Bra och mindre bra.

Ja helgen måste jag väl säga var bra. Karatefylla på diverse alkoholhaltiga drycker och 2 efterfester. Kan det bli bättre? Orkar som inte skriva så mycket mer om helgen den liknade mest alla andra helger med bra fylla. Dessutom joinade jag och Monkan mosbrickegänget på statoil öbacka på lördagsnatten. Det var värt! Och Bella hade en bra överläggning om sexualställningar. "Ägo! Föreställ dig att jag tar dig vid diskbänken *censurerar resten*"

Dessutom låg det en hundring på vardagsrumsbordet när jag vaknade på söndagen. Hum? Hoe? Haha. Sålänge man går plus så!! "Har du en dusch jag får låna?"

Sedan på måndagen vaknade jag till det lyckligaste beskedet ever som varade i cirka 2 timmar. Jag skulle få opereras dagen därpå, jag trodde itne det var sant och ja det var det ju inte. Självklart har ja nått minisår på vänsterbenet så det blev inget. Så jag bröt ihop och dog ungefär. Tur man kunde fara hem till pappa och gråta. Idag har jag fått lite perspektiv på eländet, klippt av mig alla naglar som jag verkar använda till att skada mig själv i sömnen och köpte ett par rosa barn uggs som jag ska ha i Vemdalen. Storlek 28-35 och pris 20 kr. Vilket kap! Maxi är the place to shoppa.

159905-17

RSS 2.0