Oj oj oj.

Jag känner redan nu att jag kommer få betala senare idag för att jag igårkväll "inte kände mig trött" och låg i sängen och "inte kunde somna". Känns verkligen inte som att jag har sovit något. Vid 11 idag lär jag känna det ännu mera. Aja livet år hårt blir en powernap after-work för att balansera upp piggheten inför Valborgsgrillen.

Ses i senare mina kära vänner :)

Fyfan.

Jag och Sandra åkte på Maxi. Vi handlade. En hel del. Jises. Jag sitter här och är alldeles svettig och anfådd, vem behöver gymmet liksom. Just nu är jag inte så förtjust i min sambo som är på innebandy. Eftersom jag fick bära upp 5 fulla matkassar 2 trappor upp själv!!!!! Inte skithett ska jag meddela. Mitt mongoben skakar som ett asplöv ;P

Nu ska jag packa upp och sedan sova. Morgonjobb imorrn. Köra bil till jobbet, exciting!

Hoho..

2 och 3 done!


Jag är kanske världens bästa hemmafru just nu ;P Jäklar vilken skiva det blir imorgon! Mys grill, kubb och spel. Samt lite BIB då. Haha ;P Jag är sjukt peppad. Dessutom diggar jag att missbruka bloggen när jag har tid. Som idag. Yeah. Har dessutom klarat några låtar på Guitar Hero.

Nu ska jag pyssla medan jag väntar på att babe ska komma hem och äta med mig. Sedan storhandling. Yeah.


1. Done.

Uppgift 1 av dagens sysslor är slutförd. Systembolaget. Skönt att det fanns en gigantisk parkeringsplats, rätt mycket folk men många kassor öppna så jag gjorde mitt och stack. Haha Josse jag blir också en BIB kärring. Hahahahhaa... Vi gillar våra BIBar helt enkelt, what can I say?

Karln fick sin öl också. Fan imorrn smäller det, lite i alla fall. Bäst att ladda kameran. Nu ska jag laga mat och diska. Det är sysslor 2 och 3. Det bränner på min bringa. Aj aj aj. Solskyddet åker på nu. Vi blekisar kan inte vistas utan i solen helt enkelt. Av erfarenhet vet vi alla att jag är den enda personen som kan bränna mig i Sverige i April. Fan nytt rekord alltså ;P

Pink lady.

Återigen har en eftermiddag spenderats i solen med Sandra. Hon kommer bli en riktig lattemamma och jag ska nog bli en lattekvinna. Hihi. Rödfärgen syns både i fejset och på bringan nu. Oj oj! +20 och sol, det är som högsommar i norrland här just nu! Solen ger en verkligen energi.

Jag är ledig i en vecka nu. Sjukt skönt! Känns konstigt med tanke på de senaste 2 dagarnas fullt ös men. Ändå skönt ;P Jobb imorrn. Pepp pepp!

Ladies and gentlemen.

Morning morning! Jag erkänner jag har inte plöjt den totala boken, det återstår cirka 170 sidor. Men jag har hyfsad koll. Framför allt har jag skrivit mina 4 sidor litteraturanalys på mys Svedberg. Ärligt, boken är bra och grymt intressant. Ska nog plöja färdigt den i veckan, men då under helt andra premisser. Ingen stress inga måsten.

Efter dagens seminarie är jag ledig i 1 hel vecka! Studentlivet är allt bra ibland. Sis kommer imorron! Party party ;)

I am plowing.

Oh yes. En tredjedel är plöjd. Måste speeda upp plöjandet. Jag plöjer Svedberg. Det är intressant och därför går plöjandet fort. Måste plöja för att besvara frågorna sedan. Tror jag ska börja med frågorna snart. Nu måste jag åka och lämna igen en film vi hyrde igår. Som vi såg hälften av. Det känns som väl spenderade 39 kr. Ohja ;P

Sedan fortsätter plöjandet. Oh ja, jag är on fire ska ni veta. Lär få vara on fire ett bra tag framöver om jag känner mig rätt...

Ge mig styrka.

Just nu känner jag mig totalt överväldigad faktiskt. Det är driftstopp i hjärnan på mig, att ja lyckades genomlida dagens examination med någorlunda resultat förstår jag inte själv. Imorgon ska jag till giljotinen igen. Måste bara hinna/orka/göra det som skall göras inför det också. Innan imorgon då ;P

Ätit nu i ala fall. Hatar när de drar över och jag har glömt fika. Det suger mest. Min keso stod hemma på bordet "snyft". I övrigt är jag lite less på min snuva men får peppa mig med att lill-sis kommer på onsdag och jag är ledig en hel vecka från och med imorgon. Om man bortser från en liten arbetsdag (onsdag). Ska verkligen ta igen mig! (Med rödvin)

Dilemma.

Att sova eller att inte sova. Det är frågan. En viktig sådan. Jag är fasiken sugen. Men jag kanske borde börja på en annan grej. Eller? Nja. Monkan säger att är man trött ska man sova. Jag tror henne den här gången. ;P

Har varit vaken i ca 17 timmar 20 minuter. Inte så länge tänker ni. Men det känns fan länge om man har sovit 4 h vill jag lova...

Jag är sämst.

Att min framförhållning lämnar mer att önska är ju ingen nyhet. Men snyggt, 2 timmar hårt jobb framför burken resulterade i 4 sidor examinationsuppgift (skit, skit och mer skit om det är något jag kan så är det ordbajs). Jag måste erkänna, it's not my best work. Det känns sådär hett att lämna in. Det är inskickat.

Det kan bli pinsamt imorgon. Jag vet inte. Känns som att jag kunde ha skrivit mycket mer men min hjärna gör ont och det skulle vara typ 3 sidor ungefär så jag vill ju inte övertagga. Men det är fan inte bra alltså. Får se om jag förstått eller inte. Nu har jag en uppgift kvar att göra. Ska börja ikväll och göra klart imorgon. Svedbergfrågorna känns rätt chill. Kanske handla idag? Träna blir det i alla fall. Var är mina belöningar????


Morrn morrn igen.

Ja då sitter man här igen. Som vanligt är man död. Dag 2. Fan jag vill bara sova. Vetskapen att jag inte kommer få göra det på en lång lång tid är väldigt plågande. Ni skulle bara veta. Ni anar inte! Ååååhh. Måste plugga när jag kommer hem.

Dock finns det en tröst. Jag slutar 12 idag. Det är snart. Kanske hinner jag en powernap innan allvaret sätter in. Efter jobbet vill säga. Åh. Just nu längtar jag tills klockan 12. Mycket längtan.

Saturday fun.

Jobbet gick bra och nu ska jag och herrn unna oss lite "lördagslyx" som vi egentligen inte har råd med. Men fan man måste ju krydda vardagen lite! Vi ska ut och äta. Mysigt. Aktiviteten till ära har jag duschat, jag vet det är en enorm chock. Dock var det på tiden, tro mig.

Sedan har jag klätt mig. Det hör verkligen inte till vardagen eftersom jag älskar att vara näck eller i mina mjukisar (lodis-mjukisarna går föga hem hos sambon).

Sist men verkligen inte minst. Jag har sminkat mig. Inte så mycket, bara mascara men ge mig lite cred. Jag ska ju gå och lägga mig om 2½ timme för fan. ;P Ciao ciao!

Iiiiiiih!!!!

USA resan är bokad! Och betalad! Jag är så jävla lycklig, längtar ihjäl mig. 25e Juni bär det av! Fan vill åka nu nu nu! Det kliar som fan i resnerven. Åååh 3½ vecka USA i sommar. Jag sitter här och studsar av upphetsning (trots att klockan är 03.37 och jag ska åka och jobba). Saaaay oooh aaaah!

Några stater ska man hinna med i alla fall...Jag kan inte beskriva peppen i ord!!!

Såld.

Herregud! Jag börjar jobba 5 imorgon. Jag borde sova, jag borde plugga. Jag har ett guitar hero liggandes vid tvn. Ni förstår väl att ingen av de första aktiviteterna står speciellt högt i kurs när detta spel är närvarande. Så sjukt roligt! Oj oj oj!

Jag är på Medium nu. Sjukt stolt ;P Kul att Camilla och Isak kom förbi och lirade lite med mig! Yeah :)

Åh.

Ibland får jag bara rysningar av hur underbar du är. Allt som verkat så krångligt och invecklat är som bortblåst, totalt oviktigt. Känns så jävla skönt bara. Puss :)

Det gäller att ride out the downs i livet för the ups som kommer sen är vad som gör livet värt att leva.

Beroendeframkallande.

Räkor är fan beroendeframkallande! Jag var så sjukt sugen på chips idag så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Så jag bestämde mig för att göra en räkröra till middag med oliver, saltgurka och lite annat smått och gott (och salt) för att döva chipssuget.

