Helgen.

Ja i helgen var det faktiskt riktigt hårt! Fullt ös medvetslös. Jag och Monkan hade som plan att röjja loss på Amplified festivalen och så kan man säga att det vart! Fredagen var det förfest på Pilgatan (lätt the place to be) och sedan bar det av till Norrlandsoperan efter ett X antal öl och gitarr akompanjerad sång. Såg tyvärr bara ett band men inte vilket som hellst, nämligen Randy! De rockade loss rejält. Annars hängde vi mest i baren där man såg århundradets hot man, mm-mm-mm! Även en resorb intogs, folk måste ju trott att vi knarkade, jieses! Efter att Norrlandsoperan hade stängt tog man sig en taxi till ålidhem för efterfest hos en Östersundare vid namn Johan. Där blev det ytterliga någon öl och en stor portion humor. Det hela slutade med att jag somnade 8 på morgonen efter att ha garvat konstant i ett X antal timmar. 11 var det uppstigning och en ny dag var att uppleva!

Den innebar innebandy på Ersäng hela dagen för att sedan dra hem, duscha och knäcka första biran. Det var tungt måste jag erkänna men efter 3 var jag game igen! Började festandet här hemma för att sedan pallra mig iväg till kemigränd för att sedan åka till den ökända pilgatan! Efter den blev det såklart Bågenhusen och sist men inte minst Norrlandsoperan. Dock blev denna kväll lite kortare ute än väntat på grund av lite katastrof. Vi hann i alla fall se This Night Whithout (riktigt bra) där mr hot var gäst trummis, yeah! Och ungefär 2½ låtar Mando Diao innan golvet rasade och ja ni vet resten. Tur vi gammtanter stod där bak och njöt av musiken i alla fall... En öl till intogs och sedan var det tydligen hemgång? Vi drog på Pipes men det hade tydligen alla andra också gjort så vi pallrade oss hem för en redig efterfest.

Bra uppslutning på efterfesten! Jag, Monkan, Josse, Pat, Johan, Tobbe (vilken lirare) och sist men inte minst Simon. Det blev fullt ös med bärs, shots och pan pizzor som Pat så snällt åkt på Ersboda och köpt för att sedan kasta alla 15 paket i huvet på mig. Snällt! Somnade väl i alla fall vid 5 och sedan vart det uppstigning kring 11 så man fick sova sig en blund denna natt.

159905-16


Historisk dag.

Den historiska dagen var egentligen igår, då jag och sambon klev upp och tvättade 07.00-09.00. Otroligt! Trodde ärligt att jag skulle dö, sen vart det skola och årets tråkigaste föreläsning, jobba (4 långpannor pajskal yeah!) och sist men inte minst träning. Erkänner Josse du tog mig igår, men vänta bara tills imorrn! Kommer vara grymt laddad, för nu är det nära. Bara en dag kvar till vad som förhoppnignsvis blir en fantastisk helg! :)

Blir det 20 kg nästa vecka Josse pluttan? Haha...

Nu har ja skrivit 800 ord om personligt mästerskap, det känns skitbra! Är ju rentav intressant, jag tror jag är för personligt mästerskap, ska nog starta ett eget. Så ikväll blir det skriva klart första PM:et, sedan har jag tydligen fika på lördag elelr söndag eller något så antingen får jag handla grejer och baka, eller åka hem och baka eller betala syrran för att baka. Tåls att fudneras på! Eftersom jag kommer mest vara död dagtid i helgen. Pappa vill borra också, vad är det med män och powertools? Ja men det vore kanske bra att flytta vardagsrumslampan medan jag har ett par få hjärnceller kvar i skallen...

Nu lunch, sen jobb, sen coachning, sen träning och sedan ska jag finslipa och skriva klart det första PM:et. Så att man kan supa skallen av sig i helgen med gott samvete :)

Here I go so dishonestly 
Leave a note for you my only one
And I know you can see right through me
So let me go and you will find someone

Slut på surfitteperioden.

"Ägo min lilla sockerpulla! Kan du vara så söt och hämtar balsam? Förresten ta en shampoflaksa också!"

