Dagens fylle citat!

Hahaha hörde det absolut roigaste fylle citatet idag. Var tvungen att tillägna ett helt inlägg åt det ;P


JAG BEHÖVER INTE PRATA MED DIG JAG HAR GUD!


Knipövningar & lårspänningar.

Jajjebus! Blev rädd nu såhär efter en vecka liggandes att jag börjar få fyrkantig stjärt! Lär väl vara ett stjärthål i soffan innan jag är klar :P Så jag kom på att addera lite stjärtknipning till mina lårspänningsövningar. Bara för att hålla igång lite liksom! Så nu sitter jag och kniper min stuss medan jag bloggar lite. Har faktiskt förtjänat eftersom jag idag skrev klart en restuppgift, tror det ska duga! 2 more to go I'm on fire.

Ikväll ska jag (förutom att njuta av otroligt bra tvkväll, Ugly Betty, Desperate Housewives och filmen "Closer") välja ut och skicka massa digitala bilder till framkallning så jag har något att göra framöver, ska börja med mitt resealbum hade jag tänkt ;) Så kan jag och mannen pyssla lite när han kommer. Iiih han kommer snart! 9e november får jag lite sällskap, som inte är pappa elelr systeryster. Jag lovar jag klagar inte, älskar er och det i gör för mig men omväxling förnöjjer som ni alla vet ;)





Måste bara säga att Days of our lives var sjukt spännande idag!!!! Nästan så jag längtar tills imorrn ;P Marlena föll ner döendes på Carolines vaka! Omg omg omg... ;P



Stort uppsving en måndag!

Måste berätta att idag va lite bättre än andra dagar! Har gjort lite framsteg också, kryckade ett varv runt huset och det gick rätt bra. Har ont nu men ja tog mig fram damnit!!! Fortfarande som att jag går på två styltor men som Monica sa har jag 2 styltor just nu, dock en med gångjärn! ;)

En filosofisk tanke, omega tecknet --> ω ser ut som en liiiiten liten stjärt! ;)

Läste ut sista boken i Dark Tower serien igår, är nästan lite ledsen att lämna denna långa historia bakom mig som varit med mig i typ 1½ år nu, kommer sakna Roland och hans kompanjoner. Är fortfarande förvirrad över slutet, vet inte om jag gillar det eller inte men det var det rätta och ett genialiskt drag.

"You are the grim, goal oriented ones who will not believe that the joy is in the journey rather than the destination no matter how many times it has been proven to you. You are the unfortunate ones who still get the lovemaking all confused with the paltry squirt that comes to end the lovemaking (the orgasm is, after all, God's way of telling us we've finished, at least for the time being, and should go to sleep)."

- Stephen King

Mycket kloka ord, det är alltför ofta vi är fokuserade på målet att vi missar upplevelsen av vägen dit. Hoppas ni får er en tankeställare, det fick i alla fall jag. Det är ju resan som är det egentliga målet, det är väl det livet handlar om? Målet är ju kort och gott döden för oss alla men livet som är vägen dit är väl den egentliga resan man ska fokusera på? Så man ska kankse sluta göra upp tusentals planer om vad man ska/vill/kommer att göra eller spekulera i hur saker och ting kommer eller inte kommer att uveckla sig utan stanna till och fokusera på nuet och det vi faktiskt upplever för stunden. För om man bara "lever av" sina dagar drömmandes om ett mål längre fram riskerar man inte bara besvikelse utan missa själva resan dit och det är det som är livet.

Så jag ska sluta jämra mig över mitt jävla ben och sova av dagarna tills den dagen jag kan gå och springa igen kommer, utan istället försöka ta tillvara på den mängd tid jag har fått som konsekvens av det här och använda den till att göra saker jag inte hinner annars. Det må vara plågsamt med invaliditeten och att min repertoar av saker jag kan göra är begränsad men jag kommer säkert lära mig något av denna upplevelse, and add a new brickstone to the foundation that is me.

No life for the bitch.

Näpp, kommre mer spännande om sjukan som duschförsök och sådant ;) Var då mig en upplevelse. Innan jag är klar med sjukan vill ja bara ge en stor eloge till alla sjuksköterskor, sjukskötare och undersköterskor! Ni är det bästa och jag har en enorm nyfunnen respekt för erat yrke. Blev så väl omhändertagen på sjukhuset och ni vet verkligen vad ni håller på med! Djupt tacksam och imponerad. Hoppas ni vet att ni är uppskattade. Och Josie, du skulle göra en grym sjuksköterska!

Jag har numera inget liv, sälar som Jabba the Hut i soffan hela dagarna, slumrar till lite ibland och har ett och annat obligatoriskt toalettbesök. Aj! Varje gång jag ställer mig upp rinner blodet ner i benet och svider av bara fan. Japp that's that. Idag har jag i alla fall förutom ätit mina 3 mål mat + fika (rena rama uppassningen här) läst lite bok, slumrat till en stund, spelat alfapet IRL med syrran, skrivit klart inledningen till case B, nördat lite dator och sett En Princessas Dagbok 2, jag vet man kunde kanske räknat ut kvalitén vaserat på ettan men jaaaaa jag har inget liv och helgtv är sämst.

Nu sitter ja här själv, syrran sover och pappa är på fest, får se om ja orkar göra ett försök mot sängen eller bara däckar i soffan, känns lockande just nu. Lite morfin på den kankse? ;) Liva upp stämningen det är ju trots allt Lördag. Är nästan klar med min sista Dark Tower bok och det börja bli olidligt spännande, kanske återgå till den?

Måste rekommendera The Dark Tower serien skriven av Stephen King. Läs den på engelska den är bäst så! 7 bövker dessutom så det är lite att plöja i för alla er som gillar fantasy med lite verklighetsanknytning. Skitbra i alla fall! Roland Deschain the last gunslinger är min hjälte alla dagar i veckan...

Sjukan del 3, Avdelningen

Glömde nämna tidigare att efter sövning är törsten otroligt stark därför måste jag återigen tacka Gud för katetern! Annars hade jag aldrig våga dricka så mycket vatten...