Aaaaaah vad god det blev! Kan nästan inte sluta äta så smarrigt. Dessutom gillar inte herrn oliver eller saltgurka så jag kommer få ha den för mig själv tills den är slut! Fan vilken lyx alltså. Inte det minsta sugen på chips längre. Fatcamp nu kör vi.

Partyvågen.

Måste bara dela med mig! Så roligt är detta nämligen, av någon outgrundlig anledning ställde jag mig på vår (tydligen ej fungerande våg) och den måste vara på väldigt bra humör! Hahahaha den säger att jag har gått ner 12 kg sen januari. Jag skrattar den rätt upp i ansiktet! Men allvarligt en liten motivationshöjare må det ha blivit.. hahahahah!

Dagens underhållning helt klart. Bäst att smeka upp den så jag inte vaknar imorgon och har gått upp 25 istället. Kanske blir en godnattpuss tillomed? Alltså ibland tycker jag faktiskt att jag är fördjävla rolig. Haha.

Jappjapp.

Göteborgs surväder har gjort comeback! Jag har alltid undrat varför det inte kan vara som i USA. När jag har varit i USA har jag längtat efter regn, det är alltid varmt och soligt och najs. Fan vad jag längtar tills vi ska åka.. herregud! Give it to me. Ååååh. Jag älskar USA faktiskt.

Nu frulle och sedan mastodontplugg. Yeah ;P Effektivitet kallas det!

Food.

Var ett tag sedan jag hade ett matinlägg. Detta är speciellt för jag hade min all in day häromdagen och Herrn gav sig på att kocka lax. Sjukt god blev den må jag säga när jag fick avnjuta den till lunch dagen efter! Totally fab som jag brukar utropa i ren Queer eye for the straight guy anda. Och vilket upplägg dessutom! Oh la la...

image251

Negativ vs. Positiv.

Ibland behöver man bara få tycka att allt är skit opch vara less på sin situation. Jag har märkt att det varit en del negativa inlägg och det här var min skitdag. Inte så peppande att vakna med huvudvärk och nästäppa, det förstör ju liksom orken till allt annat!

Nu har jag fått det ur systemet och imorgon är en ny dag. En Fredag ;P Kan ju inte gå fel. Ska plugga massvis imorgon. Ska försöka gå också, har haft min döda dag idag. Dags att ta nya tag helt enkelt. Jag är redo. Är ni det?

WebbTv.

Webb Tv måste ju räknas som tv! Eller? Jag har haft problem med 1000apor sajten när det gäller att kolla på webbTvn där men idag funkade det. Herrejisses! Katreen 21.30 är ju fenomenalt! Fan vad jag skrattade! Klart dagens höjdpunkt i alla fall ;)

Katrin Schulman är fan min idol. :)

Blä.

Det känns faktiskt som att jag har feber. Bara för det hittar jag inte mina markeringspennor. Vart e dem? Jag vet det här är ett äkta student-ilandsproblem. Men likförbannat är det ju ett problem. Nu när jag har sovit till och från ca 15 timmar måste jag styra upp ngot vettigt är. Gotta do somethin!

1 g alvedon i systemet nu kör vi. Fram med The Sports Coach as an Educator. Yeah.

Suck.

Yes I suck. I have snor i överflöd samt allmänn trötthet, det här med att vara vaken i 20 timmar är sådär hett tydligen. Blir att gå sen idag. Skolkar dessutom. Jag vet att det är styggt men det är första gången på den här kursen! Jämfört med andra kurser är det ju ett gigantiskt framsteg ju.

Det är inte lätt att vara arbetande student. Haha vad säger jag, jag njuter av fulla drag innerst inne ;P Nu ska jag plugga. Seriöst I know. Plugga varvat med starta eget planering och pyssel. Mångsysslare, thats me.

Årets program.

Jag talar förstås om "Frusna män söker kärlek" haha Carro du är min hjälte i vardagen! Fatta vilken underhållning det blir framöver. Kul att "umeåbrudarna" samlas i Götet och avnjuter detta i grupp. Kul att gamla laget samlas i umeå för att avnjuta i grupp.

Fatta Carro du har fått människor att samlas! Du har samlat människor! Är det inte en cool bedrift så vet jag inte vad är. Alla samlas, umgås och njuter. Jag är fan stolt. Och ja Anders, Volvo är en bra bil.

Ååååh.

Jag måste gå om 20 min och mina fötter bär inte! Jag tog av mig stödstrumpan, why oh god whyyy!?!?

En halebop kärring ringde och störde min nap. Jag halvsov när jag svarade så jag fattade inte vad kvinnan ville och hon yra och hon dilla om abonemang och jag fattade ingenting, trodde ju att ja drömde! Snacka om besvikelse. Åh ville ju mörda.

Jag tycker att det är väldigt genomtänkt att ha Halebop när alla andra har Telia. Jag tycker det är skitsmart. Sådeså.

O M G .

Haha nu måste jag ta en powernap. 17 är det "Starta eget föreläsning" och sedan är det "Frusna män söker kärlek" med umeåbrudarna. Carro, I know you will rock that show!

Skön dag på jobbet. Jobbet bara äger och äger mer. Kul att jag fick stå i kassan lite idag. Kul kul! Ni vet sådana där händelser där man inte vet vad man ska göra som händer MAXIMALT en gång om dagen, ptja händelser av denna karaktär präglade mina 15 minutes of fame i kassan. Kul ;P Just do it liksom...

Nej nap. Pussar. Sol idag med!

Japp japp.

Då var vi här igen. Uppe strax efter 3. Börjar 5. Har glömt att stämpla ut (säkert). Uhh men jag börjar vakna till liv ska jag erkänna, om 10 minuter ska jag börja traska mot korsvägen då lär jag definitivt få upp pulsen och ögonlocken. Honey gav mig en tapperhetsmedalj för att  jag är så duktig och kliver upp. Men att kliva upp mitt i natten är nog ingen bedrift ;P

Ska även på en "starta eget" föreläsning idag 17-20. Sedan är det en ny spännande tradition som ska ske, oj oj oj!

Soooolen.

Ja idag har brudarna suttit i solen i Slottsparken och ja jag har blivit mer bränd. LilSis dillar om cancer. Jag känner mest livslusten sakta smyga sig på och arbeta sig upp till en ogenomtränglig våg! Mer sol och värme till folket, det behöver vi! Tänk om sommaren kunde bli såhär...

Jobb imorgon. Det känns lite tungt men ändå okej på något vis. Kul att träffa jobb tjejerna. Snart ska jag sova, kul va ;P

Dryg jävel.

Vår lärare älskar att provocera. Ibland undrar jag om han älskar att provocera mig för det blir alltid munhuggning på hög nivå. Jag har ju väldigt bestämda åsikter om saker och ting som ni vet. Då kan inte nån jäkla lärare komma och rubba på det hela bara för att. Fan kan han sätta dit mig kan jag sätta dit honom! Ha!

Annars var det en rätt givande lektion, blev nästan bara diskussion i 3 timmar. Det är faktiskt utvecklande att reflektera över sitt egna ledarskap men jag brinner faktiskt av när allt ska vara så avskalat. Svart eller vitt. Livet är en jävla fet gråskala och allt beror på andra saker som till exempel situationer. Huga! :) PK människor är dryga.

Käkar gröt.

Jag vet att tjatet och klagomålen om gröten är ständigt återkommande men jag har made peace with it. Sitter nu och kämpar med gott mod! Tänker på hur snygg jag ska vara i mina svarta jeans på Avenyn med ett glas Rosé i handen i sommar ;P

Till årets händelse. Jag är ute och går, jag svettas, jag diggar min musik. Är liksom på upploppet så peppen och adrenalinet far i kroppen. Plötsligt känner jag hur någon nyper mig i stjärten! Herregud jag tror jag dog och fick 5 hjärtattacker i rad.

Det var Josie såklart ;) Haha! Gjorde min dag!

Burn baby burn!

Kan man säga om min gris-fas. Jag är pretty and pink just nu och näsan blev ännu mer påtaglig när jag tränade. Haha! Här kommer lite sköna pics, jag har inte uppnått Alanya 2006 nivån än men var sak har sin tid ;P

image250

Bilder från "Afterbeach".

Yes såhär underbart ser det ut i Götet idag. Ååååh jag får fasiken rysningar deluxe!

image249

Det är april pojkar och flickor. April!!! Fatta!!!

Mumma.

Häromdagen gjorde vi en klassiker. Tacos. Det var inte igår, det var gott. Som fan!

image248
I do like ananas.

Afterbeach.

Hahaha det känns som att jag sitter på afterbeach! Jävlar vilket väder, jag och Sandra har suttit på Cappuccino och druckit kaffe samt fångat in sol i drygt 2 timmar.

