Underbar känsla.

Att inte vara bakis imorgon. Något jag verkligen fascineras av är ju Formel 1 och det är mitt absoluta söndagsnöje, bakfull eller ej men speciellt bakfull. Imorgon är en Formel 1 lös söndag så det är bra att även bakisheten undviks. Eftersom jag börjar må bättre och ha lite mer fart kanske jag lyckas plugga till tentan imorgon. Annars satsar jag fan direkt på omtentan. Någon måtta på galenskapen får det vara.

Imorgon är det söndag. Då är det helg = helg-ägg-frukost. Jag längtar! Jag är medveten om att det var lördag idag och därmed också helg men vi hade ingen mat tidigare. Sådeså. Nighty gänget.

Fullt ös, eller?

Idag är vi mer eller mindre back on track. Jag och babe och vårat Fatcamp 2008. Det har haft sina motgångar men det har väl allt i livet. Se på förhållandet mellan mig och min bil. Just nu är jag väldigt arg på den men jag ska ta tjuren vid hornen imorgon och styra upp det. Avgasröret hänger som lite i mitten under bilen. That can't be good.

Idag har vi handlat! I Smarten det var jätteroligt ;P Mest värt att allt fick plats i lilla bakluckan. Det har kockats rejält idag! Fruktsallad är upphackad och redo för veckan, potatis och purjolök soppa är redo för veckan samt tekakor har bakats till mellanmål. Jag är nöjd! Det börjar bra! Imorgon blir det att kocka upp köttfärs, mycket bra pris på färsen ska ni veta! Tror det blir Chili Con Carne och Köttbullar i Tomatsås. Men vi får se.

Babe sover, han ville sova 21.30 men höll sig 30 min för min skull. Söt. Jag inväntar att de sista 3 tekakorna ska bli klara. Mm,mm,mm.

No action.

Det är otroligt lite action här i sängen. Jag ligger och snyter mig det är typ min största bedrift. Mår lite bättre idag dock. Känns bra är väl på väg tillbaka. Funderar starkt på en dusch vad tror vi om det? Kan ju göra en tuppkam med håret nu, utan vax. Kan vara dax. ;P

På tal om plugg. Har tagit fram boken, den ligger på sängen. Oöppnad. Jag ser det som ett framsteg i alla fall. Det här mina damer och herrar är karaktär. Sug på ordet. KARAKTÄR.

Lördagmorgon.

Att få sova ut samt vakna en lördagmorgon ska väl vara otroligt skönt? En härlig upplevelse? Ren och skär njutning? Svar nej. Aj aj aj. Nu gör det ont i örat också. Jag vet jag gnäller och är eländig men det är faktiskt så det känns! Det känns som att man en gång om året är sådär riktigt sjuk att man vill dö. Detta är min gång 2008.

Men för att vara lite positiv så känns det lite bättre idag. Jag är inte frisk men bättre. Kanske kan få något gjort idag, skulle verkligen behöva plugga. Kom igen nu *slå sig själv i ansiktet á la Klüft*.

Fredagkväll.

Sjukling 1 & sjukling 2 har mest sälat och mått dåligt hela dagen. Dock börjar det ljusna fram mot kvällen känner jag, kan vara att Mat-Tina vann Let's Dance. Hon var så söt så! Men även hallon-sorbeten kan ha gjort sitt. Jag har världens bästa sambo som åker och handlar åt mig när jag är sjuker. Hoho.

Känner hopp om att något vettigt kan bli gjort imorgon. Handla, baka tekakor, laga mat, duscha, plugga. Jag hoppas jag vaknar med nyfunnen energi imorgon. Hoppet är som bekant det sista som överger en.

Ps. Jobbigt när människor som är täta i näsan sover. Det lever om så förbannat ;P

Festlördag i Umeå.

Jag gillar Rosa Pantern.

image241

Påskfirandet i bilder.

image240

Fenomen.

Olyckan kommer sällan ensam. Jag vet att det inte är något nytt och jag vet att det inte är något att göra åt men jag kan verkligen inte rå för att känna en viss grad av uppgivenhet. Som ni alla vet är jag sjuk och missade Oslo resan. Dessutom försov jag mig för att avboka biljetterna så jag kastade 400 spänn i sjön. Nu skulle vi åka och köpa mina receptbelagda 1 g Alvedon och den härliga nässprayen Otrivin Menthol (min favorit). Vad händer då? Jo..