Kom i alla fall upp på avdelningen vid 16.00 och till min stora förtjusning hade lillasyster väntat! Äntligen någon att prata med det var sjukt upplyftande faktiskt, thanks sis I Löööv Ya! Dessutom hade den lilla damen köpt choklad åt mig, många plus i kanten för den eftersom jag inte hade ätit på 16 timmar. Vid 17 lämnade damen mig och kort därefter var det middag. Jag fick biffar med potatis och kokta grönsaker, det var det absolut godaste jag ätit kändes det som just då. Fick tillomed efterrätt :P Kan säga att jag fick användning för min endast gaffel taktik vid ätandet, så ät gräs alla ni som hånat mig!

Hann igenom hela kap 8 i Bloisi (sur kommunikation) och ett samtal med honey innan pappa kom förbi vid 18.30. Han hade med sig en clementin oj så smarrigt, lite roar plågad! Han är rolig faktiskt den där pappa, muntrade upp min tillvaro ordentligt. Ärligt, vad skulle man göra utan pappa? Under pappas besök fick jag bekanta mig med sprutor jag ska ta på mig själv i framtiden. Blodförtunnande, hjälp! Jag har inget emot nålar, sålänge jag slipper se dom gå in i mig!!! Tur jag har syrran som säkert gör det med glädje, jag menar hon ville typ vara med på operationen och skära i mig så en spruta om dagen blir säkert upplyftande!

Efter pappas besök ringde honey och vi pratade en stund, det är grymt med telefon! Har jag nämnt att jag har eget rum? Man tager vad man haver som de gamla grekerna sade och ALLT göromål är välkommet när man ligger här för det är sjukt tradigt. Min TV är dessutom paj. Föreställ er min panik, jag ääääälskar ju TV!

Sjukan del 2, Uppvaket och Kateter

Måste bara börja med att nämna att kateter is the shit. Den är invalidens bästa vän! Finns faktiskt inget bättre när man vaknar med 2 ofungerande ben. Dessutom tycker jag synd om alla som inte tål morfin, för det gör jag! Bring it on ;)

Efter 4,5 timmar lång operation var jag fortfarande sovandes ungefär 30 minuter. Förska gången jag öppnade ögonen var klockan 13.30 och man kan lungt säga att jag ångrade mig djupt. Detta på grund av att första uppvakningen alltid är ett helvette, precis som förra gången frös jag gärnet och skakade i hela kroppen ganska länge (det kändes som en evighet). Smärta i höger ben och grym värk i vänster gjorde inte saken bättre, däremot morfin och varma lakan gjorde det!

Personalen på uppvaket är grymma, hade typ 3 stycken som tog hand om mig samtidigt. Till min stora förvåning hade jag ytterligare en droppnål på höger handrygg, en fräsig jävel med 3 korta slangar hängandes från den. Mode accessoar 2007? Paniken i min hjärna började yggas upp när jag kände att jag var lite kissnödig. Mina första tankar gick i banor som är jag tillräckligt nödig för att på något mirakulöst vis ta mig till toaletten? Njaaa... Sade i alla fall till en sköterska och då svarade hon med ett leende: "Du har kateter så det är ingen fara, kan kännas som att man är lite kissnödig ibland på grund av den" Halleluja praise the lord, det är bara att tut och kör! :)

Något som gjorde mig himla glad var när jag hörde att syrran var är för att hälsa på mig, den tanken piggade verkligen upp mig på uppvaket! Att ligga där ensam i 2 timmar, vara klar i huvudet och stirra in i väggen är rent sagt plågsamt. Den enda action jag fick var antibiotika dropp som sved :P och dessutom gradera min smärta på en 0-9 skala. Lätt?? När man låg still gjorde det faktiskt inte så ont, kan ha varit lokalbedövningen också vem vet :P Fick faktiskt bara morfin en gång på uppvaket och det var när jag vaknade, då gjorde det ont!

Sjukan del 1, Operation

05.50 masar man sig upp ur sängen tisdagen den 23e oktober för att utföra en såkallad dubbeldusch. Inte jättefräsigt eftersom man fryser på morgonen (jag i alla fall) och det ska skrubbas in, lukten skulle jag beskriva som sprit eller aceton. Men vad gör man inte för att slippa vara invalid? Pappa kör mig till sjukan och jag är på avdelningen ca 06.50, "checkar in", byter om till sjukt heta grandma-boxer-trosor som går upp till brösten. YEAH! Ligger, läser och har hyfsat tråkigt till 07.30 då jävlar blir det action! Ska visst både hinna med L-G (doktor 1) och narkosläkaren innan operationen. Får ta med allt pick och pack också så jag framstår som en sjukhus nomad :P

Efter allt det där var avklarat fick man ta en snabb titt in på uppvaket och låsa in grejerna där för att sedan köras till operationssalen. Där möter jag kanske årets festligaste narkosläkare som skämtade och munhöggs med mig ett bra tag. Dock har jag kassa, eller små, blodkärl så att sätta droppål var en minst sagt trevlig upplevelse, han pajja några kärl på ovansidan av vänster hand för att slutligen lyckas trycka in en nål i vänster armveck, lite snett men det gör inget för jag minns inte så mycket mer eftersom de då spruta in sömnmedlet och plötsligt blev det svart...

Back home again.

Nu e jag hemma igen och mer invalid än jag hade föreställt mig men det går bra :) en dag i taget, fick tillomed några timmars sömn inatt! Yeah, i alla fall så hade jag rätt tråkigt på sjukhuset så jag skrev dagbok som ja tänkte publicera så ni kan hänga med på ina spännande äventyr! Det  jag dock ångrar djupt är att ja inte hade någon kamera för jag såg jätterolig ut ;P Enjoy!

Imorrn ska jag under kniven!!!!!!!