Det är min kära sambo ropandes från duschen. Ja, vi lever i ett fantastiskt symbiosförhållande. Best relationship I ever had! Nu är det bara att tagga tvättid 7-9 imorrn bitti. Fyfan. Sen föreläsning 10-12 jobb 13-17 och träning på det. Det blir en lång dag men man lever ju ett hårt liv. Idag rubbades hela mitt dags schema när jag tvingades rycka in på jobbet 10-17 så föreläsningen blev skolkad, ett möte missades och träningen blev förskjuten till kvällstid. Jag hatar att träna på kvällen! Men jag och sambon cyklade 60 minuter till grey's anatomy så det var inte helt fel, min stjärt dog dock!

Resten av veckan är egentligen bara en transportsträcka till helgen, jag längtar så jag kan dö! Kommer bli askul :) Måste köpa mer öl, ladda förrådet. Vi ahr tydligen match med J18 på lördagen också, 10.00 Andreas lär ju få hämta mig med bilen. Gör nog inget att jag ser död ut för jag ser alltid död ut när jag är tränare, det är min coaching stil :P

Laddar styrka imorrn, nere på 25 på sista settet på chins. Tack Erik din gubbjävel! Vrede fixar allt! Kroppsvikt here I come!

Är så jävla taggad på livet just nu! Hoppas det håller i sig!

Mosbrickegänget.

Igår var en bra dag kan man säga. Även ganska ospännande om det itne vore för vissa incidenter :P Började lungt med föreläsning 8-12, usch kliva upp 8 is so not my thing! Sedan hetsa hem för att hetsa i sig lunch och hetsa iväg till jobbet där man baka en och annan kaka. 2 ägg och en grov macka sen var man game för att dra på IKSU och gymma. Var otroligt laddad! 20 chins på sista! Josse är stolt :P (Hoppas jag!) Vrede kan fasiken fixa mycket! Sedan var jag fortsättningsvis jävligt laddad så jag tog i lite hårt på ben men vafan vänterbenet gör ju inget om man inte  tvingar det ordentligt! Måste ju göra något åt det ;> Så imorse vaknade jag med en otrolig tränignsvärk, snarare känns det som att ja sträckt hela vänsterbenet från röven ner till vaden ;> Humor! Strechade ju ändå...

Tillvaka till det väsentliga, efter träning blev det tacos middag med sambon, Monkan och Anna. Jävligt gott och jävligt mätt vart man, efter ett och annat lustigt samtalsämne fick jag för mig något ryck och skulle festa så jag började pimpla öl och jag och Monkan gjorde oss klara för en pubrunda i rockens tecken. Jag såg ut som Europe i håret för jag ahde nyduschat ;> Yeah. Vi började kvällen hos en klasskompis Micke, och vem träffar vi där (förutom massa fyllon) om inte Frida & Therese, lite lätt otippat men festligt! Joel trillar av stolen när jag säger att ja gillar dödsmetall och lätt påverkade som vi var började vi planera en wacken resa i augusti ;P Precis som det ska vara! Ölen är slut och det är dags att styra kosan ner mot stan, Joel far på Olles av anlednignar jag inte tänker skriva ut här!!!!

Men vi som är True drar på Pipes. På väg dit sker det otänkbara, vi träffar ett gäng ur klassen, bland annat Allan i R Ö D A jeans, aspackad, undra om dom hade varit på Pipes? Jävlar jag är kär i det där stället! Skön stämning, skön musik, sköna människor att titta på ;P Och framförallt massor av god öl! Man kommer fram till baren och det finns massor att välja på, på TAPP!! Jag blev nästan överlycklig för öl är ju livet trots allt. För att göra saker och ting mer intressanta stötte man på lite gamla kändisar man inte sett på ett tag. Ooops been there almost done that ;P Dubbelt upp! Jävlar vilket flin, vad menas? Haha.

Sedan bar det av till Backstage för att se lite guitar hero action. Och det kan man säga att vi fick, god damnit hot hot hot guitar man. This must be love :) Kvällen slutade på Statoil Öbacka och en korv, det var nämigen där vi träffade "Mosbrickegänget". I say no more.

