The Killers.

There was an open chair 
We sat down there in the open chair
I said if destiny's kind I've got the rest of my mind
But my heart, it don't beat
It don't beat the way it used to
And my eyes they dont see you no more
And my lips they dont kiss, they dont kiss
the way they used to
And my eyes dont recognize you at all
For reasons unknown

Nu var det längesen jag bloggade jag vet, mycket har hunnit hända och man akn väl sammanfattnignsvis säga att jag är jädra lycklig egentligen ;) Med invaliditeten går det dåligt, ser mörkt ut med operation men vafan jag är van tur i livet är inget jag har så man får ta det med en klackspark. Har ju annat ;)

Vemdalen 2007 med IVP:arna och Lungan var hur king som hellst. Kanonfylla i flera dagar och massa roliga händelser, bilderna är sjuka, och filmerna ännu värre haha. Roligt var det och det som stannar i Vemdalen stannar i Vemdalen.. så ni vet ;) Ska försöka pula upp nå bilder sen.

Sedan var det en tripp till den sköna staden Göteborg och den sköna killen :) Underbara 5 dagars semester, behövde jag verkligen! Nu har jag lite plugg att göra eftersom jag ligger lätt back men det löser sig, mycket jobb har det varit nu också så jag har varit lite lätt stressad. Måste styra upp livet lite och framförallt träningen! Beach 2007 börjar ju närma sig ;) Har varit dåligt på sistonde på den fronten, med sjukdom och resor och sådär. Kom på nu att jag har fasiken planerat varje helg fram till augusti förutom 2 stycken i början på maj. Sjukt! Men det är roligt att ha roliga saker att se fram emot. Utflyttningsfest nästa helg! Och innan dess en tisdagsrex för att fira Lungans åldrande ;) Yeah! Tisdagsrex är farligt blir alltid så dyng.

Igår var det partaj! Modo - HV 71, där vi KISSADE på HV... det luktar SM-final tycker jag. Vi var 8 härliga personer på Olles som käkade middag och beställde in en och annan kanna öl :) Sånt gillar vi! Skönt kväll bara satt och snackade och skrattade så käkarna dog ungefär ;) Me likey! Men satan TED DU SKA BETALA FÖR TAXIN!!! Jag vet var din brevlåda bor ;) Nu vankas dubbelhelg i jobb, både fredag och lördagkväll. Erland är vaktis så det kommer gå som på räls! måste ju tjäna pengar om ja ska köpa öl åt alla jämt... Nu är ni lite uppdaterade i alla fall.

I'm in love. :)

RSS 2.0