1. Sjukt varmt! Svart tshirt är inte rätt kläder för svettovädret.

2. Aj! Mitt fejs och mina armar är rosa. Bildbevis kommer.

Haha! Jag är så jävla lycklig! Alltså det finns inga gränser på hur många glas Rosé som ska avnjutas i sommar. Herregud, kom bara!

Lunch.

Okej morgonpromenaden imorse var grymt jobbig! Helt otroligt!! Men man är väl sliten efter allt morgonjobbande. Well. Idag skiner solen som aldrig förr igen här i götet, ska möta upp Lindström för en solig fika efter lunch, alla behöver kaffe liksom! Sitter och äter min sesamfröpanerade firre med bulgur. God men kunde ha kryddat mer känner jag! Skulle bra gärna ha lite räkor ikväll... mm mm.

Skolan gick bra i alla fall, lite regular munhuggning mellan mig och min lärare. Precis som det ska vara alltså! ;) Nu ska jag surfa lite andra bloggar som kanske har roligare liv än mig som morgonpromenerar, följer matschema, tränar och tjatar om hur jobbigt det är.

Nej jusstja det är ju vad alla bloggar talar om såhär när beach 2008 närmar sig. Haha!

Seg kväll.

Jag orkar verkligen inte träna ikväll, jag vet att det är en dålig ursäkt men jag håller på att stupa sittandes, snoret rinner och jag har ont i varenda led i kroppen. Jag har tränat några gånger denna vecka, varit ute och promenerat varje dag och ätit rätt så jag känner mig rätt så nöjd faktiskt. Man är ju inte mer än människa.

Min sambo är snäppet bättre och ska fara och spela innebandy. Fast kunde jag spela innebandy hade jag nog åkt också... frustration! Men men vi kämpar på. I veckan blir det bara 3 arbetsdagar så man får lite tid över till annat. Exempelvis grillning och träning ;P

Död.

Jag är död, slut som artist som folk säger. Solen skiner och jag vill bara sova, thats it tyvärr. ;P Jag ska ta mig en redig nap så att jag orkar träna ikväll. Av någon anledning rinner snoret som fan men det ska inte få stoppa mig. Inget kan stoppa mig! Woohooo...

Idag har jag och Nye-Erik övat på att göra Lattes och Cappuccinos. Jag kommer nog bli en utomordentlig barista. Såsmåningom ;P Men vi jobbar på det, that's the most important thing! Herrn är och golfar med grabbarna. Jag ska fan börja golfa, förövrigt såg jag att de bygger minigolfrunda vid slottskogen!? Ska vi lira? Ja tack! ;)

Förstår verkligen, verkligen, VERKLIGEN inte de som jobbar tidigt jämt. Fan max 3 dagar i sträck med att börja 05 eller tidigare. Max.

Ojojoj..

Mycket action nu! Så jag hinner inte vara så aktiv bloggare. Gotta earn yo money liksom ;P Men eftersom jag jobbar 5-14 så har jag föga mycket liv i helgen. Dock var jag hos Les Tjäders igår och kollade innebandy. Idag är jag tröttare än vanligt, förstår inte varför då jag däckade vid 21 som jag borde!?

Snart ska man traska till korsvägen. Igen. Kanske Vaknar till liv då, vem vet. Jusstja, stödstrumpor is the shit! Knappt ont i fötterna alls! Synd bara att jag inte hittar dem nu på morgonen i mörkret...

Nya grejer.

Nu kommer bilderna! På spotten och plingdosan som plingar så fint. Egentligen skulle väl detta passa att kategoriseras som inredning men eftersom vi så sällan pular på med inredning här så får det bli en sambolivet grej helt enkelt ;P Längesen det var bilder va? Så det är väl lite roligt.. Jag sitter och småfnissar i alla fall ;P

image247

Glajjer.

Jag antar att ni vill se bilder på mina nya glajjer. Jag hoppas att dessa överlever sommaren utan att jag sätter mig på dem eller lämnar dem i en affär på andra sidan atlanen. För jag gillar dessa skarpt! Känner mig hur cool som hellst när de är på och det är väl som det ska vara.

Var ascool på min promenad, kände hur alla power-barnvagns-walking mammor bara kollade på mig med avundsjuka i deras kisande blickar. Muhaha!

image246

Promenad.

Alltså när solen lyser och det är varmt är det sjukt skönt att gå! Jag njöt hela vägen, har nog bränt mig i fejjan samt kört in mina nya solglajjer haha. Måste erkänna att det bränner lite på kinderna, ska kolla spegeln om blekfejset har fått sig en omgång.

Blev väldigt fundersam under dagens promenad. Efter att ha pratat med "svärmor" om ditten och datten och starta eget osv började tankarna gå igång. Tror jag fick många bra idéer på promenaden. Ska nog sätta mig ner och skriva ner dem direkt innan jag glömmer bort. Aldrig för tidigt att börja spåna och planera ;P

Nu blir det lunch. Sur-Tonfisk-Sallad. Yey. Not ;P

Ps. Honey om du läser så:
1. Hittat din telefon (låg i BMW:n)
2. Vi har en plingklocka samt en lampa i köket ;P

PLING PLONG.

Vi har fått en plinga nu! Finally! Så det är bara att ni kommer hit och plingar för kung och fosterland så kommer jag ner och öppnar. Hoho. Så roligt! Vi ska dessutom få en spot i köket så att man SER vad man gör när det blir mörkt. Ni anar inte min upphetsning här liksom. Det är otroligt vad det händer grejer nu!

Bilder kommer. Kameran är visst död. Nu har jag i alla fall på mig träningskläder. Kanske tar mig ut på min promenad snart, babysteps.

Ehhh...va?

Dagens humor är ett program på typ ettan eller tvåan jag kollade på för en stund sen. Typ tre vuxna "gamlingar" som sitter och debbatterar om internet och dess farligheter. Att föräldrar och skola måste ta ansvar för att "utbilda" dagens barn och ungdomar i hur man säkert använder sig av nätet.

Herregud! Bara för att man är under 18 är man inte efterbliven? Vad fan vet ni om internet egentligen!? Jag är uppvuxen med fenomenet och använder det flitigt. Tycker att det är ett utomordentligt medium att få uttrycka sina åsikter och sprida sina tankar samt hålla kontakten med människor som man känner men inte bor nära längre. Som med allt annat i livet måste man göra misstag för att lära sig och utvecklas på egen hand. Sedan är det väl självklart att det är upp till föräldrarna att se till att ungen ser skillnad på rätt och fel och har någon slags moralisk kompass.

Förövrigt kan man kringgå alla "blockader" av sajter som youtube, facebook osv. Haha ni gamlingar är så jävla efter så jag blir nästan förbannad. Orka predika, ta emot utvecklingen istället. Lär er av den! Jag menar vi bromsar väl fan inte evolutionen också?

Morgon.

Ingen promenad än, jag vaknar stendöd med nästäppa och alla vet ju att nästäppan är värst på morgonen! Så jag inväntar att nästäppan ska lägga sig innan jag ger mig ut i the fabulous väder! Sol igen! Det är som att solen är här för att stanna, jag är i konstant chocktillstånd ju. Det känns som sommar, sommar, sommar!

Man blir som peppad på livet när vädret är så fint ;)

Åååååhhh...

Varför är Adlibris så sega? Vill ju ha mina böcker nu nu nu! Nuuuuuuu.. Hör på mig jag vill faktiskt plugga. Det är ju sinnessjukt ;P Tonfisksallad idag. Det var väl sådär, var inte direkt sugen. Bläh. Men men. Snart träna. Jag nyser mycket! Viktig info va...

Sista morgonpromenaden för vecka imorgon. Dessutom ledig dag. Jag är peppad!!!

Trött?

Haha alltså jag vidhåller att frisk luft är döden! För den sakens skull klagar jag inte det minsta på vädret, det är ren och skär sommar här i Götet, idag har jag suttit UTE utan jacka och druckit kaffe. Sjukt najs måste jag säga! Blev även Thailunch med les Tjäders och sedan en runda på stan. Har hittat solbriller! Skönt nu när solen verkar ha kommit för att stanna ;)

Till poängen. Jag somnade på vagnen hem. Kunde inte hålla ögonen öppna men var rädd för att missa min hållplats så jag vaknade ryckigt till varje gång vagnen stannade haha. Skumt värre. Nu ska jag nog napa lite ;P Förövrigt tappade jag nästan min mp3 spelare i toastolen. Nästan. Mycket läbbig upplevelse ska ni veta.

Lång dag.

Igår var en lång dag. Jobbet direkt efter skolan till sena kvällen. Som tur är fick jag sluta trots förseningen för att jag skulle till skolan idag. Skönt ;P Varit ute och gått nu, grymt slut faktiskt! Men det var näst sista promenaden i veckan  det kändes bra att släpa sig ut ;P

Nu blir det frulle och sedan föreläsning för att slutligen äta lunch med Tjäder Senior och köpa stödstrumpor. Kul va ;P

Vad göra?