You've got me dancin' and cryin'
Rollin' and flying

Torsdag.

Ja hörrni! Jag är itne mest aktiv här på bloggen men det beror lite på att jag har föga mycket att blogga om, mitt liv är lite småtrist just nu känns det som! Mest träna, jobba, plugga, äta och sova och det gör ju säkert ni med ;P Men dagen började i alla fall bra med en välbehövlig sovmorgon till 9, extra skönt eftersom dygnet fortfarande inte är tillbaka till det normala och jag har jobbat från 8 hela veckan. Världens tråkigaste föreläsning drog väl ner på glädjen men att träffa alla härliga klasskamrater igen vägde väl upp (och terminens första uni-kaffekopp). Efter det vare springa hem kasta i sig nå lunch och dra på jobbet. Det är gott med KORV!! Nu har man nyligen kommit hem från Aqua 2 på IKSU, ritkigt skönt! Finskan är grym, mina baksida lår bränner fasiken än. Om en halvtimma ska vi ut på en timmes promenix. Fatcamp är på G!

En annan rolig sak som hände idag är att vi har finally fått besök av TV-avgifts snubben, SKIT. Josse öppna dörr, why? Tell me why? "Ja men han var i alla fall trevlig!" Jaha? Så nu blir det att betala, ser vi ut att ha råd? Vi är studenter. Bara för att vi har en 37" platt tv innebär det inte att vi har råd med tv avgift!

Nu ska ja se lite komedi, typ nån snubbe som beställer rysk fru på postorder. Kan bli skoj?

Kinky!

Mitt rum.

Som sagt var far här och hjälpte mig att spika upp lite grejjer på mina nytapetserade fina väggar. För planeringen och placeringen stod systeryster och tur var väl det för annars hade det itne blivit så fint som de vart! Jag gillar blått och stormtrivs i mitt rum ;) Annars då? Kvällspromenadoch innan dess jobb hela dan nu så nu är jag trött. Sova?

Saknar. Gaaah!
159905-14

The Departed.

- Go fuck yourself!
-  I'm tired from fucking your wife.
- How is your mother?
- Tired from fucking my father!

Så jävla bra film.

Swingin Dick Tree Hugga.

Det är jag! Haha.

Vuxen.

Nu har mitt "ungdomskonto" blivit ett "Privatkonto". Är det ett tecken? Jävlar vad man åldras fort, det är rent av läskigt. Måste inte banken höra av sig innan dom byter en sådär? Aja. Tungt att ställa tillbaka dygnet efter en månads ledighet med sena nätter respektive långa sovmorgonar. Somna 02 igår och klev upp 7 för att gå till jobbet. Efter jobbet vart det en sväng på stan och träffa pappa vid 12 och sedan till skolan för comeback till IVP gänget. Efter en astråkig alldeles ogivande lektion blev det en till comeback, nämligen gymmet på IKSU. Det var fan tungt må jag säga men jag lyckades ta mig genom det med hjälp av Pink, diverse självmordsmusik och Sambon ;) Nu är Januari månad planerad och jag kan konstatera att mellan jobb, skola, träning och min coachkarriär finns det inte direkt något fritid kvar :P Men det är ju rätt skönt så man kan bida sin tid till operationen, längtar tills dom fixar mig! Skidresan med IVP gänget stundar och Amplified är snart på gång också, det enda jag saknar nu är CSN pengarna, dags att komma snart?

Ikväll blir det mer borrning, började nämligen igår så nu är mitt rum jättefint! The Bride är där, samurajsvärdet är där, massa bilder på mina härliga mongovänner är där så det kan inte bli så mycket bättre. En annan aktivitet för kvällen är bio med syster och far, The Departed, den ska vara bra så det kan bli underhållande :) Förövrigt har jag gjort min sambo stolt idag! Åt frukost, förmiddagsfika, lunch och middag idag! Missade bara en fika ;P Grym!

Peace out.

Allan & Backstage.