Åh så jag har längtat och besiktningen gick jättebra såimorrn, troligtvis 07.00 ska jag vara på sjukan och åka in under kniven. Äntligen ska man bli lagad, nog för att denna procedur leder först till mer invaliditet men sen då jävlar! Aspeppad! Studsar innombords, nu är det bara på med långfillingarna och känna lugnet resten av dagen som endast är en transportsträcka. Kan bli lite frånvarande på bloggen i några dagar sen så ni vet, lite hög lite groggy lite in pain :P

Dagens citat: Bara 5 stycken, men jag dejtar inte alla längre!

Håll tummarna...

Hoppas hoppas hoppas hoppas.

Kontaktannons!!!

JAha satt och bläddrade i VK igår vid frukosten och vad fastnar jag för om inte kontaktannonserna. Måste säga att det är ett lite halvläskigt genomgående tema på dem. För det första var typ 90% av "Man söker kvinna typen". Av dessa handlade merparten om män som sökte gifta kvinnor för otrohetsaffärer eller gifta män som sökte seriösa älskarinnor, okej? Annonserar man om älskarinna i dagstidningen? Det var en lite mystisk approach men okej. Om man ser på den "lilla" men ändå existerande "Kvinna söker man" sektionen är det 99% annonser som handlar på 50+ damer som söker en karl för sällskap och långsamma promenader typ. Det är fan gulligt! Dom låter alltid så glada, positiva och nöjda med livet på något sätt i sina annonser. Blev glad, hoppas jag blir en ärtig gammal dam en vacker dag.

Annars då? Satt i sekretariatiet igår på innebandy, mitt gamla lag lirade. Sedan var jag hos Tommy och käkade marängswisch, jaaa jag tål inte mjölk men lite kan man äta det är ju gott ;P Sedan gick jag Monica, Tommy och hans tjej över till Joel och såg Die Hard 4 (Live Free or Die Hard) måste säga att en var bra! Jag var imponderad. Åt även upp resterna av min morotskaka. Mumma!! När sedan rumpmassager började demonstreras kände jag att det var dags att åka hem och knyta sig. Nu ska jag byta däck! Tjopps

The kååååårv-girls!

Det var en gång ett café som hette "Café Hörnan". Det var beläget på COOP Forum på Ersboda och den större andeles av intäkter stod korven för. Det fanns 4 tjejer som jobbade där under caféets storhetstid och de var ansvarstagande, festliga, effektiva och helt enkelt grymma på korvhanteringen! Jag hade äran att extrajobba med dessa fantastiska kvinnor ungefär mellan 2001-2003, deras namn är Lisa, Lina och Vickis. Men som med alla framgångssagor har de ett slut, alla slutade eftersom och Korvmojjen blev ett minne blott.

Men vi umgås fortfarande och jag måste säga att det är nästan läskigt att träffas nuförtiden under civiliserade former som "knytkalas". Trots att jag lever i min drömvärld om att jag fortfarande är tonåring så märks det att vi alla har blivit vuxna från den där tiden i korvmojjen på gymnasiet. Diskussioner om politik, miljö och diverse viktiga ämnen ;P Fascinerande! Även om vi inte ses så ofta har vi alltid lika roligt tilsammans och det är jag himla glad för. Vissa människor kommer finnas mer eller mindre vid ens sida for a long long time....

image67



Alla fyra stjärnor i sitt esse!

Lisa, Vickis, Lina, Jag



Tjena tjena mellan bena!

Igårkväll när jag gick och lade mig hade jag bestämt mig för att vakna kärnfrisk. Trots min starka och envisa vilja måste jag säga att det gick käpprätt åt f******! Haha ne så illa äre inte men 100 % kärna som monkan brukar säga är man inte direkt såhär på hösten. I alla fall så har jag fria luftvägar och mår bra i övrigt jag ska hoppas att det blir bättre å räcker hela vägen. Försökte baka kaka imorse, ja hur bra gick det! Finns typ inget mjöl, inget socker, ingen kanel!?!? Vad bor ja i för hus egentligen? Eller så är jag sämst på att leta, aja ska fara och shoppa efter skolan och slänga ihop nått innan 19 då vi ska åka på knytkalas. Ska få se Vickis hus idag! Spännande spännande. Är imponerad, här är jag lite nervös över en liten ihopflyttning och hon skaffar hus. Bra att det finns modiga människor att se upp till!

På tal om modiga och även söta vänner har jag fått vykort!!! Värt att noteras är att jag älskar vykort, sparar alla jag får med stolthet och glädje! I alla fall jag fick ett vykort av Josie!!! Från Göteborg, hon är så söt. Det är ju klart att man blir lite gladare när man får veta att någon har tänkt på en! Sprid glädje där ute i världen! Send postcards damnit!





Förutom kärlek från mina vänner (och min karl då) Har jag en ny kärlek
i mitt liv, jajjemän det är Management and organisational behaviour av
Bloisi! Den är hur bra som hellst!!!


Dagens ord by request: Pösa

Why don't you hear me when I'm calling out to you?

Börjar bli less, det enda jag gör är sitta hemma och se tv/sova och knapra piller men jag känner mig sliten ändå! Nu får det väl vara nog snart! Satsar fullt ut med c-vitaminer och piller sista dagarna ändå, trots allt 3½ dagar kvar. Inga sår i alla fall! Kan jag andas ska jag upp på bordet om jag så ska dö på kuppen.

Annars då, rätt lungt hade möte med grupparbetesgruppen idag. Känns faktiskt bra! Alla är för effektivt arbete och det gilar jag, blir nog lätt så med en massa "Shapers" ;P. Ja! FEK:en har skadat mig, vår grupp heter förövrigt AP-FEK haha, tyckte det var jätteslustigt! Men jag måste säga att jag gillar A-Laget också. :P Ska skriva min del idag i alla fall, bara en halv sida typ så det ska väl gå bra :)

Spöade mannen i alfapet häromdagen också. Yeah! Måste bara notera att det är sjukt svårt att få tag på försäkringstanter. Försöker ringa hela tiden men det är upptaget eller en telefonsvarare som säger "är tillbaka blaha blaha". Jaha?