Solen skiner, jag sitter naken framför datorn. Vad ska jag göra idag? Jag klarade tentan så jag behöver inte plugga till omtentan. Jag har beställt men inte fått mina böcker så jag kan inte börja med min hemuppgift på den här kursen heller. Det är tvättat, hyfsat städat (okej jag måste diska men det tar ju inte direkt hela dagen).

Vad ska jag göra på min lediga dag!? Tusen dagar i rad med hyperaktivitet känns det som och nu plötsligt är jag som helt apatisk för att jag inte har några måsten. Idag önskar jag att jag hade en såndär mastodontlång lista med att göra saker. Kanske man skulle pyssla, läsa bok och göra avkopplande saker idag då? Låter ju helt sjukt...

Har i alla fall anmält mig till C uppsats i höst, skrivit ett samboavtal och klickat hem lite kursböcker. Dessutom har jag klickat utan att klicka  hem på Asos. Man får ju alltid dreggla ju...

HAHAHAHAHHA!!!

Ni vet Träningslära tentan som jag inte alls pluggade till på grund av 5 dagars feber men jag gick dit och skrev ändå bara för att? Som jag var 100 % säker jag hade failat och har börjat plugga till omtentan? Well jag klarade den tydligen. Hahaha det är tamefan inte sant! Visste knappt något på flera frågor herregud jag fick precis godkänt, på pricken rätt antal poäng. Det är ofattbart.

Kan inte jag få plugga och skriva tentor resten av mitt liv? Jag äger ju FETT! En naturbegåvning. Åh. Jag älskar mig själv stunder som denna. Fan jag känner Go för livet igen. Det går bra nu, kompis det går bra nu. På med de inre attributionerna nu, nu ska jag brassa på för mig själv om hur otroligt begåvad jag är.

Sugen...

Blä jag är en sådan konsumtionshetsare ibland1 Vill ha, vill ha och vill ha. Just nu vill jag ha massvis med grejer. Bland annat dessa köksgrejer från OBH Nordica. För att matcha min fina mixer såklart ;P Mest av allt vill jag ha vattenkokaren...

image245
Bilder från OnOff

*Anfådd*

Morgonpromenad avklarad. Jag är alltid så jävla stolt när jag tagit mig upp jävla halv sju på morgonen. I love myself. Ahhhh nu är jag slut och svettig, herrn håller ett bra tempo så jag med mina korta ben får pinna på bra.

Nu gröta och anmäla sig till C uppsatsen i höst. Yey!

Kärlek.

Min sambo är tillbaka. Jag är mer kär än någonsin. Fan vad jag har saknat min andra hälft, han är underbar.

Avsky.

Jag HATAR folk som gör reklam för sina satans tävlingar eller annan skit i kommentarerna. Ska ni kommentera ska ni kommentera mig, mina inlägg, något ni vill framföra till mig eller besvara en kommentar. Reklamera era tävlingar i era bloggar bäst ni vill men kom inte hit och kommentera.

Vill jag ha en ny design så fixar jag väl det själv elelr ber någon. Fyfan för er era jävla satans reklampelare och marodörer. Ni är som parasiter. Lust att spärra alla era IP:n...

Nu ska jag sova. Trött som fan. Puss.

Hihi hohoho...hahaa..hooooooooooooooooo!

Okej jag är typ full. Eller övertrött. Eller övertrötts-full. You tell me. Snart ska jag powernapa i 20 minuter. 20 härliga, gudomliga minuter åh så jag längtar. Men först en liten resumé av dagen. Promenad till korsvägen, exakt 30 minuter med påklädning, skoknytning och dylikt inräknat. Alltså 25 minuter actual gångtid, tycker jag funkar bra det var helt klat uppfriskande sådär 04 på natten. Mumma!

Jobb 05-12 gick jättebra. Hoppas jag får börja med kassatjänst snart också samt lära mig göra alla olika sorters kaffe. Spännande spännande ;) Alltid kul med något nytt och utvecklande att se fram emot på arbetet!

Föreläsning i lillklassen 13-16. Mycket bra, kul med diskussioner och sådant. Skönt när alla inte är konforma och håller med varandra. Gillar när det blir lite riv och liv ;p

Möte med studievägledaren 16. JAG ÄR LYCKLIG!!!!! Det blir C uppsats i idrottsvetenskap för mig i höst. Känns skitkul faktiskt måste bara komma på en bra idé. Sedan fick jag veta att det är möjligt för mig att läsa till en magisterexamen i företagsekonomi på 2 år. 2 år!!! Det är ju ingen tid alls. De har inriktning mot organisation och projektledning. Åååååh jag dregglar, åååååh organisation. Ååååh externredovisning. Jag vet jag är störd. And I like it!

GOD MORGON!

Eller ska jag säga god natt? Haha det känns helt sjukt att kliva upp just nu men till min tröst så somnade jag nästan direkt jag lade mig. Snart blir det dessutom en ofrivillig morgonpromenad till korsvägen, tänkte gå kvart i 4, då har jag 45 minuter på mig och borde inte behöva springa eller så. (Försöker undvika att bli dyngsvettig).

Gröt 3 på natten är ju sådär hett men jag kämpar. Ni ska veta att jag kämpar.

Godnatt.

Kom hen för typ en timme sedan, har hunnit snacka med pappi och äter middag nu. Strax ska jag gå ner till tvättstugan och handtvätta en skjorta för jag jobbar tydligen imorgon också. Jag jobbar 05.00, bussen går 04.30 och jag måste gå till korsvägen. Så jag ska väl börja traska vid 4 tiden. Upp 3 alltså. Godnatt snarast alltså.

Tur jag är död kommer ju somna som en stock direkt. Idag saknar jag bilen som fan.

Oooh aah.

Sitter och frullar samt läser bloggar, det är en perfekt morgonrutin. Blev ingen morgonpromenad, när klockan ringde 7 imorse ville min kropp inte leva. Får ta igen det ikväll helt enkelt man kan ju inte få allt ;P Det är som att jag varannan morgon pallrar mig upp. Börjar upptäcka ett system...

Jobb idag. Känns lite halvslitet men sedan blir det nog inte så mycket så lika bra att härda. NU är det fint väder. Vad vill det mig. NU skulle ja gärna gå!! Imorse var det nästan regn typ, alldeles grått och fuktigt. Blä. Ska börja planera min enda examinerande uppgift också ikväll. Samt träna. Det blir mycket att göra det!

Gårdagens lustiga.

Ni vet det där roliga jag skulle berätta häromdagen men hade glömt bort? Det är tillbaka! Ett litet ljus tändes i min övrigt väldigt mörka och förvirrade skalle när jag åkte flygbussen idag. Nämligen häromdagen när jag satt på Korsvägen och väntade på bussen kom det en pensionärsgubbe och satte sig brevid mig och började konversera.

Han frågade saker om min "M P 3 spelare" samt pratade massor om chartrar. Gamlingar åker mycket på charter! Gubben hade varit på Lanzarote typ 5 ggr och skulle nu åka för tredje gången till Kreta. Han gillar Kreta det är trevligt. Jag kunde bara sitta och fundera över om gamlingcharter är som ungdomscharter. Jag menar man har ju hört vad som försigår på äldreboendena... Det spriiiiiids både det ena och det andra...

Trötter.

All day long action blev det! Åkte till Sandra efter jobbet och såg Juno. Skön rulle faktiskt, blev kär i lilla tönt killen så sweet ;P Sedan blev det väl en del barnsnack och lite annat snack som sig bör. Imorgon är det jobb igen. Börjar bli lite trött faktiskt! Jises.

Förhoppningsvis en prommis också, känner mig ju så peppad och duktig efter idag. Yeah. De hade chips. Jag stod emot. Karaktär mina vänner ;) Jag var så stolt när jag sa nej till det bästa och äldsta argumentet i världen "Men smaka bara eeeeen!". Någon som någonsin varit med om att man bara ätit ett chips? I didn't think so.

Sjukt nöjd.

Jag har ätit som jag ska. Jag har morgonpromenerat. Jag har tränat (rehab). Jag har överlevt korsvägen med bilen (haha). Jag har diskat. Tänk om jag kunde vara såhär duktig och disciplinerad varje dag. Åååh vad skönt livet vore då.

Nu till jobbet. Måste ju tjäna mitt uppehälle också. Ska lära mig säga nej, har lovat jobba 2 dagar i veckan och denna vecka har jag jobbat 5. Haha humor. Hoppas det blir spel med brudarna ikväll ;P Tjipp!

Operation tummen ur.