Avgasröret lossnar. Biljävel. Just fixat bromsarna den gick som en dröm. Poff säger och och plötsligt låter kärran som en äkta raggarbil. Nått mitt under bilen som är löst. Grejt. Jag vill redan avlida så jag orkar verkligen inte filosofera över detta just nu. Sjukt less.

Man får glädja sig över de små tingen. Jag har nässpray nu och jag råkade armbåga Claes i ögat så nu har han också ont. Skadeglädje är den enda sanna glädjen ska ni veta.

Döende.

Seriöst det b lir inte bättre. Jag svettas återigen som en gris och mina arma försök till att äta samt skaffa föda var misslyckade. Gud så yr jag var när jag kom tillbaka, och det var inte ens gott! Blev grymt illamående. Darn. Oslo ser inte bra ut för morgondagen. Har fortfarande värk överallt och jag tvivlar på att jag är festligt sällskap. Mår mest dåligt över att troligen missa gratis hotell frukost på Skandic. Story of my life.

Tillbaka till svett, svett, svett.

Ps. Honey kollade på Project Runway med mig idag. Han är också sjuk ;P

Olles i Umeå på Långfredagen.

image239

Tankar om mat.

Okej jag är typ hungrig. Men det finns typ inte en sportkeps i världshistorien att jag skulle ge mig ut och skotta bilen för att åka och handla något ätbart. Det är mycket snö och den har legat där ett tag så den sitter säkert fast sådär frustrerande också. Fan fan fan.

Min osloresa är i fara och jag vaknade inte i tid för att avboka bussen så nu kan jag inte få tillbaka pengar. Party. Bara att bli frisk då!? Lite nässpray kanske kan fixa men återigen min bil är insnöad. Jag vet hur bissart det låter eftersom jag bor i Göteborg men sådant är fallet. Så jag tänker dricka lite varm buljong, ta 2 ipren och lägga mig igen i hopp om bättre tider.

Långfredag på Tomtebo.

image238

Schlager.

På Josies Schlagerfest hade jag på mig min egensydda silverklänning, helt klart inspirerad av Charlotte Perrelli!

image237

Update.

Klockan är nu 05.17. Jag svettas inte lika mycket och illamåendet börjar lägga sig. Det är inget på tv så jag ska leka med att göra kollage i Photoshop. Vet att ni vill se bilder från Påsken i Norrland ;P Sedan kanske leka med album? Snart uppstigning. Då får man äta frukost woho!

Herregud.

Klockan är nu 04.47. Jag inväntar bättre tider och bättre TV, fast nu är det Greys Anatomy men innan avnjöt jag något korkat program om två föräldrar som tävlade om vem som får sluta jobba och vara hemma med barnen. Eh, sjuka grejer sker i Storbritannien I can tell you that.

Well jag har varit vaken sedan ca 03.00, då gav jag upp det här med sömn. Jag mår illa och har ont i magen samt har typ 100 grader feber och svettas som en gris. Mina leder värker och jag kan inte andas pga nästäppa. Vara vaken är med andra ord mycket behagligare än att försöka sova. Min helgtripp är i farozonen känner jag, inte speciellt kul jag har ju sett fram emot Oslo. Fan, fan fan.

Det finns inget värre än en kvinna som är riktigt förkyld. Bara så ni vet. Men jag är ju inte den som klagar ;P

Helgtripp.

Jag vet att jag just nu inte verkar så frisk men jag ska kurera mig. För på fredag åker jag till Oslo. Bussbiljetterna är köpta, det är Swebus som jag ska åka med. 4 timmar på bussen och tjopp så är jag i Oslo. Det ska bli mycket spännande! Jag och Vickis (med den berömda Vickis-Turen) Ska bo på Skandic och svänga våra lurviga med vår goda korv vänninna Lisa i Olso där hon bor och arbetar för stunden.

Jag är sjukt peppad trots mitt sjukdomstillstånd. Jag ska gå och äta lite vitlök nu. Yeah.

Den bäste.

Måste bara berätta att my man är den bäste. Jag vaknar med feber, halsont och är allmännt sjuk och grinig och vad gör han? Jo fixar frukost på sängen. Så jävla fucking underbart. Varmt te och ostmackor. Min man är den bäste av alla män. Var bara tvungen att berätta det ;P Så att ni andra vet det jag vet.