Dagens Citat: "Sex utan orgasm är som julafton utan julklappar!" - Monica

Bruden har ju altlför många visdommar på lager, tror dagens citat av Monica får bli en ny programpunkt på bloggen! Mycket nöje!

Dagens låt: Lostprophets - 4:AM Forever

Italien och Franska Rivieran med honey, 2007, del 7 av 7

Okej egentligen ljuger jag, detta är inte det ultimata stoppet på resan men det får bli så, eftersom vi avslutade vår resa återigen i vackra Florens men på vägen stannade vi till i Pisa, självklart måste man se det lutande tornet damnit! Det kompletterade fint vår resa fyllt med kulturella och historiska gamla grejer att kolla på ;) Värt att noteras under våra sista dagar i Florens besökte vi Ufizzierna, typ Italiens svar på Louvren i Paris, stod i kö i 2 timmar men det var det värt. Lite fräsiga tavlor men övergripande mest betagande stora skulpturer. Häftigt! Här kommer i alla fall Pisa...


image56


Mannen ville ha ett kort där han tar emot det lutande tornet och jag är tydligen världens sämsta fotograf (enligt honom ;P) så det resluterade i att 95% av bilderna från pisa är på honom och tornet :P

Långkalsonger - nya modet!

Utförde ett litet test i söndags som berodde på att jag numera lever i långkalsonger och endast långkalsonger och orkade inte klä på mig när jag skulle åka till Monica och plugga. Så jag åkte på konsum för chokladköp och på OK för att tanka, iförd långkalsonger endast på den undre delen av kroppen och en jacka som inte täckte min kalsongtäckta röv. Måste erkänna att ingen tittade konstigt på mig, varken de som handla på konsum, kassörskan på konsum, gubben vid tankslangen eller kassörskan på OK. Inte en sned blick! Då kan man undra vad det beror på...

1. Har modemedvetenheten lämnat Umeå?
2. Är Umeåborna så försiktiga och politiskt korrekta att de itne vågar titta snett på något avvikande?
3. Eller är det helt enkelt så att Umeå har så pass hög acceptans att man kan "pull-off" i stort sätt vad som hellst? (Och förklara det som ett student-hyss? Haha...)

Värt att noteras bottnar allt detta i att jag hatar långkalsonger som ett komplement till byxor, dvs att ha långkalsonger under byxor som det är tänkt. Men jag älskar att använda långkalsongerna fritt!



image55

Italien och Franska Rivieran med honey, 2007, del 6 av 7

Efter Nice var man tvungen att ta en sväng föri Monaco också! Vi åkte dit och tog oss en fika på ett mysigt café där. Sedan kikade vi in på båthamnen och sist men inte minst Casinot!!! Sjukt fint där blev lika betagen denna gång som förra. Sjukt många fina bilar! Ferrarris överallt, satt mest och dregglade jag :P Det som fascinerar mig med Monaco är att staden ser som "ny-gammal" ut, det är som gamla fina mysiga byggnader men alla är nymålade och känns fräscha och rena. Moment 22 för upplevelsen där :P Dessutom har vi hunnit bli lite bruna! Yeah :)


image54

You might wake up and notice you're someone you're not.

Igårkväll när jag åkte till Monica hade jag massa djupa och intressanta blogg topics. Såklart kommer jag inte ihåg en enda av dom för allt som fanns i min hjärna försvann under "Bullshit" programmet. Det handlade först om att man kan förstora sin penis med hjälp av hypnos (och tanke kraft)?! Känns lite väl konstigt till och med för mig men det var ju ett intressant ämne! Sedan övergick det till det som senare kommer gå ner till historien som det läbbigaste ögonblicket i TV6 ever!! Det handlar om omskärningar i USA eftersom det är så vanligt där, för eller emot omskärelse? I slutet av programmet blev ledarna övertygade emot i alla fall. Eftersom det enda hållbara argumentet för var "estetisk tillfredställelse" och konsekvenserna var sämre sexliv och mindre snopp var valet ganska enkelt ;P Själv tycker jag det är läbbigt med omskurna. Låt den vara intakt!!! Läbbiga bilder på skrikande bäbisar som blir omskurna.

Men åter till poängen av det läbbigaste ögonblicket på TV6, nämigen en gammal gubbe drar fram sin jätte-jätte-gamla, jätte-jätte-lilla och sjukt-jävla-skrynkliga snopp för att visa sin restaurerade förhud ;P Jag vet visst låter det festligt? Han demonstrerar med nå snopp-kulor man ska hänga där med tyngder som ska dra ut förhuden, man kan tydligen rädda en omskärelse med att dra ut den resterande förhuden. Okej???

Innan allt detta var avklarat blev det inga barn gjorda på Fek området. Men när detta och min plötsliga panik för ihopflyttning var överspelad vart det fart på våra små smygpluggiga arslen! Vi fick dock efter ett tag sätta kuddar under våra arslen för träsmaken infinner sig efter en stund... Slutligen blev vi klara med pluggandet, alla instuderingsfrågor besvarade och allt detta en dag innan en dag innan, fattar ni?

Slutligen, är det inte givet att man 03 på natten ska möta en polisBUSS på Ersboda (vars annars?).


Morgonens låt: My Chemical Romance - The End

Italien och Franska Rivieran med honey, 2007, del 5 av 7

Från Venedig tog vi vår nya brum brum (den krockade bilen gick inge bra att köra!) och körde till Nice i Frankrike. Jag menar vem vill tacka nej till lite Fransk Riviera? Personligen hade jag varit i Cannes förut, 2 veckor, och bara tvärt besökt Nice, bara en kväll. Så det var roligt att uppleva Nice på riktigt i några dagar. Tyckte faktiskt om denna stad för som vanligt gillar jag och mannen när det händer grejer och sådär men det var även skönt att skippa hela den här "sightseeing" grejen. Vi satsade på sol och bad hela dagarna och sen på kvällen gick vi runt lite på gamla stan, gågatorna och strandpromenaden. Vissa har problem med Nice stenstränder men jag tyckte faktiskt det var skönt! Ingen sand överallt!! ;) Dock var det jobbigt när stenarna ner mot vattnet var stora, har lite känsliga fötter. Men vi tog bilen och åkte lite längre bortåt mot Cannes och där fanns stenstränder med små fina sköna stenar. Värt att noteras är att vattnet var varmt, jätteblått, klart, super-rent och schyssta vågor!


image53

The glove compartment is inaccurately named.

