtänkt va ;P

Solen är tillbaka.

Yes den har gjort comeback! Oh well I knew it. Skönt i alla fall! Dagen till ära har jag och Junior varit på staden och härjat. Blev en del fynd (flest för henne) och ett glas Rosé Hard Rock Cafés uteservering. Mums! Fika vid vattnet och lite Guitar Hero på eftermiddagen.

Dagen avslutades på det mest perfekta vis. Räkmacka Heaven 23. Sjuk utsikt, sjukt god räkmacka och ett glas rött. Samt Creme Brulée till efterrätt. I Juniors fall var det en oskuld som togs! She liked it I can tell you that ;P

Nu inväntar jag bara att min "bättre" hälft ska raggla hem ;P Hoppas ni också får en trevlig helg!

Bad blogger.

Yes I know! Men det har varit så mycket action! Grillfesten var en riktig hit ska jag säga er. Dock blev "några glas rött" till en hejdundrande tillställningen som inte slutade förrn 03.40. Haha! Junior var fascinerad eftersom man inte är ute så länge i Umeå-pumeå. Ja mitt herrrskap 1-0 Göteborg vs. Umeå helt enkelt.

Jag är så glad att alla som kunde kom och bidrog till den otroligt trevliga och gemytliga kvällen vi hade tillsammans. Jag fäller en tår. Jag gör det!  Underbar kväll i alla fall. Bilder kommer. Fan vi förlorade i kubb (tjejerna mot killarna). Monkan vi hade behövt dig och nakenkubben för att vinna!!

Idag verkar solen kika fram. Får se vad det blir för aktiviteter, måste ju fortsätta på göteborgs-sightseeing. Vi ska ju kissa på Umeå. Tvåsiffrigt kom igen!

RSS 2.0