Det var en sjuhelvetes kväll igår! Börja med förfest på östTeg hos Lisa! Var ett tag sen man såg henne och de andra glada brudarna. Jag och Monica plingar på dörrn och vem öppnar om inte hennes mormor som bor på nedervåninggen! Yeah! Lilla chocken men det gick bra. Vi började pimpla öl och snacka om diverse miffon i våra klasser och sådär, var grymt bra stämning alla började att peaka där vid halv tolv så då ringde vi en taxi. Jag och Monkan tog den och åkte till Skarinska för en kareokekväll på Backstage. 65 kr kosta taxin det var ett väldans överkompligt pris på två personer. Yeah :>

Väl där träffade vi otippat nog JEPPE! Sen var det bara riktigt bra ös med skön musik och öl. Fick en furbee på donken som jag gav till Erik. Nu måste han vara lycklig ;P Lätt efterfest här till 05.30 och sen däcka jag nog. Skönt som fan!

Allan

Vi har fått omtapetserat! så den fina gröna blomman står i mitt rum med fiiina blåa tapeter. Ihh! Sen var vi även på IKEA i veckan, det blev lätt dyrt och jag är fascinerad att vi ens fick in allt i bilen. Där inhandlades vår nya familjemedlem, Allan the Fikus. Han är så söt :) Men han behöver duschas en gång i veckan så därför var han i badkaret vid fotoögonblicket. IKEA var good shit, Josse fick gratis papperspåsar. Haha!

Game, set, go!

Pfft.

Jag är för korkad för att göra hemtenan. Förstår inte det här med fostran, jag är en slyna!

Svenskt uppslagsord
slyna [²sl'y:na ] slynan slynor subst.
ouppfostrad flicka

I?m waiting for you to call but I got to do it myself, I wonder why
How can I be so Insecure when I don´t mind
When you looked at me and said; I think you?re mine
I fell in love with you tonight
I used to go by your house, if you were there, I´d wait all night
Every time hide and you appear I always want to be there
In your eyes I see the sign, I´m alive
I fell in love with you tonight

Omtapetsering imorrn.

Inför den stundande taperseringen har vi flyttat ut alla möbler i köket och vardagsrummet. Det är rätt mycket humor faktiskt ;P Jag var dessutom grymt nära att tappa josses säng på min fot, men klarade mig undan med nöd och näppe. Kan konstatera att jag inte är biff!

Dagens visdomsord:
Att spela innebandy är inte som att cykla.


159905-12


Dagens visdomsord:
Att spela innebandy är inte som att cykla.

Hemtentatider.

Nu har man plågat sig själv med hemtentans första dryga fråga hela kvällen. Precis vad man vill göra efter jobbet! Tur att Monkan ställde upp på en vattenjogg idag annars hade jag väl dött. Halvtimme med flytbälte i bassängen ja tack. Men jag är "typ-halvt-klar" med första frågan i alla fall. Skönt eftersom man ska flytta alla möbler in i vardagsrummet imorrn kväll, kommer bli tungt! 100 spänn på att jag kommer tappa nått tungt på min egen tå. Det enda som håller mig uppe nu är roadtrip med brudarna till IKEA. Hoppas på äventyr och spännande upplevelser :P Och sjuk shopping förstås. Amplified 26-27 Januari. Hot Rock Boys here i come!

Rekommenderar att skriva arbeten/tentor till dödsmetall, dubbelkaggarna sätter verkligen fart på maskineriet!

I was...

...broken and alone.

"Näää, du eh ju skitrik osso ahr du mig! Du är ju full av kärlek... lalala..."

Undra om kärleken kan köpa mig nå fint? ;)

Nu får det vara nog.