Update: Han kom hem med halstabletter. Tar han med sig nässpray imorgon så kommer jag älska honom desto mera.

Flyg. Igen.

Alltså, jag måste bara erkänna att jag har full förståelse för människor som till exempel Katrin Schulman som motsätter sig barn på jobbiga ställen som flygplan, bussar etc. Efter gårdagens upplevelse förstår jag verkligen hur hon känner. Hon är ingen bitterfitta hon är mänsklig för hör och häpna allihopen där ute, alla gillar inte barn!!!!

Förstår inte att så många verkar ha så svårt att trycka in något i sina tjocka skallar, bara för att man är av en annan åsikt elelr inte gillar något innebär det inte att man är avundsjuk eller en klimakteriekärring. Jag hamnade brevid en 3 åring på planet som satt och härmade en kolikbäbis några rader fram. Hela vägen från umeå till bromma. När kolikbäbisen klivit av satte sig hela mysiga familjen på raden bakom mig.

Det var då det började. Hela vägen till Göteborg fick jag höra tjutande sånger om apor och sockerbagare och dylikt. Så fort ungen blev upphetsad höjde hon rösten samt började sparka mig i ryggen. Vad gör föräldrarna? Jo de sjunger med och hejjar på. Medan min ländrygg blir massakerad. Jag hatar svenska föräldrar och svenska barn. Vart tog uppfostran vägen?

Söderöver.

Ikväll åker jag hem till min sambo. Tillbaka till verkligheten som kommer att bli ännu mer påfrestande då jag ska börja jobba också. Men idag sälar jag, snart vet jag vem som vinner Make me a supermodel. Hoho totalt fast, var uppe till 03 inatt å kikade och vaknade ändå 9 för att fortsätta. Voj voj.

Ååååh jag gillar att vara här och leka tonåring. Hoho. Bara supa, sova och äta som primära mål. Det är bra skit. Snart är det dags att ta tag i rehaben igen. Jag har varit slö och jag skäms. Beach 2008 lider just nu. Innebandycomebacken lider också.

Monopol.

Jag är en sjukt dålig förlorare och att komma tvåa är som att komma näst sist. Fyfan. Men det var skoj att umgås med familjen såhär sista kvällen. Imorgon måste jag återvända till vuxenlivet och allt vad det innebär. Blä. Men en dag till får jag säla och känna lugnet i föräldra hemmet. För informations skull gick pappa i konkurs och Junior var rikast. Se så storsint av mig att berätta vem som vann.

Sov gott allihopen.

Ny serie.

På tips från Monkan gav jag mig på Make me a supermodel. Typ Top Model fast med både tjejer och killar samt mycket hårdare tag! Damn Tyra är fan en mes i jämförelse. Haha mätning av kroppen varje vecka, catwalk all the time och allmännt hårda bud med tittarna som slutligen röstar vem som åker ut. I like.

Detta är förövrigt inte bra för mina studier men vad fasiken det är ju påsk. Låt oss vila under storhelgerna ;P

Ägg.

Om det är något jag gillar så är det perfekt löskokta ägg på en söndagsmorgon. Ah! Man kan lita på att pappa kan koka det perfekta ägget. Skönt att vara hemma sådana dagar ;)

Idag blir det godmaten också, farmors honung och senapsmarinerade fläskfilé eftersom herrn min åker hem idag. Jag ska säla på en dag till i sköna Norrland innan jag ger mig av tillbaka till södern. Snart är sommaren här och jag längtar så jag dör.

Förövrigt drömde jag att jag började mitt jobb på Landvetter. Vi hade ett personalrum samt trevlig personal. Jag fick vänner ;P Yeah! Haha. Nu blir det promenad i finvädret. Kanske ;P

Min karl.

Han är fortfarande ute på fri fot. Nowhere to be found. Vem har snott honom?

Jag är sjukt trött. Jag har inte pluggat det minsta dock har jag insett min besatthet för ordning, inom vissa snäva områden. Mitt album till exempel, det är så sjuklt symetriskt att man kan börja fundera kring tvångssyndrom. På allvar. Varför är inte jag lössläppt och rolig? Typ jämt? Älskar att planera. Inget ska lämnas åt slumpen.

Jag är trött. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och se lite Top Model. Det känns som en väldigt bra idé. Förövrigt var vi ute och gick idag. Jag och karln, nydala tur och retur. Det var fasiken lite jobbigt såhär på bakfyllan men samtidigt skönt. Mest kallt dock. Brr!