Ska dra och träna innan jobbet också, ben-rehab passet som står på tapeten, dock sitter jag här och glor, kommer som ingenstans. Är jag rädd för den automatvöxlade smarten? Är jag rädd för korsvägen?

Det är nog en blandning av alla faktorer. Nu får det vara nog, tjuren vid hornen. I can do this.

AAAAAAAAAAAAAAAAH!

Sjukt hungrig! Nu borde gröten slinka ner som en öl ;)

Dagens promenadlåt: My Chemical Romance - Famous Last Words



Ej okristlig tid.

När man får sova ut kan man även pallra sig ut. Haha vilket rim! Well jag är uppe med tuppen och jag ska ut och gå. Dessutom är jag hungrig så det blir att speeda så att jag kommer hem snart och får äta frulle. Får se om gröten går ner idag ;P Eller om vi ska ta en annan av de tre frukostförslagen? Hoho...

Det har typ snöat eller så är det frost, för det är vitt på min bil... Göteborg är lustigt.

Skojjigt.

Jag hade någon jätteskojjig idé att blogga om när jag satt på flygbussen men nu är den såklart borta. Senil senil är man men vad gör man? Inget gör man ska jag tala om för er. Nåja kan dra till med en liten anekdot från ErsättningsBussen idag. Två oerhört stolta föräldrar med sin bebis. Sen börjar morsan totalt oprovocerat ÜBERGULLA med ungen. Typ jättehögt så hela bussen hör samt nypa nämnd bebis i kinderna. Jises, det var så overkligt att jag nästan trillade av stolen.

Det var så United States of America överdrivet liksom. "E du mammas gullegullpluttis" på bebis-språk. "E du de dudududuttt". Ehhh... nä det var bland det läbbigare. Det roliga var att när hon började hålla på sådär så började bebisen gråta. Haha way to go bebis! Bebis säger ifrån...

Varvar ner.

Det var faktiskt en hel del att göra på jobbet idag, skönt tycker jag för tiden gick fort. Om inte Classe Basse hade min kamera hade ni fått bilder på mina nya skyltar! Oh yes jag har fått en namnskylt samt en väldigt prestigefylld "Ny på jobbet" skylt. Haha jag är rånöjd. Sara var sur att hon aldrig fick ha en "Ny på jobbet" skylt. Nu är hon gammal. Well vi kan inte alla vara nya och fräscha!

Annars rullade det mest på som vanligt på flyget. Inget strömavbrott denna gång (hade i onsdags och det blev ett smärre kaos måste jag erkänna). Maten var äcklig idag, lika bra. Haha. Nu skulle dock fotmassage sitta fint. Classe basse vart eeee duuu!!!

Snabba tag.

Jag gillar inte när föreläsare drar över tiden. Jag har inte tid med sådant eftersom min dag är planerad från minuten jag vaknar tills jag ska sova. Jag är en arbetande student och arbetande studenter måste passa tider på sina arbeten. Därmed kan inte föreläsarna tro att de som de maler på om i all evighet är så intressant att de har rätt att dra över.

Gubben idag drog över, gud vet hur länge! Jag fick "smyga" ut för att hinna hem, byta om och äta innan jag måste springa till bussen igen. Ni ska veta att det inte är speciellt enkelt att "smyga" ut från en klass på 8 personer. Nej nej inte mycket smygande här inte.

Nu är jag opmbytt och äten. Nu ska jag springa tillbaka till bussen jag klev av för 20 minuter sen. Najs bajs very snajs?

Morning.

Sitter här med min gröt. Helportion. Jag tittar på den och blir totalt överväldigad av dess mäktighet och mastighet. Herregud ska jag få ner det där? Jag kämpar. Återkommer med rapport angående hur det gick.

Blir kvällspromenad idag, var så trött när jag vaknade att det inte gick då heller. Jag ska skärpa mig men det blev lite sent igår. Såg Good Luck Chuck med Sandra. Den var rolig i början sedan tog romantiken över och då blev det lite långtråkigt. Förövrigt har de typ en jättestor TV. Hi hi hi.

Sitter och pustar.

Var ute och gick en timme i solen. Det var faktiskt skönt! Med rätt musik samt rätt väder är rundan ganska härlig. Dessutom så gillar jag innerst inne att svettas. Sedan har vi ju endorfinerna som släpps lös när man rör på sig. Omg. Nu är frågan vad som ska göras först, har ett benpass på gymmet att köra idag också. Är nervös för att köra den automatväxlade smarten dock. Mycket nervös, Josie vet ju hur det gick sist. ;P

Det var något jätteroligt jag skulle skriva men jag började läsa bloggar och glömde bort vad. Men Fatcamp 2008 går in i Fas 3 nu i alla fall. 1½ månad kvar till sommaren mina vänner. Då ska jag dricka vin, öl, sprit och stoppa i mig precis vad jag känner för hela sommaren lång. Bara njuta. Och vara snygg medan jag gör det då ;P

Wääää, wääää, wäää.

Mycket gnäll och gnat har det varit jag vet. Men jag mår inte jättebra just nu. Dock behöver vi inte älta det utan vi kan behandla något som skedde igår som jag borde ha uppmärksammat imorse men som man brukar säga "bättre sent än aldrig", right?

Min allra bästaste underbaraste sötaste sambo. Det är vad jag vill uppmärksamma för medan jag jobbade och slet sent igår så gjorde han typ ett TON hushållsarbete (tvätt, disk, dammsugning you name it) och det finns ju inget bättre än att komma hem till ett rent och klart hem och bara lägga sig i sängen och dessutom avnjuta en underbar fotmassage. Damn I love you!

Ny dag nya tag.

Tar kära Monkans råd och tar och kommer igen nu efter ett totalt sammanbrott. Jag menar det kan ju alltid bli värre så det är bäst att njuta sålänge det håller en överlevnadsbar nivå. Jag blir ensammen snart. Buhuu, hoppas det blir filmkväll med brudarna ikväll på min lediga dag. Ska träna också, vädret ser iaf sur sug ut. Som vanligt ;P

Frågan är vad Svedberg kan lära mig idag. Andra gången gillt liksom. Men jag är inte Bitter. Nej nej ;)

Ps. Tack för alla uppmuntrande ord. Fick tala ut igår och nu känns det bättre. Känns alltid bättre att släppa ut besten.


.

Kan inte släppa loss och skriva av mig här just nu av hänsyn till andra och på grund av det jag känner som är hemska och egoistiska saker. Jag har en sådan dag och idag vill jag inte leva helt enkelt. Inte ens lite. Jag har suttit hemma och tjutit nu i cirka 20 minuter (försöker få det ur systemet innan jag ska jobba). Började i och för sig redan på spårvagnen.

Allt är skit. Skolan är skit, min framtid kommer att bli skit, studievägledaren är skit. Jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till känner mig som en femåring som bara vill att mamma och pappa ska komma och styra upp allt åt mig. Som det var när man var liten och fattade ett sämre beslut. Fast jag visste ju inte innan att det skulle bli dåligt.

Det finns olika sorterst lycka och därmed olika sorters olycka. Jag är olycklig men jag skulle ha varit olycklig annars också. Och jag kommer troligtvis bli olycklig. I alla fall ett tag till framöver. Just nu känner jag inte att jag har något att se fram emot och kan därmed inte se framåt.

Frågan är vilken sorts olycklig som är värst, vilken man ska satsa på alltså. Fan. Måste ta mig samman snart. Snart.

Ps. Josie fyller år idag. Grattis till henne. Hoppas hon får en bättre dag.

Efterbliven.

Jag orkade inte upp för att gå imorse. Damn. Jag skulle sätta på äggen och satte på fel platta. Igen. Damn. Jag är less på att jag på morgonen fungerar med en 100-dels hjärna. Sjukt less. En hjärna på beställning till födelsedagen tack.

Förövrigt så kämpar och kämpar jag men inte fan kommer ja i mina jeans! Åh snart ger jag upp, flyttar till usa och lever på KFC. Bara så ni vet om jag skulle försvinna eller börja skriva på engelska. Då har jag "embraced" my outer self en gång för alla...

Njutning.

Sitter och sippar på min smoothie efter träning. Det är grymt skönt att ha tränat faktiskt, jobbigt som satan var det att pallra sig iväg men nu när det är gjort så är njutningen enorm! Efter-tränings-känslan. Känns bra med tanke på att jag inte hinner träna imorgon (skolan 9-12 jobb 14-21.30). Morgonpromenad imorgon, hoppas det inte snöar som sist jag skulle ut och gå...

Känns bra nu ;P Fatcamp och rehab ser ljust ut jag kämpar på!

Hihi.