Idag har jag och sambon städat bort julen i D-kupan. När man väl fick fart gick det ju undan må jag säga Julgranen och allt pynt tjopp ut i förrådet. Ser himla mysigt ut nu. Har planerat framtida uppfixningar i hemmet nu när vi bokat in ent ripp till IKEA på onsdag. Jag är hur laddad som hellst! Omtapetsering i veckan och så tar vi förhoppningsvis tag i vardagsrummet i helgen. Vore skönt att styra upp allt innan skolan börjar igen. En veckas ledighet kvar, en hemtenta att skriva. Kommer bli så jävla fint här! Är hur laddad som hellst :)

159905-11

I'm not, not sure,
Not too sure how it feels
To handle everyday
Like the one that just passed
In the crowds of all the people
Remember today
I've no respect for you
And I miss you love

Dubbelt Guld.

Var ju skönt att kliva in som coach och gå obesegrad genom 13-dagscupen. Jag ahr itne fått vinna den här cupen på 4 år nu och detta år blev det en dubbelseger. Mina J18 flickor tog hem det med ett förkrossande 8-0 i finalen och mina lagkamratr bjöd på en alltför spännande match som slutade 2-2 och en ruskig förläning där Tanaka tog hem det ghenom att bli matchvinnare. Hon som sa att hon aldrig gör mål nuförtiden ;P Bra att klubban gick av på uppvärmningen, ja tror det var dags för byte ;) Då är cupen över och det slutade ju bra. Seger i både j18 och seniorklasserna för Ersboda i både dam och herrklassen. Ersboda är fan bra på innebandy tror jag. Fan vad jag längtar tills jag får spela.

Annars då? Ptja kändes ganska bra och ganska skönt med nykter helg, tycker denna trend kan hålla i sig lite till, i alla fall tills 21 då alla IVP:are är tillbaka. Man kankse ska ta och styra upp hemtentan, vore skönt och att börja i alla fall och få det ur världen.

159905-9
IBK Ersboda J18 Dam

159905-10
Ersboda SK Dam, Annika Nygren matchvinnare :)

Innebandy.

Nu har man tillbringat ännu en kväll på Ersäng. En bra kväll indeed! Självklart coachseger med 3-1 och sedan lyckades mitt älskade lag bärga en stackars 1-0 seger mot vindeln men tre pinnar är ju trots allt tre pinnar! Linnea Ivarsson var lätt bäst på plan enligt expertpanelen jag och josse. Var på middag hemma också, sade hejdå till morsan, hon far tillbaks till la USA imorrn. Tråkigt men jag ska dit i sommar ändå så det löser sig ju ;) Viva Las Vegas! Imorrn är det två matcher med fjunisarna, en med brudarna och 2 herrmatcher. Blir fullt upp med andra ord. Bäst att ta med sig fika ;P

IKSU med Monkan 13.00, det blir löpning med flytbälte i djupvattensbassängen. Yeah! Som jag längtat efter att få löpa lite, så det ska bli skönt. Sedan sätta sig ett tag med hemtentan och köpa tapeter. Hur ska man hinna allt? Blir tokig.

Borde man sova? Vet fan inte, digga skön musik och begrunda livet känns så mycket mer aktuellt just nu...

Dogs were whistling a new tune 
Barking at the new moon
Hoping it would come soon
soon so that they could die

KUK!

Skulle kliva upp imrose och ringa operationsväntelistan och gnälla. Men vakna jag? ICKET! Skit. Aja får ta det nästa vecka. Hemtentan kom idag och består av 2 überdryga frågor. Min spontana känsla just nu är "Orka!". Dessutom är jag synsk. Nu har jag drömt saker som blivit sanna igen ;) Synd bara att jag inte alltid kommer ihåg dem. Men åter till det positiva, Carros mamma ska sitta i sek så jag slipper prata YEAH! Så det blir mest kaffe och matchklockan ;) Match ikväll med fjunisarna, bäjbsen och herrarna. Vi ska alla kicka ass. Ses på Ersäng!

Fasiken.