Death Cab For Cutie har som alltid så rätt så rätt!! Vem fan har handskar i handsfacket? Inte jag i alla fall, dock är det fan dags att sätta på muffen min på ratten igen för nu är det kallt igen! Sur-norrland känner jag ibland, men oftast älskar jag det. Inte kylan alltså utan norrland ;P Nu är klockan 02.29 söndag morgon (norrlandstid) ;P och jag har just kommit hem från jobbet. Vi slog rekord i dansare idag, hela 475 stycken på Ersboda Folkets Hus! Man kan säga att jag hade att göra, fick verkligen förtjäna min lön för ovanlighets skull. Dessutom tror jag att jag har blivit söt på senaste tiden! Förra helgen fick jag hela 47 kr i dricks och ikväll blev det 23 kr!! Dock är det samma gubbe så jag börjar tro att han är lite sugen på lamm....

Måste säga att jag är chockad och glad, bloggen lever!!! Mina daliga 8 besökare har ökat till 13! *Jätteglad* Hade jag inte haft ont i kroppen och kännt mig som en 85 årig tant skulle jag skutta faktiskt. Tycker det är jätteroligt att det är några som läser! Ska fortsätta vara duktig med bilder och sådant, vet att text är tråkigt :P

Annars har det nog itne hänt så mycket, köpte boken idag vilket innebär att jag är 609 kr fattigare men vem gråter över spilld mjölk liksom, tacka vet jag ÖL! ;) Jag har varit nykter i helgen, är jättestolt över mig själv! Plugg med Monica imorrn, men hör och häpna vi har bara 17 av 57 instuderingsfrågor att besvara kvar! Och duggan är inte förrn på tisdag, jag svimmar av min studie-flitighet. Tror aldrig jag har studerat såhär mycket. Yeah ;) Ska tvätta också, måste ha nå vettiga trosor att ta på mig om 8 dagar då jag ska på "besiktning" inför op. :P

Dagens klokaste låt: Death Cab For Cutie - Title And Registration

The glove compartment is inaccurately named, 
And everybody knows it.
So I'm proposing a swift orderly change.

Cause behind its door there's nothing to keep my fingers warm,
And all I find are souvenirs from better times.
Before the gleam of your taillights fading east,
To find yourself a better life.


Italien och Franska Rivieran med honey, 2007, del 4 av 7

Fjärde delen av denna resa spenderades i Venedig. Sjukt fint och hur häftig stad som hellst att uppleva! Jag kunde faktiskt itne föreställa mig hur det skulle kännas att traska omrking där bland broarna och allt vatten. Vi hade typ inte fattat att man inte kan köra bil i Venedig :P Dessutom var vi på en konsert där borta, Vivaldi tror jag det var. Jättebra i alla fall, jävlar vad grymma dom var på fiol! Fiol är fan häftigt. Det där om att staden sjunker är faktiskt inget skämt, man ser hur ytterdörrarna är i vattnet, människorna kan typ köra in båten i hallen! Haha.. Undra om det är växthuseffekten? Hur som hellst när vattennivån höjs lär venedig joina upp med Nederländerna och Californinen som först ut till rakning. Har ni tillfälle åk dit i alla fall! Sjukt fint, dock kan man undvika att bli lurad och åka gondol, dom skulle ha 200 Euro för 30 minuter...njaaaa.....


image46

He was born in '84 in a Commodore 64.

Måste erkänna att det inte känns bra alls. Är jättenervös för om det blir nått sedan är jag jättenervös för vad som händer efteråt. Dessutom vad jag missar. Jätteläbbigt känns det här. Men min största skräck är faktiskt att det inte blir av alls. Och just nu känns det som ett väldigt troligt scenario. Fattar inte, det är ju knappt så man vågar gå ut, har levt typ i långkalsonger och mjukisar i 4 dagar och ändå känns det som om jag kan inbilla mig något. Jises. Vill bara ligga hemma och typ knappt röra mig men åt andra sidan ska jag ju göra just detta sedan i flera veckor. På med salva på med långkalsonger och nu kör vi...

ps. Kommer fan dö av hjärtsvikt innan jag ens ska dit.



Dagens jag-dör-låt: K-Pist - C64



9 dagar kvar...

Italien och Franska Rivieran med honey, 2007, del 3 av 7

Efter Rom bar det av på en redig roadtrip till Venedig och på vägen besökte vi 2 städer, Sienna som praktiskt taget ligger längst upp på en kulle, mängder av jättebranta upp och nedförsbackar men sjukt fin och mysig liten håla och även Bologna som är kanske den mest moderna staden på resan, en riktig studentstad. Dessutom blev vi påkörda i tull kön i Venedig men det är en senare historia. Så här såg det ut i alla fall...



image45

Killar kan...

...också använda string! Det var gårdagens sanning, kommer jag kunna leva på länge, den mentala bilden! Med rätt man och rätt pose kan det nästan vara hett faktiskt!! Haha ;) Någon mer spännande slutsats jag kom på igår var att man kan typ bli hög på kunskap och att studier faktiskt kan leda till en euforisk känsla av tillfredställelse! Helt otroligt, jag och Monica har startat studiecirkel på två personer och vem kunde ana att instuderingsfrågor och teoretiska modeller kunde faktiskt bli både itnressanta och pedagogiska med lite färg ;P Så jag är nästan (notera nästan) taggad på att fortsätta. Måste faktiskt erkänna att jag är sjukt nöjd med det jag åstakommit hittils i alla fall!