Ibland är jag jävligt fyndig, i alla fall i enlighet med mig själv. Speciellt när jag har varit vaken i typ 100 timmar som nu (okej jag sussade en halvtimme efter jobbet men HALLÅ jag ligger ju back!). Snackade lite med Lungi idag och sa lite roliga saker utan att mena att vara rolig men det var hysteriskt kul ändå. Ända. Haha. Roligt ord det där.

Nu svammlar jag bara och ni fattar såklart ingenting men det gör inget. För jag sitter här och fnissar åt mig själv och det är bannemig det viktigaste. Började förövrigt göra som Amy gör hemma fast på jobbet. Jag pratar med mig själv. På fullaste allvar, helt otroligt underhållande ska jag säga er! "Oj oj nu blev det lite snålt med juice här va?"

Sooooolen skiiiineer.

Mina vänner om internet hade fungerat imorse skulle jag givit er ett inlägg där kring 04.45 då jag steg upp bara för att fiska efter medlidande samt skryta om hur duktig jag är. Nu var fallet sådant att jag inte hade fungerande internet och fick gott äta min gröt utan mina favoritbloggar.

Nu är jag hemma från jobbet, det var rätt tufft att börja 06.00 men första 6 timmarna gick av bara farten så tidigt är nog fördelaktigt för senare dör allt av. Imorgon är det kvällspass för mig och stängning så vi får se hur det går. Föreläsning på morgonen samt promenad så det blir en full day of fun liksom!

Dagens humor är ändå att de har flyttat omtentan som skulle vara imorgon. Ha ha ha. Bra för mig ;P Roligt att resultatet från första tillfället inte kommit upp än, de är så snabba på GU. Kul att jag typ denna vecka jobbar 31, 5 timmar. Haha var det extrajobb eller hur var det nu igen? ;P

Dags att kasta in handduken.

Sambon är och lirar innebandy på fysiken och jag ska krypa ner under våra fina lakan med Fjodor och söka John Blund. Upp 04.30 imorgon, kanske akn snooza lite eftersom jag förberett det mesta ikväll. Hoppas ni andra får en skön kväll! Jag ska sova som den bebis vi alla vet att jag är.

Night. Kul att det var så många som tittade in idag :)

S-F.

I helgen är det S-F på Kärralundsgatan. Oh yes Sambo-Fritt. Vad ska jag då hitta på för sattyg? Något spännande måste man väl företa sig, behöver dock hjälp med förslag. Gå runt hemma naken gör jag jämt ändå (det var det första jag tänkte på). Kanske börjar göra som Amy på jobbet och prata för mig själv?

Jobbar iofs i helgen så jag kommer inte dö av saknad. Dock kommer jag nog sakna, vem ska nu massera mina fötter efter en hård arbetsdag?! *Gråta* Well ni kanske undrar var min sambo ska vara eftersom jag ska få så mycket egentid (torsdag-måndag). Han ska på studieresa med jobbet till Ljubljana i Slovenien (håna mig inte för stavningen vet inte hur det stavas).

Undra om han kommer hem med något nytt? Ska ha byta upp sig? Näää polskor städar bäst. Han stannar nog med mig. :)

Jag har syndat.

Idag gjorde jag otillåten mat till middag, förstår inte ens att jag skriver om detta för Josse kommer läsa och bli besviken. Vad gjorde jag som är så förfärligt? Jo! Jag åt köttfärslimpa med det enda en köttfärslimpa kan ätas med. Potatis. Sjukt gott var det ;P

Nu ska jag strax sova, som bekant börjar jobbet 06.00 imorgon, får skjuts av världens bästa sambo till Korsvägen eftersom det inte går någon sablarns ersättningsbuss så tidigt. Tur jag har en bra sambo! Dock hade vi ett litet tjafs idag, det var bra tycker jag. Läskigt när allt blir för perfekt och puttenuttigt, jag pallar inte.

Nu vet jag inte var jag ska kategorisera detta inlägg, lite mat, lite jobb lite sambo. Det är kanske "Livet" ändå? ;P

Ps. Tycker jag var duktig som fick så många punkter avklarade idag. Förutom eld-incidenten då.

Dagens lärdom.

Note to one self: Bakplåtspapper brinner jävligt bra.

Ja jag har lyckats bränna lyan till grunden praktiskt taget, med mina tappra försök till hemmafruande. Jises vad det brann! Jises vilken panik! Vad gör man när det brinner? Först brann det lite så jag försökte blåsa ut det som födelsedagsljus, det är i princip min enda konfrontation med eld årligen. Fungerar det?

Nja elden börjar brinna mer aggressivt, brandvanaren börjar tjuta frenetiskt jag står och håller i en brinnande brödform. And so on. Slutar med att ja ställer ner skiten i hon och spolar vatten. Så nu har jag bara en asgod limpa istället för 2. För den andra är dränkt i vatten samt nedbrunnet baakplåtspapper. Well.

Jag är alldeles skakis! Är det normalt?

To do.

(Jag vet att ni inte bryr er men jag måste sätta blåslampan i röven och sätta igång så om jag skriver att jag ska göra och sedan inte gör uppstår kognitiv dissonans hos mig vilket jag vill undivka så jag kommer att utföra det mesta som jag basunerar ut här)

  • Diska
  • Plugga Dock dåligt..
  • Städa
  • Vika tvätt
  • Baka bröd
  • Laga mat
  • Promenera
  • Lämna ett spårvagnskort på stan
  • Pyssla? Haha
  • Planera 2 födelsedagsgåvor
  • Tvätta
  • Hacka sallad
  • Hacka fruktsallad
  • Dammsuga
Glömt nått? Feel free to remind me.


Kuken jag är fan sämst. Skulle plocka ut tvätten och lyckades sätta på den igen. Yes så nu ska den snurra, utan tvättmedel i en timme till. Så jävla störande!!!! Aja..

Herr Duktig.

Haha när det gäller att vara sambo så lär man sig som sagt massvis med nya lustiga saker om människan man bor med. Jag insåg ganska tidigt att jag hade blivit en lightversion av min pappa, dvs ska kolla in allt den andre gör, hur han gör det samt rätta så att han gör det på rätt sätt (mitt sätt). Det var lite störande men jag har fått bukt med mina impulser och tagit ner dem till en hälsosam nivå.

Det var i alla fall inte det jag ville poängtera i detta inlätt utan det är min kära sambos förehavanden som jag tycker är lite lustiga just nu. Man kan verkligen inte tro det eller så men han är sjukt sparsam! Jag ser nu att YES flaskan står upp och ner för att få ut sista 3 dropparna diskmedel (jag hade slängt!?). Dessutom har vi typ 3 ketchup flaskor i kylen (jag gillar inte när den blir som sprutig och pruttar ut ketchup usch) med typ ett sprut kvar i varje. Kan det måhända vara studenttiderna som sitter i för Herrn?

Morgonstund har guld i mun?

Well sitter och frullar, det ser mkt bra ut. Det är en väldigt intensiv dag idag, mycket att göra så jag tror jag måste göra en detaljplan för att komma i fas med allt. För jag jobbar imorgon vilket innebär att jag måste måste måste göra massvis med saker idag. Well, imorse blev det ingen promenad. Det snöade så jag kände att så jävla övertaggad är jag ändå inte. Så det blev sussa. Mumma ;P

Dock har det slutat nu så om jag hinner i min detaljplan så kanske jag planerar in en runda. Rundan tar ca 50 minuter och jag går som ersättninsbussen för spårvagnen åker.. runt runt via Sankt Sigfrids Plan ;) Det är en mycket bra runda, babe som utformade det. Nu fokus på äta för att sedan planera. Ska ju vara på stan 12.00 och överlämna ett spårvagnskort!

Exotiska frukter.

Sitter och sippar njutningsfullt på min mango/ananas proteinsmoothie efter träning. Sjukt god blev den faktiskt jag är nöjd med min uppfinningsrikedom! I alla fall gjorde jag något dumt idag. Jag trodde jag var redo för att öka från mina 5 till 6 kg. Icket. Dock är jag en envis idiot så jag körde på med för tungt. Nu har jag ont så det  var dumt.

Är faktiskt sjukt envis, satt på cykeln och körde på väldans bra efter styrkan! Pressade mig själv verkligen, det var skönt. Fullt ös sista 10 minuterna mumma. Well nu ska jag dricka klart, duscha, borsta tänder och sova för imorgon väntar morgonpromenad 06.30. Yeah.

Well...

Såhär kan man se ut efter en arbetsdag där man klev upp 06.00 på morgonen. Oh yeah jag tjatar om mitt 06 men jag är sjukt stolt så att jag kommer fortsätta tjata. Har min fancy arbetsskjorta på mig samt min badge. Badge, badge, badge, badge... Har ni ledsnat ännu? Inte? BADGE! Haha känner mig viktig jag vet.

image244

Pust och stånk!