Jag känner mig helt död idag. Mitt kära lag har match skitsent idag så det lär bli ännu en jävligt sen kväll på Ersäng. Mamsen åker på fredagmorgon (buhu) var ju trevligt att ha henne här. Men aja får ju åka dit och hälsa på i sommar. USA-sommar är det bäste ;P Var i alla fall ute och gick med sambon imorse och nu har hon lekt Martha Stewart igen så ja fick äta go middag ;) Känner mig konstig, dags att bli frisk ju. Gruvar mig för att sitta i sekretariatet imorrn på gammlia. Kom dit om ni vill se nån göra bort sig som speaker :P IKSU ska börja med typ Aqua Run igen! löpning på djupt vatten med flytbälte. YEAH! Min lycka är gjord nu ska jag äntligen få löpa! Dags att börja slipa på kondisen. Längtar tills operationen, kan dom skynda? Vill fan under kniven nu!

På tal om nyheter, mitt i min fantastiska dröm imorse om att jag var just på IKSU och löpte i vatten ringde nån jävla tapetsnubbe från bostaden och berättade att vi ska få omtapetserat på onsdag! Halleluja praise the lord! Nu ska det bli fint och man kan hänga upp lite skit på väggarna. Ska bli skönt och bli av med dessa dassblåa, trasiga tapeter fyllda med hål.

13-dagscupen.

Har tillbringat min tisdagkväll i Ersbodas sporthallar. Äventyret började på Sporthushallen där jag ledde mitt lag (J18 dam IBK Ersboda) till seger med 1-0 tillsammans med min kompanjon Andreas. Lätt en coachseger ;) Satt långt inne men var jävligt skönt med vinst. Detta år vill jag ta och vinna något för fasiken, less på andraplatser. Sen bar det av till Ersängshallen tillsammans med Monkan och Josse för att avnjuta IBK damer, mina älskade ESK damer (som förövrigt vann med 7-0 yeah) och Ersbodas herrar mot IBK's herrar vilket blev en någorlunda tradig tillställning där Ersboda gick segrande med ett X antal mål. IBK's målis var inte skitbra.

Man kan säga att 13-dagscupen är i full gång nu. En av många kommande härliga kvällar i hallarna har nått sitt slut. Man blev bjuden på underhållning, tristess, kaffe, spänning, heta känslor, närkamper, trevliga pratstunder med alla i publiken och en redig träsmak i röven. Precis som det ska vara alltså, längtar redan tills imorrn!

Mitt liv som en tvserie.

Jag måste bara tillägna detta inlägg till min sambo, Josse som jag dyrkar över allt annat på denna jord! (Ibland). Hon är min egen Martha Stewart och står och fejar i köket, dagens rätt - Flygande Jakob. Det är ju bara för gott och hon är ju bara för go! Utan henne skulle jag väl svälta. Hon ger mig föda jag diskar. Vi kompletterar varandra! Kunde inte ha haft en bättre sambo :)

159905-7

Snart ska jag dra på ersboda och leka coach. Det är kanske min favorita händelse på året, nämligen 13-dagscupen. I år har jag inte riktigt känt samma upphetsning och förväntan som de andra 11 åren detta kankse på grudn av att mitt deltagande ser annorlunda ut denna gång. Kommer inte få spela en enda spännande match, itne göra ett mål och inte ta emot något pris om vi detta år tar tillbaka titeln som vi självklart ska göra. Detta år deltar jag i 13-dagscupen som tränare, åskådare och speaker i sekretariatet. Är ju inte helt fel det heller, som tränare får man ju trots allt känna sig lite mer delaktig än åskådare, fast jag är en aktiv åskådare ;P Nu är det dags att pysa mot Sporthushallen där jag ska hjälpa Andreas att coacha IBK Ersbodas J18 dam till seger i första matchen. Båda hatar vi att förlora!

159905-8

Trodde inte jag skulle få ta på mig årets nya matchkläder denna säsong men tji fick jag ;)

Saknar er så himla mycket.

There's a hole in my soul.

Ett nytt år, eller snarare ännu ett år. Nuförtiden känns det som om åren bara flyter på. Händer alltid nya spännande saker varje år men samtidigt saknar man saker man hade förra året. Människor, händelser, aktiviteter allt i stort sett kommer och går. Väldigt få saker får man behålla och även dessa tar man för givet tills de är borta.