Kanske mer ikväll? Smått laddad... ps någon som vill sälja Management and organisational behaviour av Bloisi, Cook & Hunsaker? Surbokia har inte fått in den än.. gah.

Liten parantes, Pussi kompakt räcker längre!  Vad fan är det för slogan? Skrattar varje gång jag är på toaletten hos Monica...

Idag har Team Fylla slagits för Whiskeyns rätt i vildmarken i skolan. Fick försvara whiskeyn infor hela klassen, personligt påhopp tycker jag! Och läraren säger att whiskey är itne bra att ha i vildmarken på vintern för att på natten är det kallt och den får väldigt låg temperatur. Vafan vi kraschade ju på morgonen, tror han verkligen det finns någon whiskey kvar när natten kommer??????

Roligt att jag fick skäll idag på jobbet (när jag svarade i telefon) för att min chef inte har fått ett meddelande av en av mina medarbetare eller bara inte orkat ringa upp en viss person. Jaha? Jag som extraanställd vet ju verkligen vilka meddelanden som far hit och dit och ännu mer var min chef gör. Gärna när han har gått hem. Roligt roligt :) Svärling ringde mig idag! Sökte i och för sig mannen min egentligen men det var roligt att prata med honom, han är rolig :) Näe nu lockar Bloisi så att jag svimmar, ska dra till Monica, ha lite studiecirkel och fnissa åt Pussi paktetet på toaletten!

Dagens gå till jobbet låt: Early to bed - Obsolete

Italien & Franska Rivieran med honey, 2007, Del 2 av 7

Nästa stopp på resan var Rom (alla vägar leder till Rom). Måste säga att ja trivdes för jag gillar när det är mycket folk, mycket action och mycket att se! Inte en tråkig stund hade vi i Rom, men det är rätt ansträngande att göra Rom på 3 dagar vill jag lova! Mycket spring till höger och vänster. Dock tycker jag att vi hann med det viktigaste faktiskt! Var hyfsat lätt att komma överallt, vi gick väldigt mycket men det var också skönt på ett sätt. Dessutom hade campingen pool!! Hur skönt som hellst att koppla av och bada lite :P

image44

Italien & Franska Rivieran med honey, 2007, Del 1 av 7

Japps nu har jag gjort i ordning lite bilder så det kommer komma upp eftersom under veckan! Värt att noteras så vaknade jag med ännu värre träningsvärk i ljumskarna än igår, trodde fasiken det inte ens var möjligt. Sitter och väntar på att de ska ringa från bokhandeln så en evighetslång dag av plugg kan påbörjas. Har ett sjukt sug efter bea ;P

Italien resan började i alla fall i Florens vilket enligt min mening är typ jordens vackraste stad! Så vitt jag vet i alla fall, jag har säkert inte varit överallt men det är omöjligt att inte bli förälskad i Florens. Solnedgången var sjukt vacker, vi var uppe på Piazzale Michelangelo och såg solen gå ner över broarna.. Överhuvudtaget var det en väldigt mysig stad, ganska lungt tempo men ändå liv, gångavstånd till det mesta, vackra byggnader och sevärdheter och sist men inte minst fabulous väder!


Florens, Italien

image43

Back in the good old days...

När jag gick igenom mina bilder på datorn hittade jag flera sköna guldkorn från min kära ungdom! Kände att ett inlägg är i sin ordning så jag satte ihop några fräsiga kollage.

Förövrigt skulle jag vilja uppmana mina kära 8 läsare att kommentera!
Show me who you are and what you got damnit!


Här kommer i alla fall jag i lite olika åldrar och faser i livet som ni kankse kan förstå. Kan även rekommendera att följa min sega blogg nu för jag har gjort i ordning massa roligt att lägga upp! Kommer eftersom så håll utkik! :P

 

image42



image40





image41

A dejt or not a dejt, that's the question.

Kom på att jag glömde ta med en av mina funderingar idag, en djup jävel! Vad är en dejt? Själv tycker jag dejter är läbbiga och enligt min personliga definition har jag varit på typ en i mitt liv (sjukt misslyckad och den ledde väl till dejt-skräcken). Pratade med en god vän dag och han sade att han skulle på dejt. Klart jag frågade vad han ska göra? Då svarar han se på film. Räknas fara hem till nån och se film som en dejt måste jag varit på hundratals dejter! Det var en sjukt läskig och skrämmande tanke. Så vad räknas som en dejt? För det första anser jag att en dejt ska vara något som båda parter är medvetna om att det är (en dejt alltså!). Sedan ska detta gärna ske i en neutral och "public" miljö för att räknas just till denna kategori. Så för min mentala hälsas välmående räknar jag inte filmkvällar på någons pojk/flick -rum som en dejt! Men det kanske är en smyg-dejt? Kan det vara så att större delen av Umeås befolkning smyg-dejtar!? Visst tåls det att funderas på...


Pretty wierd day.

Idag har det inte hänt så mycket. Blev väckt kvart över sju imorse av att pappa sprutar vatten med Allan sprutan i mitt ansikte och vägrar sluta. Måste vara ett bra sätt att starta dagen? Eller? For i alla fall på jobbet och slet 8-12 sean blev det lunch stress och bööörna till universitetet för föreläsning. Lyckades överleva 2½ timme sedan fick kroppen nå damp, typ började skaka, må illa och bli yr. Jätte läbbigt måste jag säga! Gav upp for hem och sov några timmar. Lite bättre på kvällskvisten men fortfarande inte hlet i form. Vad är det för fel på mig och min kropp? Sjuk träningsvärk sen igår också.. Jises! Fick typ be om hjälp med att få av mig arbetströjan, armar över huvud rörelser är inga vinnande koncept idag.