Det tar ändå några arbetspass att vänja fötterna vid konstant stående. Oh yes, måste bara skryta lite mer men jag får äta gratis på mitt jobb. Dessutom är det god mat som våra kockar lagar på helgen när "Restaurang Husman" inte har öppet. Fab fab fab som jag brukar säga ;P Sparar ju pengar på detta också! Yeah ;)

Ät faktiskt helt död. Hade tänkt att laga mat men eftersom jag jusst satte i mig en proteinshake på bussen är jag inte hungrig. Jag är trött. Funderar på att vila ögonen lite innan jag tar tag i städning och diverse annat. Ingen som är sugen på en sup ikväll? Är ledig imorgon haha...

Morning morning!

Det är sjukt tidigt och jag är något trött. Drömde mardröm, typ. Jag drömde att jag totaltförsov mig men som tur var så befann pappa sig här och skulle skjutsa mig till Landvetter. Dock blev det nå problem på vägen och allt segade ihop totalt, aj carramba!

Jag skulle vara där 8 men kom fram vid 12 så det var något pinsamt ;P Är det bara jag eller nojjar jag extremt mycket över det här? Kan bero på att jag hade ett X antal försovningar på mitt gamla jobb, dock hade jag en fungerande bil att transportera mig med då. Well well, fixar frukost nu samt litre fika att ta med sig. Dessutom ska jag klä mig och allt det där. Slutlekt! Ha en bra dag :)

Framtidsångest.

Vad och hur fan ska jag göra!? Jag är sjukt kluven och väldigt stressad. C uppsats i höst eller inte? Ekonomi eller inte? Alla dessa val fyfaaaaan vad jag hatar att välja... Finns det något värre? Vad ska jag bli när jag blir stor!?

Dock tror jag att det kanske blir C uppsats i höst, vet inte men alla andra verkar skriva så ja ska väl göra det också. Konformitet är ordet mina vänner. Well. Snart sova typs eftersom man numera är en working girl så att säga. Kanske en rulle innan? Jooo en liten va.

What to say.

Jag känner mig pank och barskrapad. Herregud, ska man ha råd att andas också? Usch jag vill ha lön Nuuuu! Synd att det är 2 månader kvar till lön för min del. Det är nackdelen med att börja jobba. Dock klagar man inte när man slutar jobba och får lön efter en månad då man inte har lyft ett finger.

Well jag är trött. Slut. Åt sjukt äcklig fisk till middag. Det vänder sig i magen än när jag tänker på den. Usch! Men mätt är man och det är väl det viktigaste. Dock inbillar jag mig att fisken ska döda mig inifrån. Blä.

De nya brallerna som satt aptight i midjjan när ja köpte dem (på REA!!!) gick på snäppet lättare imorse. Tror det här med morgonpromenader is the way to go. Haha i min hjärna gav det effekt direkt ;) Men skönt som fan var det. Ska pallra mig ut på en runda ikväll med om ja orkar. Styrketräning imorgon. Yeah. Men även jobb imorgon. Yeah. Upp 06 igen. Partaj.

Mon Dieu.

Jag har en ny gud. Eller nygammal kanske man skulle säga. Fjodor Dostojevskij mina damer och herrar. Den här mannen skriver så genialiskt att jag vill komma i brallan för varje mening han delger mig. Det är en sådan upplyftande experience att följa med i hans genialiska tankegångar.

Och hur han formulerar sig! Jises jag önskar jag hade hans gåva att uttrycka mig, då jävlar hade ni fått njuta på allvar mina kära läsare. Bröderna Karamazov håller måttet med råge för stunden, är några ynka kapitel in. Vill inte stressa, vill insupa varje mening, ord, bokstavskombination med full uppmärksamhet.

Fjodor är min Gud. Han borde vara er också! Alla hans verk är litterära mästerverk.

Dödare än dödast.

Klockan är halv ellva en fredag och jag håller på att kollapsa. Det är med uppstigning 06 tär på individen. Jag har pluggat ikväll och nu ska jag lägga mig i sängen och invänta min fotmassage som komma skall. Imorgon är det upp upp för morgonpromenad.

Jag var så trött att jag åt mögel idag. Bara en parantes ;P Äckligt som fan var det.

Aja nu ska jag sova, ohyes. Gött ska det  bli. Hoppas jag inte somnar innan jag får min fotmassage.

Kattegatt.

Jag älskar mitt nya jobb! Även om jag är ovan och har nu ont i fötterna så älskar jag jobbet. Har dessutom så mycket kvar att lära, kassan skrämmer mig lite men en sak i taget så ska det nog gå bra. Jobbar kanske med de härligaste tjejerna i världshistorien! Åh! Så trevliga och underbara! Bra lön har jag också och det är alltid fart och mycket att göra. Massor med olika saker så man blir aldrig less heller och tiden går jättefort.

Fan det här kommer bli gött som göteborgarna säger! Trots de okristliga arbetstiderna, man får väl bli morgonpigg då... Frukost och lunch ingår i jobbet dessutom. Fab fab fab och lunchen är inte vilken som hellst utan det är riktig jättegod husmanskost. Dessutom gick det jättesmidigt att åka buss ut dit och för 150 kr extra på mitt vanliga spårvagnskort får jag gratis flygbuss i en månad.

Dessutom har jag 10 % på taxfreeshopen med parfymer och smink, samt godis. Haha de ni!

Sjukt nervös.

Okej jag är sjukt nervös, jag kommer få posa au naturale typ eftersom jag inte har någon mascara, jag är väldigt nervös just nu. Snart ska ja gå till bussen.

Men dagens skräll är ändå att honey är ute och går morgonpromenad under denna okristliga tidpunkt! Jag är imponerad och det borde ni också vara...

06.17.

Här sitter jag på morgonkvisten och trugar gröt. Yes det går lite långsamt, kokar ris samtidigt till min kycklinggryta med kokosmjölk, asgott, som är min lunch. Ska även förbereda en macka samt en proteinshake som jag ska ta med mig på jobbet.

Mitt största problem just nu är vart är mascaran...

Grandma.

Nu ska jag in i duschen och sedan sussa, klockan 22 ska jag vara bums i säng och sovandes eftersom imorgon börjar något som kräver sin alldeles egna kategori. Ta dam dam dam Jobbet! Jag ska ta kort till min badge samt ha inskolning mellan 8-16. Heldag med andra ord! Jag är grymt peppad faktiskt men samtidigt nervös. Får se om mina byxor och skor duger är otroligt nervös inför det.

Bilder på min arbetsoutfit ska jag självklart lägga upp senare. Nu dusch dusch och sedan suss suss. Jag ska upp 06.00 imorgon! Oh my god liksom ;)

All in.

Nu är Fatcamp back on track. Sjukt skönt att träna igen kroppen är så sjukt game. Måste erkänna att en kombination av Josie och Katrin Schulman har fått igång mig. Jag är igång korrekt med maten. Nu är det bara att komma tillbaka till träningen efter sjukdom samt trappa upp med lite promenader. Upp jävla tidigt på morgonen, hur fan ska det gå jag är nervös men jag ska kämpa. För jag är peppad!

Las Vegas 2008 Here I Come!

Alla ni världens fashionistas.

Okej, alltså det här med shopping! Herregud! Det är svettigt, det är jobbigt, man hittar aldrig det man söker, det är svettigt, dyrt och sist men inte minst beroendeframkallande. Jajjemän när man väl drar fram kortet en gång blir det väldigt lätt en gång till och en till och en till... and so on. Ja jag har ingen karaktär det vet vi väl redan sedan tidigare?

Slutligen har jag hittat ett par svart, raka, vanliga byxor. På Gina Tricot, Zandras butik faktiskt jag träffade henne! Mycket trevligt med bra expedithjälp för en gångs skull. Det var ju kul att man hittade svarta, raka, normala byxor efter att ha sprungit i tusen affärer och provat 2000 byxor som varit apfula, trånga samt osköna. Dessutom klibbar de fast så härligt när man blivit svettiga efter att ha provat de första 1000 paren.

När byxproblemet var löst kom problem två. Arbetsskor. Ja de är dyra, fula, tantiga dock sköna. Och det finns alldeles för många att välja på! Jag ber till gud att de jag köpte blir bra för de kosta mig halva studiebidraget och var de enda som inte var skitfula men riktigt sköna. Well. Jag behöver äta för jag är svettig, hungrig och död. Shopping är döden!

Att vara tillsammans utan att umgås.

Det är vad vi gör nu! Han kollar fotboll, jag halvkollar fotboll och pluggar samtidigt. Vi är nära varandra men ändå i varsin soffa så alla fårr sitt personliga space. Det var vad det talades om i skolan idag, en kille håller på att träffa en tjej som verkligen inte låter honom ha sitt personliga space. Hon rent av kväver det! Haha dessutom får han inte sova. Så lustigt ;P

Nu ska jag återgå till plugget, omtenta nästa vecka. Tjopp tjopp fullt ös medvetslös nu! Jag har ett rent hem, en underbar karl och snart ett arbete att gå till utöver min nya sköna klass. Well life is good. Nu träningslära.