Sushi.

Dag 5 går i nykterhetens tecken och dagen till ära blev det Sushi till middag hos den berömde Iris. Karln min trodde Iris var en tjej så chocken vad enorm när en "hårig" Iris dök upp i bilen ;P Iris kockade kanon som vanligt och när sushin var avnjuten såg vi på lite härlig skidåkning. Ahh puder det hade varit skönt.

Sjukt trevligt att bli matad och avnjuta sådant underbart sällskap som K-Fed, Iris och Monkan. Fan I've missed you guys. Skönt att vara på besök, känns som att jag aldrig var borta. Nu njuter jag av familjens sällskap och Cold Case. Det är skönt att vara hemma.

Ps. Karln är på egna äventyr ;P

Dag 4.

Herregud, vilken kväll! Har inte återhämtat mig ännu men det blev bra fart på gänget! Cover Club och Schlagerbaren var allt man kunde önska. Det var som det bästa av två världar, på en och samma gång! Smyg fashionistas rajta runt på rock golvet medan alternativa hårdingar släppte loss till Perrellis "Hero".

"Hero" gick förövrigt 3 ggr. Jag har sällan varit lyckligare. Vi ägde i alla fall Dancefloor i flera timmar, vilket är flera timmar längre än på väldigt länge. En too tri Rosa Pantern gick ner i strupen och de tappra damerna för kvällen var jag, Monkan och Lungan. Dessutom dök Tanaka upp senare också så hon gav sig på alkoholen igen. Tappert tycker jag!

Jag gjorde det och jag överlevde. En 4-dagars.

Dag 3.

Igår var det all in. Jises vad alla blev i fin form. Herregood sven. Det känns idag men det var det värt. Riktigt kul med upslutningen, bålen dracks upp, Mat-Tina gick till final i Let's Dance och stämningen var på topp. Väl ute var schlagerbaren stängd och vi slutade upp på Olles. Olles var som vanligt fast jag kände inte så många där men Olles är ju Olles. Skoj ute i alla fall!

Det är kul att vara hemma, det är inte kul att vara bakis. Ska åka och hämta min sprit snart å sedan leta Björn. Hoppas han är hemma.

Bakfull.

Eftersom jag supit väldigt lite de senaste månaderna har jag varit väldigt lite bakfull också. Jag har glömt hur jävla drygt det är! När jag vaknade imorse ville jag faktiskt dö och ta livet av mig på en gång. Måste såklart genomgå den normala bakisrutinen. Kliva upp coh dricka kopiösa mängder vätska av varierande form. Sedan äta något. Stänka lite kallt vatten i ansiktet och borsta tänderna i något lamt försök att bli fräschare. Sova igen. Nu lever jag igen. Typ.

Ska man orka genomgå detta en gång till imorgon? Uhh.

All in.

Medan Mr Stjärt rockar loss huvudstaden är jag i Umeå med mina vapendragare. Det ska bli skitkul faktiskt, dag 1 och dag 2 har bara varit uppladdningen inför dagens All-In Galej. Det ska bli sjukt kul faktiskt, ska åka och köpa grogg virke på väg till festen och sedan är det bara fullt ös medvetslös! Vi ska dansa loss tonight är jag övertygad om.

Pizza till middag blir det också. Yeye! Jag är peppad! Nej nu är det på med paltorna och iväg iväg!

Voodoo ägg 2008.

Självklart måste det läggas in en bild på årets voodoo ägg. Ni kan själva filosofera över vad som är vad och var hatet bottnar i. Det var en perfekt krossning i alla fall! Face-full-frontal!

image236

Vi har helt enkelt startat en tradition, jag gillar traditioner och jag anser att jag var väldigt kreativ i mitt målande detta år. Ååååh vad roligt! Undra vad det blir next year ;)

Dag 2.

Japp det blev alkohol igen jag börjar ju känna mig som en alkis? Nja men i alla fall lite vin för mig lite öl för de andra och en jävla massa skitsnack där emellan. Riktigt skoj! Vi skulle spela spel men det slutade med diskussioner av blandade ämnen alla inblandade emellan och en del gamla minnen (som alltid).