Vet att det var längesen jag lade upp nå bilder, ska göra något slags Italien-Kollage tänkte jag. Dock är det sjukt svårt att välja bilder! Har för många och alla är så fina. Imorrn ska jag köpa den fina boken "Management and organisational behaviour" för alldeles för mycket pengar. Jag och Monica ska ha studiecirkel och gå igenom instuderingsfrågorna känner stressen komma krypandes! Tallin 14-16 December med honey är halvbokat, ska bara göra the actual bokning! Haha :) Ska bli roligt, alltid trevligt att ha något att se fram emot. Tror jag ska boka in en Göteborgstripp i början på November också. Måste ringa sjukhuset och höra hur det går med operationen, verkar gå käpprätt. Om det något jag hyser nada tilltro till så är det det svenska sjukvårdssystemet. Blä så less.

Dagens skiva i bilen: Death Cab For Cutie - Transatlanticism

Yeah, she is beautiful, but she don't mean a thing to me.

Då har man varit lite social, sett Helsingborg - Dalen hos Monica eftersom hon har den där jädra TV4 Sport som ingen annan har och som sänder elitserien i innebandy. Det blev en lustig tillställning, vi spana på vår käre klasskamrat Patte och hans vänner. Det suraste var att när det var typ 5 minuter kvar och Dalen ledde med 3-2 var oddset på Helsingborg 20... och vi skojjade om att satsa och så vann dom i sudden!!! Sjukaste... 20 gånger pengarna hade varit najs nu när man ska köpa en ny dyr kursbok.





Facebook som fortfarande är en besatthet för mig var man tvungen att kika in på idag också. Där har jag fastnat för en applikation som heter "Compare People" jättelustigt att se vad folk tycker om en. Min lista toppas av bland annat  "Am i most Jealous of" och "Better mother" (av någon sjuk anledning?) och som stolt sista plats har jag hittis haft 0 % på "Studies harder" vilket någon nöt har pajat idag med en röst för!!!! Så arg så arg. I alla fall är något som gör mig lite småledsen att 6 personer röstat emot mig angående "Prettier" så det måste innebära att folk tycker jag är ful? Men som Death Cab For Cutie sjunger, Yeah, she is beautiful, but she don't mean a thing to me, kanske det är lika bra att vara lite ful ibland :P

Jobb imorrn... jag SKA ta mig upp hade jag tänkt :P Ringa lite meningsfulla samtal också. Man kanske ska lägga sig i tid då? Är helt död och jag måste återfylla kaffetermosen innan föreläsningen också. Operation "Spara pengar & bli en seriös student" är i full gång!

Jag saaaaaaaknar dig!!!!!

Dagens bilkörarlåt: Death Cab For Cutie - Tiny Vessels











 

Gud hjälpe mig!

Gjorde idag träningscomeback på IKSU efter 4 månaders uppehåll, jag kan knappt skriva skakar fortfarande. Mest förvåningsvärt var att jag tog typ lika mycket som för 4 månader sen på gymmet men det var nog mer vilja än vältränad kropp eftersom jag sitter nu 30 minuter senare och skakar i hela kroppen och är sugen på att spy ;P Jises jag kommer ju inte kunna gå imorrn!! Idag började i alla fall mitt seriösa liv, var i skolan hela dagen (wow) hade med mig eget kaffe (mer wow) och ärligt så hade jag riktigt kul med Monica, Axelmannen och Tommy-PP-Joel med viktiga snusk diskussioner och Monicas illustrationer av snusk-landet (självkart en kommunistisk öststatsdel och på andra sidan bron the västerländska promise-land). Lyckades i alla fall dämpa ångesten över att vi nästa tisdag har dugga på 450 sidor med lite snoppar och butt-plugs.

Nu ska jag dö lite, sen duscha och sist men inte minst filosofera hur jag ska få tag på bokjäveln, kostar 500 spänn är asfet och skrämmande och jag behöver den PRONTO!!!! Testvecka med nyttigt leverne fortsätter imorgon... evaluation på söndag!

Dagens chins låt: Young Love - Discotech

You're making a choice to live like this.

Jag måste vara totalt sämst! Försov mig idag så jag missade jobbet. Dom bara skrattar åt mig ändå, jises hur ska jag någonsin klara av vuxenlivet någon gång i framtiden? Var värt att tomglo dålig natt tv för att sedan inte vakna. Ärligt så vaknade jag faktiskt 04.50 men kände väl att det var lite väl tidigt att kliva upp då ;P Snoozning är grymt farligt i alla fall.. är det ens någon som vet vart jag jobbar? När jag inte är i skolan och halvsover är jag i köket på Ersboda Folkets Hus som faktiskt blev årets folkets hus 2006 ;P *Stolt*

http://www.ersbodafolketshus.se

Nu har jag bytt om och börjat göra mig klar för skolan! Börjar 13.15 och sedan ska jag göra comeback på IKSU nu kör vi för fullt igen. Känner mig peppad som fan fastän jag är lite trött.. Ska nog fixa mig lite kaffe. Något mer som står på tapeten idag är beställa framkallning av bilder och söka reda på en kursbok :) Ha en bra dag!



The final word in the final sentence you ever uttered to me was love.

Tentan gick ju inte direkt sådär jätebra tror det blir omtenta om några veckor men det gör inget för något som direkt fick mig på bättre humör var att hämta karln på flyget efter tentan :) Han har varit här ock hälsat på i helgen och det var en helt fantastisk helg faktiskt! På fredagen var det förfest på haga med alla grabbar och Monica såklart ;P Sedan skulle vi på Hamnmagasinet och se mannens lillebror spela men ack, där råder noll tolerans och blåstest så det sket sig för oss som faktiskt hade insupit 3 öl var under loppet av 5 timmar. Haha! Humor. Jag och Monkan stack på Pipes och avnjöt en Kilkenny *mm mm mm* för att sedan möta upp grabbarna på Corona (otippat nog). Ännu mer otippat hade jag ap skoj på Corona! Jätte många klasskompisar och en och annan kändis från övriga sammanhang.

