Suck och stön.

Då var man äntligen framme. Oväntat att sursas med sina sura automater överallt och högteknologiska sätt att flyga ska krångla.. såklart har jag checkat in men det går inte att dra kortet, nehe? "ställ dig sist i kön så tar jag dig när alla andra har klivit på" verkligen service liksom, där står man med hjärtsvikt att något blivit fel totalt. För jag är ju stjärnan på fel, lyckades ju boka flyg på fel dag förra året, jättefestligt ;) Blir inte bättre av att man mår apilla hela vägen till sthlm och typ får en tillrättavisning när man ber om ett glas vatten så man kan undvika att spy, typ att dom inte bjuder på vatten egentligen utan man måste köpa ramlösaom man vill ha men denna gången var dom snälla. Jaha vill dom h spya fulla sätet istället för 15 kr? Hur som hellst lyckades man ta sig fram till Arlanda och där fungerade allt bara fint för en gångs skull, slapp kön drog bara kortet och vips var jag på planet, enda nackdelen var att ja fick sitta längst in. USCH!! Men som vanligt på andra sträckan på mina tripps till Göteborg sov jag som en stock, säkert med gapande öppen mun! (Ni som har sett mig sova vet hur den ser ut ;P)

Regn och rusk här också precis som norrland så det var ingen omställning, dock har jag nästan saknat spårvagnarna lite :P var som mysigt att åka spårvagn i regnet, håller tummarna att våren utvecklar sig som jag vill då får jag åka många gånger ;) Så nu sitter jag här i Göteborg, ensam fortfarande inväntar the man som varit i Danmark på upptåg. Har hört ryktesvägen att han ska dyka up vid 22 så ett tag till får man se härlig söndagstv ;P Först upp... Hollywood unscensored eller hur det stavas, frossa i kändisar livar upp vilken söndagkväll som hellst!


                  

Ärligt föredrar jag marktransportmedel.

Regn och rusk.

Idag ska man åka iväg igen, flyga usch gör mig alltid lika nervös!!! Ska byta regn och rusk i umeå mot regn och rusk i göteborg! Haha, blir att tentaplugga ordentligt i veckan eftersom jag itne vill göra bort mig totalt på fredag.. får se hur det går men hoppet är väl det sista som överger en? Tänker hålla mig till mitt motto, sikta lågt och landa högt! Funkar skitbra på universitetet ;P Hittils i alla fall. Tror jag packat allt jag behöver, såklart glömde jag min plånbok hos Anna på middagen igår, snyggt! Men i övrigt är jag väl game, har kursböckerna, nyladdad mp3 och mobil. Vad mer behöver man liksom? Tack Anna förresten för middagen och det trevliga sällskapet igår! Hoppas du hade roligt på Rex :)

Annars har jag mest jobbat i veckan och i fredags kväll så helgen har varit lugn. Har lämna D-Kupan för gott nu förresten, tillbaka hos Papi och jag måste erkänna att det inte direkt får mig att jubla av glädje.. 3 långa månader kvar. Kunde ingen tala om för mig att man inte kan flytta och sedan komma tillbaka? Tycker han försöker hålla efter mig värre nu än när jag bodde här sist, haha. Jag låtsas ju i allafall att jag är vuxen! Låt mig ta mina korkade beslut själv. Bah.

Nu är jag i alla fall spänd av förväntan för jag ska få träffa karln första gången på 3 vckor, tycker det känns som en och en halv evighet ju! Hoppas bara han itne tappar bort sig på vägen hem från danmark :P Yrbollen där..Tagga alla umeåbor i alla fall för vi komemr båda upp på fredag och då jävlar är det tentafest utan dess like!!!

Ska skärpa mig med bloddandet jag vet. :) ps. Slutet på Japans GP imorse var fan en riktigt spännande rysare och jag är facebook beroende nu. Tjolahopp!

Är knoppen dum får kroppen lida.

Det kunder faktiskt inte vara mer sant, jag är rädd för att den stadigt stigande åldern börjar ta ut sin rätt! Imorse när jag vaknade önskade jag att jag hade farit hem efter nollningen och lagt mig som alla andra normala människor som ska upp 7.30 dagen efter istället för att fara vidare på efterfest dricka mig salongsberusad och vingla isäng vid 01 ;) Tror fan att kroppen börjar säga emot på alla korkade fysiska aktiviteter blandade med öl men samtidigt så måste man ju pressa sig sålänge det går! Det lär ju bli rullator vid 35 ändå så man kan väl lika gärna passa på och ha roligt sålänge man kan! Jag och Monica hängde med våra kära nollor igår igen. Dom är så sköna! Helt otroligt :) I lööööv my kids ;) Grupp 7-8 gjorde återigen en stabil insats i tävlingarna med en hedervärd andraplats i totalen på fredagens aktiviteter, losa med 3 poäng det svider! Det är svårt att vara opartisk som general när min grupp är bäst ju.. möte på söndag om nomineringarna så får vi se hur allt landar. Men vi fick i alla fall en asgod kladdkaka av Sofia! Bra smörning, ps. Sofia är mitt fadderbarn! Dessutom fick jag ett till igår, en David får se om han kan hålla jämna steg med Sofia, jag är tveksam för Sofia håller jämna steg med generalerna och det är ingen lätt uppgift!