Hade en underbar sommar, som vanligt. Det är somrarna som gör året värt att genomlida. Varje år har jag så himla roligt att jag tvivlar att nästkommande år ens kan konkurrera, men likförbannat blir det bättre för varje år. Eller är det jag som blir bättre? Var otroligt skönt att åka långt bort i en månad (USA). Ibland behöver man lämna allt bakom sig för att få distans till saker och ting, är nog hälsosamt.

Om det är något jag har lärt mig av 2006 så är det att inget finns för evigt, finns inga stadiga punkter i livet att luta sig mot utan det är bara att flyta med strömmen (som jag och Marie gjorde på paddlingen i höst haha!). Ibland kör man på en sten men det är inte alltid båten välter och man plurrar. Upplyftande tanke :) Så, 2007 bring it on!

I'm down a one-way street
With a one-night stand, With a one track mind
Out in no-man´s land
The punishment sometimes don´t seem to fit the crime

~ Man ska inte nalla i kakburken, man söker tillfredställelse -
men det enda som händer är att man vill ha mer. ~

159905-6

Välkommen 2007.

Före kvällen:

Jag och min kära sambo Josse satsade fullt ut med en lyxig nyårsmiddan bestående av Cosmopolitans, vin, hummer och vaniljglass med varm hjortronsylt. Det var riktigt smarrigt dock innebar hummer en och annan utmaning. Dels hade jag problem att dissikera den när den tittade på mig med sina äckliga ögon (och Josse hela tiden skrämde mig) och dels att skalet var väldigt hårt och svårt att arbeta med. Detta problem löste vi som äkta norrlänningar enom att ta fram hammaren och banka sönder hummer. Fungerade skitbra! Men man kan nog konstatera att färdigskalat kankse är att föredra nästa gång, jag menar man vill ju inte se kossan styckas när man äter köttbullar.

Haklapp och hammare rekomenderas starkt vid förtäring av hummer.

159905-5

Under kvällen:

Efter middagen fick vi besök av glada Anna och Monkan i klänning(!!) från vår kära klass. Vi tog oss nå drinkar och samtalade om det ena och det andra för att sedan styra kosan mot Ersboda i Monkans volvo. Det blir en himla glad överraskning då festen har bra fart och ett riktigt lustigt startfält! Många kändisar sådant gillar vi. Toppformen nåddes lagomt till 12 slaget då det bar av ut på baksidan för att skjuta upp/beskåda rakter och spruta/dricka skumpa, personligen trodde jag skumpan var till att drickas men ack så fel jag hade. I all iver över att spruta skumpa riktade Josse den mot mig och spruta upp hela sjuan i mitt ansikte för att sedan kommentera "Jag har alltid velat göra sådär!". Ja spruta på fotografen gör det. Rakterna våra gick typ inte iväg men vi fick i alla fall uppleva bra sprut på champagnen.

Skumpa i ögat är ej att rekommenderas då det svider en eller två aningar.


159905-4


På natten:

När saker och ting började att dö av på Ersboda (och att spriten tog slut) kände vi att det var dags att styra kosan vidare. Så vi tog vårt pick och pack och ringde vår gode vän Silen som börnade oss vidare till en fest på Fridhem. När jag väl kom in där kände jag mig ungefär 100 år gammal och extremt normal men det var inte helt värdelöst. Träffa Chefen och senare satt och samtalade med en gammal ersboding om böcker och femninism (hrrm viktigt med intellektuella samtal på dyngfyllan) över en rosa pantern drink. När den var slut kände jag att my work here was done och drog mig hem till mitt ljuva Ålidhem nångång efter 03. Däckade härligt i min sköna säng med alla kläderna på (som det ska vara på ett nyår) efter att ha beskådat årets festligaste dans. Bra kväll helt enkelt! Jusstja, snodde med mig en blinkande iskub, fast den blinkar inte längre. Buhu.

Att rekommenderas: en härlig vän som är nykter och kör på nyårsafton.

2007s första klockrena citat: "Nordmaling, ät bajs! Rid mig! Godnatt!" - Simon Jonasson 1 Jan 07, 03:57

Det är fan hett med kavaj, skjorta och slips. :) Grrr...

RSS 2.0