Fullt ös.

Av någon anledning fick jag tummen ur och jobbar i hemmet för fullt! Tvätten är på, nya sängkläder är på, smutstvätt samlad i en istället för flera högar osv. Håller på att plocka ihop ordentligt här, har ett ton med disk som väntar också, är sådär laddad på det men vad gör man. Vill få fint och prydligt innan mitt nya liv börjar. Eftersom idag är första dagen i resten av mitt liv. Yes peppen är still here!

Måste dock erkänna att jag blir anfådd av allt städande, sjukt tungt arbete! Eller så är det sjukdomskondisen som spökar, ja jävlar. Imorgon blir det shopping, dyrt lär det bli voj voj. Svarta byxor och svarta arbetsskor. Med tanke på knät ska jag satsa på väldigt ergonomiska samt oförskämt dyra arbetsskor. Dessutom måste jag se till att ha en good hairday på fredag, vill ju inte se ut som en kuk på bilden till min badge. Jag gillar att säga badge, det ger mig någon slags auktoritet. Yeah.

Ljusare dagar.

Herregud! Peppen gjorde sitt! Höll i sig! Jises vi går mot ljuset i tunneln! Jag är så jävla lycklig idag, lyckligare än på väldigt länge. Därför att jag ser hopp inför framtiden, min klass, denna kurs, jobbet. Allt verkar ordna sig som det brukar göra! Som vi alla visste att det skulle göra men hade svårt att tro under de mörkaste tiderna. Ahhh vilken befrielse! Vill bara studsa högt! (Om jag fick)

Varför är ja så happy? JO! Vi har en underbar intim klass på 8 personer (var dock bara 7 idag). Alla dessa är härliga grabbar och en härlig tjej som jag faktiskt tror att jag kan komma överens med. På ett bra sätt! Grymt roliga relationsdisskusioner idag på rasten. Haha vissa har det fan inte lätt, babe I love you!!! Sedan verkar kursen väldigt lovande och intressant, mindre najs att vi ska skriva något om Svedberg och köra en intervju samt observation men roligare än barnmedicinska aspekter på idrott i alla fall! Det finns hopp med andra ord.

Dessutom ringde jobbet idag! Ska åka in och göra min badge samt ha inskolning på fredag! 8-16, det blir en lång lång dag alltså. Och ingen bil har man undra om jag ska speeda och ta tag i bilproblemet imorgon eller om jag helt enkelt tar bussen första dagen. Får se måste i alla fall åka på stan och köpa svarta byxor samt bra arbetsskor. Spännande spännande!

Peppad.

Idag är det nya tag. Jag har haft något av en svacka med all sjukdom och det men det är ändring nu! Till skolan, ny kurs ska påbörjas sedan ska jag ringa jobbet och förhoppningsvis ska det påbörjas också. Nya tag nytt liv jag är laddad. Är ni med mig??

Bläää!!!

Den här veckan har inte börjat så mycket bättre än förra. Gick ner för att tvätta, då är det upptaget. ÅÅÅH! Så drygt 3 hela trappor fick jag bekämpa för att inse att jag inte kan tvätta. Sedan har vi fått böter. Totalt emot skyltning. Jag är förbannad och ska ringa och klaga. Som satan! Fan vad jag hatar P lisor i den här jävla stan. Vad har dom för mastodont provision egentligen...

Spammar.

Tycker ni att jag spammar er? Jag kanske gör det, men det är trots allt lite på begäran. Min Gode Vän Björn har alldeles för mycket slötid framför datorn på sitt jobb säger han. Jaha ja men då måste vi ju underhålla honom! Jag känner min plikt som bloggare. Ja.

För att fortsätta på temat "På Begäran av Min Gode Vän Björn" kommer återigen länken till de fantastiska proteinmuffinsarna. Idag har jag bakat sådana fast med hallon istället för blåbär. Jag gillar hallon! De luktar himmelskt så det är nog en hit. Igen ;P

image243

Wierd.

Antingen är jag deprimerad eller så har tårkanalerna fått något fel. Det rinner ur mina ögon!? Ja sådana tårar ni vet. I mängder, floder det bara rinner ner längsmed mitt fejs. Jag är inte direkt ledsen eller deprimerad. I alla fall inte på riktigt, jag menar misslyckande hör ju till vardagen. Well, det var allt. Ville bara dela med mig, Share.

Sharing is good.

Dille på soppa.

När man är sjuk känns allt väldigt väldigt jobbigt. Då blir dessutom ätandet hur drygt som hellst! Därmed blev det soppa i helgen, nämare bestämt min potatos & purjolöksoppa. Den är hur god som hellst! Soppa går ju alltid ner.

Förövrigt undrar jag, varför kan man inte ta en bra bild på soppor och grytor? Allt ser ju alltid ut som slafs och allmännt o-aptitlig föda. Why is that?

image242
Yes det är bacon i den också! Mmmm!

Min sambo.

Haha. Dagens roligaste, han ringde ca 08.54 för att fråga om han fick spela innebandy ikväll. Haha! Det är så lustigt att jag inte kan sluta skratta, fnissa you name it. Men det är uppfriskande att vissa har insett det faktum att jag är den enda allsmäktiga och allvetande individen på denna jord. Jag vet när någon är frisk nog att spela innebandy. Bland annat ;P

Sjukligt besatt av att det ska bli lunch så att jag kan äta mina hemmagjorda köttbullar med hemmagjort potatismos. Mmm Mmm Mmm! Hemmagjord sås på det. Det ni.. det ni.. Det gjordes både ett och annat i hemmet igår. Så går det när man inte har någon TV.


Sambolagen.

Något som kom upp häromdagen var det här med sambolagen. Claes pappa läste någon artikel och alla blev plötsligt nervösa. Så vi ska ta och skriva något slags kontrakt/inventering över våra saker, stora som små. Jag tycker att det är skitsött i alla fall ;P Don't touch my stuff liksom! Haha.

Jag har faktiskt inget emot sådant där eller äktenskapsförord och dylikt. Bara för att man går samman på ett sätt behöver väl inte betyda att man ska behöva ge upp all sin individualitet? Är inget fel vid att särskilja på vissa saker som ditt och mitt. Någon måtta får det ändå vara på sammansmältningen. Vi är inte en. Vi är två tillsammans :)

V. 13

Vi kan konstatera att denna vecka har lämnat en hel del att önska. Efter en fabulous helg i Umeå totalt kollapsade min kropp och resten av min tillvaro verkade hänga på. Igår ville jag bara gråta, idag är jag mest tom. Var och körde på en tenta imorse, eftersom jag varit upptagen med att snyta mig, vilja dö samt stirra planlöst i taket blev det inte många barn gjorda på pluggfronten. Detta visade sig klart idag medan jag satt och småsvettades. Såklart först ut som vanligt men denna gång utan ett lyckat resultat. Omtenta nästa vecka nya tag va.

Sjukdomen börjar kännas besegrad, träna känns avlägset men jag ser i alla fall ljuset i tunneln. Jag vill ju ha tillbaka mitt liv! Ge mig ge mig! Försöker ju skapa något här. Att det ska vara så svårt att börja om. Det var faktiskt en sak jag tänkte på när jag var uppe i Umeå, jag kan inte komma tillbaka. Inte på samma sätt i alla fall. Jag har gått vidare och det finns inget ?hem? för mig där. I alla fall inte just nu. Här i det riktiga nuvarande hemmet är det ju som sagt inte många knop som görs.

Vill bli frisk och återvända till vardagen och nya bestyr. Ibland gillar jag vardagen med dess trygga inslag som man vet finns och kommer förbli på sin rätta plats. Med mina mål och all strävan mot att förverkliga dem.

Ps. Jag har ingen TV.

Blogg.se

Självklart måste detta nämnas ty sådant rabalder har uppstått angående den alldeles försenade flytten av plattformen. Jag har självklart också abstinens som alla andra men roas ändå oerhört av alla kommentarer. Det är inte de som klagar som roar mig. Nej nej jag älskar klagomål! My favourite cup of tea.

Det roliga är alla som är seriösa och ska säga "åt" de som klagar. Haha vafan om ni har så mycket liv varför sitter ni och kommenterar och deltar i "chatten"? Oj oj självinsikt åt vissa skulle jag ordinera. Dessutom har blogg.se varit dåliga på att uppdatera in this time of need. Vad sänder det för budskap till deras bloggare? Att kass uppdateringsfrekvens på bloggen är helt okej??? Hela bloggvärlden är på väg att rasa samman. Let's pray!

RSS 2.0