Nu sitter jag på arlanda, my man landar 14.30 så det är ett tag kvar. Ska bli grymt kul att ses och grymt kul med live landskamp! Även fast jag missar festen ikväll, men jag litar på att grupp 7-8 och dess faddrar kommer ha en kanon skiva hos Joel & PP. Litar på att min grupp, 8 kommer ta hem några dueller i alla fall, jag tror Sofia vinner ölhävningen ;) Som sagt Sverige - Danmark live på Råsunda för min del ikväll, och sova och häta frukostbuffé på Scandic hotell. Mums! Ibland är det bra att ha en man med förmåner ;) Såklart fick jag och Monica (de härliga nollningsgeneralerna) ta tag i planeringen av insparkssittningen och efter lite stress och några hjärtinfarkter från min sida är vi med i gemet igen. Känns bra att ta en liten paus från allt idag och ha lite "mini-semester". Stress är itne bra för rynkorna :P

Har dessutom pluggat idag känner mig sjukt duktig! Läst första kapitlet i vår fina Marketing blaha blaha blaha bok, tycker den är väldigt bra faktiskt så jag ångrar inte köpet! Trots att den är på engelska är den väldigt lättläst med många bra exempel som belyser det mesta. Den är då tusen gånger mer upplysande än vår 64 år gamla föreläsare... Blir nog hemskolning i veckan för min del ;)

Kommer mer bilder från sommaren när jag är tillbaka i min kära lägenhet! Även från nollningen, vi har ju den kvar och Washington, Italien och Franska rivieran ;) Så ge inte upp hoppet mer skoj kommer upp på bloggen senare!

HÖRDE JAG EN SKÅL?

Gud så stressad.

Idag har jag verkligen inte gjort många knop, nollningsmöte blev det i alla fall och då uppdagades det bara att det var ännu mer att göra som det inte finns någon tid till. Kan man bara få krypa under jorden och gömma sig tills allt är över? Det ska nog lösa sig som allt annat. Bilen krånglade idag också och gav mig hjärtsvikt, jises! Men som vanligt löste allt sig till det bästa men jag verkar lätt uppjagad just nu. Fullt ös med nollningen imorrn, dessutom börjar den imorrn kväll! hjälp! Lite nervös för att vi ska prata inför nollorna, vet inte riktigt vad vi ska säga men det löser sig väl på plats hoppas jag. Försöker slappna av med lite Lostprophets så man kan sova. Borde sova. Kanske ska sova? Mer uppdateringar från sommaren kommer, dock kan det bli ont om bloggande nu i veckan under nollningen men jag ska försöka. Jusstja har ja sagt det, jag ska se fotbolls em kval till helgen! Sverige - Danmark, mannens jobb bjuder så man får väl pallra sig iväg :) Ska bli hur kul som hellst!

Los Angeles 2007.

Efter Vegas bar det av till LA för några dagar på stranden och firande av den amerikanska nationaldagen. Måste säga att dessa amerikaner må vara patriotiska året om men när nationaldagen väl infaller är det himlarns bra fart på dom! Stranden är i alla fall min favorit av de ja besökt hittils i livet, både Santa Monica och Venice beaches är helt underbara rena slånga sandstränder och vattnet är härligt att bada i! Gillar vågorna :) Blev även lite strosande på Third Street promenade i Santa Monica och lätt shoppning, den mesta shoppningen gjorde vi i Vegas ;) Hyfsat bra äventyr när vi skulle hitta hotellet första dagen, det är lätt att bli skraj när man kliver av greyhound bussen mitt i de skumma kvarteren downtown 5 på morgonen när man itne vet vart man är ekekr vart man ska...



image37

Las Vegas 2007.

Jag älskar Vegas!!!! Det är ett vuxenparadis utan dess like! Vi bodde på The New Frontier på strippen och hade det hur bra som hellst. Underbart väder och härlig pool att slappa vid under dagarna och sedan på kvällen var det fullt ös på alla casinon! Det var typ lika varmt på natten som på dagen minus den brännande solen så det var underbart att traska hem 5 på morgonen i kort kjol och linne utan att frysa. Hur bra fart som hellst med gambling och uteställen! Jag vann tillomed 20 dollar på black jack... fast förlorade sen 15 på rouletten, fan vi satsade ju allt på rött för Patrik! Madame Tussauds var jätteroligt och även Bellaggios vattenfotänspel på kvällen var värt att uppleva. Underbar upplevelse allt som allt, Vegas måste upplevas minst en gång i livet, jag planerar att åka tillbaka och det borde ni också göra!


image36

Grand Canyon 2007.

Japp man pallrade sig iväg till den stora canyonen när man väl var i Las Vegas och jag msåte säga att det var en mäktig upplevelse. Jag brukar vanligen vara skeptisk till det mesta som har med naturen att göra men denna gång blev jag överväldigad! Sedan att Josie lyckades övertala mig att klättra ut i det fria och stå och stirra ner i avgrunden utan några räcken var en bedrift av henne måste jag säga! Jag är sjukt höjdrädd och stå där gjorde mig lite vinglig måste jag säga. Hur mäktigt som hellst, alla som har möjlighet borde fara och se det här undret för det går itne att visa med bilder, det måste upplevas helt enkelt!


image35

Sommaren 2007.

Varje år undrar jag hur fan ska jag överträffa denna sommar? Och varje år sitter jag i slutet av sommaren och blickar tillbaka på sköna bilder som väcker ännu skönare minnen om vad man har gjort under sommaren. Ja jag har varit grymt dålig på att uppdatera men det är för jag har rest så mycket och inte alltid haft tillgång till dator. Nu när man sitter här sista dagen på "lovet" eftersom skolan börjar imorrn blir man sugen på att sätta lite fart i alla fall och visa lite vad man har sett i sommar. Detta har varit klart bästa sommaren hittils och med lite bildbevis ska jag visa er lite vart jag har varit ;) Känns lite tungt att vara tillbaka i verkligheten men lite skönt på ett sätt att få vardagsrutiner idag. Men jag lovar er den här är en sommar jag sent kommer glömma...


image34

RSS 2.0