Det roliga var när jag skulle hem, det stod i busstabellen att nattbussen skulle gå. Gick den? Nej. Det fick jag erfara den hårda vägen. Dock lyckades jag ta mig hem efter 170 kr, en schysst chaffis och en bortfrusen röv. Ahh borta bra men sängen bäst va. Det här är varför jag inte hyser någon tillit till Umeås Lokaltrafik. Jag ger upp bussen helt enkelt. For ever. Länge leve sppårvagnarna, de plågar mig aldrig på det här viset.

Vet inte.

Jag är vilsen och förvirrad. Det är läskigt.

Dag 1.

Det satsas på en 4-dagars av alkohol under hembesöket i Umeå. Jises det var inte igår man körde en sådan! I alla fall inte inom sammanhang utanför charterresor och festivaler. Nåja dag 1 avklarad. Underbart påskfirande i Glada Sjuan med Joels skinka och äggmålning (vodooägg iår igen, en tradition har fötts) i glada vänners lag.

Sedan bar det av till NH (köööööö på NH en onsdag jises) där jag, Monkan, PP och Joel slog till på en öl + jäger för 45 kr. Gott gott. När grabbarna avvikit och andra ölen hade konsumerats blev det lite dancefloor för oss brudar för att sedan dra hemåt. Förövrigt var det sjukt mycket utlänningar! Typ bara utbytesstudenter ju, jättekul ;) En del tyskt också.

Någon som måste få ett helt eget stycke är ju den där filuren på dansgolvet. Ni som var med vet vem jag menar, herregud min nya idol. Henning släng dig i väggen! Säger bara vilken outfit, vilka mooves oh my god! Han förtjänar fan nobelpriset i underhållning. Då var det sagt ;)

Skum känsla.

Det känns jättekonstigt det här med att vara hemma. Hos pappa. Jag sitter som här med min dator. Det är ungefär samma sak som i Göteborg, eller? Haha ne men det känns skumt det är snö det är kyligt det är härligt Norrländsk luft. Jag sitter här som ett barn på julaftonen och väntar tills klockan slår 19 och jag får ge mig av till aftonens bjudning och träffa alla mina kära. Åååh.

Har varit och hälsat på gänget på Ersboda Folkets Hus. Åååh jag saknar mitt härliga arbete och härliga arbetskamrater. Jag hoppas innerligt att mitt nya jobb ska bjuda på några sköna bekantskaper för Ersi ägde faktiskt. Fick mig lite kaffe och det senaste "scoopet". Hi hi. Fick även arbetsgivarintyg så att jag kan höja min Landvetter lön några snäpp. Tack Bert! Var förövrigt tack vare Bert chefen jag fick jobbet. Landvetterdamen ringde honom och han sade "Skynda dig att anställa henne innan någon annan gör det". Yeah man har lämnat avtryck i alla fall ;)

Hemma.

I Norrland! Det är vitt, det är mysigt och det vankas påskfirande i Glada Sjuan. Livet kan inte bli bättre just nu. Dessutom en sväng på NH ikväll för en to tri öl också. Så underbart! Har saknat mina grabbar och mina gummor. Flygresan däremot är en helt annan femma och jag känner mer och mer att det borde skrivas en bok som behnadlar ämnet flyg-etikett. Dessutom verkar det vara massvis med barnfamiljer uppe i luften såhär i påsktider så undvik flyget ni som är allergiska mot jämmer och skrik. Som jag. Uäk. Själv blev man omringad. Framför, bakom samt tvärs över. Oh yes!

Mer om mitt händelserika flyg senare. Nu ska jag koppla av med lite serier här i pappas soffa med divan där jag spenderade 2 invalida månader. Lika skön är den för det. Behöver min vila var ju uppe 06.30 och packade och lämnade in bilen på verkstaden innan flyget. Sådeså!

Imorgon.

Imorgon är jag i Umeå. Det ska bli sjukt roligt. Åh! Jag längtar. Kommer sakna sambon dock, i 2 dagar tills han kommer upp ;P Ses i Norrland peeps!

ICQ, MSN, utveckling?

Shit kom på mig själv häromdagen att jag aldrig är inne på MSN, den är inte på autostart och jag glömmer bort att sätta på den av någon anledning. Frågan är var vi hamnat nu? Är det bloggarna som idag fyller det tidigare behovet av mänsklig interaktion på nätet? Jag erkänner att jag blev fundersam, tänkte tillbaka till den tid då ICQn var som störst, alla hade den och i alla fall för mig var den ett beroende.