Som vanligt finns det en del hycklare och en sådan avverkades under fredagskvällen också. Nämner inga namn men Monica vet vem jag menar! Hyfsat upprörd i alla fall, kompisdissen är den värsta av dem alla! Dessutom var den sjukt FET! Aja folk är ju som dom är. Värt att noteras är jag fortfarande ansedd ful av mina vänner på Facebook men trots detta vill dom ligga med mig ;P Vet inte riktigt hur man ska tolka det men jag tar det som allt annat, med en positiv inställning om att jag äger!!! :)

Lördagen blev lugn, låg i soffan och jäste med karln ungefär hela dagen till oändligt många avsnitt av Seinfeld och den fina filmen Beerfest. Sedan dök jag och Monica förbi på grabbarna grus (Lundh, Appelqvist & Valdemarsson) för lite mingel med festande klasskompisar. Alla var chockade och ifrågasatte vart vi hade gömt ölen, kan inte Team Fylla (jag och Monica) vara nyktra en lördag utan speciell anledning? :P Honey överraskade mig när jag kom hem med massa värmeljus och mys i soffan med ett glas vin, gud så söt!

Idag har jag faktiskt inte gjort någonting, jättehemskt att köra iväg min favorit till flyget, sedan grät jag nästan (notera nästan) till reprisen av Grey´s Anatomy. Är fan inte i form känslomässigt alltså!!! :) Fast det var ju ett sorgligt avsnitt. Kort sagt har denna vecka varit sjukt innehållsrik och intensiv, är nästan förvirrad det är jobbigt med 2 hem som skiljer sig så himla mycket från varandra. Man har som ingen koll på vad som händer vart man är eller om man egentligen drömmer (nyp mig någon?). Nu ska jag promenera iväg på konsum och köpa snus, kanske unna mig en dricka också skulle vara gott. Imorrn börjar mitt nya liv. FATCAMP 07/08 har börjat och målet är min version av  "Skinny-Jeans" nämligen mina ljusa Levis. Det gick för 1½ år sen och det ska gå igen!


Dagens favoritlåt: Snow Patrol - Make This Go On Forever



ps. Josie är jättesöt :) Följer bloggen and so should you! http://frokenornbjar.blogg.se

Invited to Labero.

DET var överraskningen! Joe Labero showen på Rondo, Josie honey det var det bäste!!! Sjukt bra show och jävligt bra platser :) Härlig stämning och Labero är faktiskt grym, om än jag måste erkänna att jag föredrar de mindre tricken före de stora, på något sätt mer skicklighet inblandat.. fast när 13 pers ur publiken försvann i buren var jag mållös :P Karln var som ett barn på julafton!! Så roligt att han uppskattade det också. Fick med mig ett kort från Laberos kortlek också som souvenir, kul kul :) Efter showen gick vi på Heaven 23 och tog ett glas vin, himla najs. Var en riktigt bra kväll för att vara min sista i denna härliga stad Göteborg för den här gången.

Josie frågade mig en lustig sak idag och det var: "När kommer du hem då?". Ja när kommer jag hem då? För det känns faktiskt som att vara hemma när jag är här, på något sätt är allt här som det borde vara varje dag. Så jag lämnar mitt andra hem för den här gången, men snaaaart Josie snaaaart kommer jag hem igen.



Mardrömmar igen?

Drömmer sjukaste sakerna när jag napar på dagen, var tvungen att napa efter att ha tragglat mig genom ett kapitel i boken (höll seriöst på att somna) och skrivit av åhörarkopior till ytterligare 3 kapitel. Sedan blev det lunch och Days of our lives, men åter till madrömmen, drömde fan att nån idiot vevade ett samurajsvärd och typ gav mig djupa skärsår på armar, händer, ben och fötter... i Ersängshallen! Hahaha.. fick typ panik, en sak att de gjorde ont och var oväntat och oprovocerat men JAG SKULLE ÄNTLIGEN FÅ OPERERA MIG! Oj oj den där operationsgrejen driver mig till vansinne faktiskt...

Måste erkänna att jag skulle göra en grym housewife faktiskt! Lagat mat (hör och häpna josie) senaste dagarna och det har blivit Burgundisk köttgryta, fläskpannkaka och idag ska jag ta fram en gammal favorit, Josies korv stroganoff! Ska faktiskt sätta mig och läsa en timme till sen duscha, laga mat och klä mig. Måste ju vara redo för surprisen! iiih...

Surprise surprise!!!

Ikväll smäller det! Det är min sista kväll i Göteborg för den här gången och min kära Josie ska ta med mig och karln på nån surprise som hon vägrar tala om vad det är, restriktionerna var att vi ska ta vagnen ner, ingen bil (hmmm?) och inte ha på oss mjukisar. Så 20.30 vid Svenska mässan ska vi ses, jag är sjukt spänd av förväntan! Fan vad skoj, gillar surprises ;)



Såg 2 ap snygga jackor på HM igår, fegade ur, gör det alltid när jg inte har någon som hetsar mig till köp.. ååååh börjar ångra mig men har verkligen inte tid att åka ner på town!! Men jag viilll viiilll viiilll!! Hittade ingen bild på nätet på den knallröda och mest fräsiga...



Tur man kom upp i vettig tid idag iaf så man kan plugga iaf! Ska dyka ner i min oerhört spännande bok, Focus on Marketing nu så jag kommer någonvart. Sjukt less på marknadsföring...Den här tentan är fan körd. uhh så trött så trött!!

Oooh vilken dag!

Jag måste typ vara sämst i världen, skulle plugga stenhårt i veckan men hittils har det gått halvtrögt, är aptrött och hur seg som hellst, tog mig genom ett kapitel iförmiddag iaf, sjukt tråkigt höll tamefan på att somna. Skönt med ett avbrott att dra på lunch med mannen, förövrigt har solen tittat fram på västkusten, hur är det hos er? Så det blir väl bara att sätta sig på spårvagnen och dra ner på stan. Skulle fan cyklat men jag har ingen ork alls!! Sjukt seg, lite frisk luft kanske förbättrar detta.

Ne off I go!

Så jävla skönt!!!

Jag är sjukt lycklig just nu!


Ville bara säga det :)

Bild:Smiley.svg

All you need is love.

RSS 2.0