Bloggtorka?

Ni kanske imorse anade en viss bloggtorka. Den äro över! Endast på vägen till skolan fick jag massvis med bra saker att blogga om. För det första krockade nästan min spårvagn med en bil (haha vi hade ändå vunnit fighten!). Detta understryker alltså hur farlig Göteborgstrafiken är med alla spårvagnar och för mig oförståeliga korsningsuppbuggnader. Nåja man ska vara nöjd och glad!

En annan sak jag obsererade på spårvagnen var alla mammor med barnvagnar. Observation 1: Jävlar var hypade dagens barnvagnar är?! Det är 4 hjul eller 3 hjul eller 5 hjul och massa fuffens grejer och konstruktioner. I och för sig hörde jag att en barnvagn man vill ha går lös på cirka 7000 kr (!!?!?!?!??!). Karln kontrade detta med ett förslag på att köra runt ungarna i kundvagnar. Det blir perfekt, i love you!

Observation 2: Hur de liksom förväntar sig att få hjälp med barnvagnen upp i spårvagnen. Liksom vad gör de om de är alldeles ensamma? Får konduktören kliva ur och hjälpa till då? Dessutom blir det nästan pinsamt om ingen liksom ställer upp. Satt och tänkte på det (som tur var innerst med en gubbe brevid mig så jag slapp ingripa) och en skrämmande tanke föddes hos mig, tänk om de förväntar sig att jag ska hjälpa till? Jag som knappt tar mig ner för spårvagnstrapporna för egen maskin. Jag menar, jag ser ju ung, frisk och hurtig ut klart det förväntas, de vet väl inte om att jag är opererad?!

Ja jag har för mycket fritid, behöver ett jobb så att jag slipper tänkta så mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0