Det var i stort sett det man gjorde på internet, chattade med sina kompisar. Minns att jag satt en hel julhelg och snackade med min gode vän på ICQn. Han ville väl undvika sin familj och vem vill inte det i tonåren? Jag bangade ju inte direkt. Alla dessa sena kvällar och nätter av djupa samtal. För det är ändå lättare på något sätt via datorn. Eller jag vet inte.

Sedan fasade MSN ut ICQn, jag minns så väl att jag aldrig minsann skulle byta och här sitter jag med "blinkningar", "foton" och "vibbar" ändå. Man följer väl strömmen till slut, viker sig för kollektivet. Och nu verkar det ha hänt igen. Eller växte man upp? Skaffade sig ett liv? Hittade ett nytt medium som substitut? Vad hände liksom för det var då inte längesen jag var MSN beroende i alla fall...

Kan vara dagens bloggar. Men då känns det på något sätt att det har gått mot en mer opersonlig utveckling vilket känns lite tråkigt. Vi kankse inte har tid att sitta och "chatta" med varandra längre, räcker med en snabb titt på bloggen för att hänga med i vad som händer i livet för ens vänner. Läskigt det där egentligen, dock tidssparande. Vad säger ni, är det en framgång eller tillbakagång?

Ha ha ho ho hi hi.

Måste bara berätta för er att idag är en sådan dag då jag älskar att leva. Allt går sjukt bra och löser sig, jag har tusen järn i elden och det bara far på löpande band. Jag struttar runt hemma med ett leende på läpparna. Och imorgon får jag äntligen besöka mitt kära Norrland igen. Fan gänget, Life Is Good!

Jusstja plugga var det.

Naturlig begåvning.

Fan jag är ju totally Fabulous! Det verkar som att jag har klarat den där tentan ni vet som jag knappt plugga till och som jag inte trodde skulle gå vägen. Man ska inte ropa hej förrn man är över bäcken men det ser lovande ut. Dessutom gick jag in idag och gjorde Security utbildningen för flygplatsen nu på morgonen och klarade provet på första försöket. Alla rätt liksom! Wow jag kanske är en naturbegåvning gällande provskrivning. Vem vet.

Nu är jag stressad. Sjukgymnast ikväll, samt hockey. Åker till Umeå imorrn bitti så jag måste packa och skriva ut flygbiljetter som jag inte har gjort än. Dessutom håller jag på med albumen så det är kaos och så ska jag lämna in bilen idag efter att jag har kollat på tapeter med Herrn i huset. När fan ska jag plugga? Oh my god. Men skönt att security utbildningen är avklarad. Snart har jag en "badge" som jag kan flasha. Hoho.

Umeåspelet.

Kan dra åt helvette. Det var det tråkigaste fittspelet jag spelat i hela mitt liv. Jävla skitspel. Vill sparka sönder det och aldrig spela igen. Fy helvette och massa andra svordommar.

Godnatt.

Förresten MoDo vann. Skönt nu är det match igen.

Fast!

Jag är totalfast i mitt scrapbooking! Så roligt, gud gamla bilder är ju det bästa, alla ser så små och söta ut. Var tog tiden vägen liksom? Tyckte det var igår vi var i Bulgarien, inte 5 år sen det är ju ett halvt decennium för fan! Nä livet verkar komma ikapp en på räservägen mot döden. Yes det är väl the final destination liks.

Har ätit lunch på stan samt kollat in och valt lite handtag samt skåpluckor till nya lägenheten. Ska bli sååå roligt att flytta in där framöver ;P Får nöja oss med vår mysiga takvåning nu, det är inte trångt, det är intimt och mysigt ;P Tillbaks till mina album, har dessutom bokat tid på verkstaden imorgon, skönt att fixa bilen innan Umeå-trippen. Nya bromsbelägg it is!

Planerat att vara kreativ.

Idag ska det hända grejer, det är pyssel, plugg samt ett besök för att kika på tapeter inplanerat. Det sjukaste är att det snöar fortfarande (!?) är vi på väg mot en ny istid eller vad händer liksom? Det lär vara kaos på Göteborgs vägar i alla fall, de varnade för trafikstörningar imorse på nyhetsmorgon ;P Humor...

Men det var i alla fall sjukt längesen jag såg min pärla totalt täckt med en decimeter snö, hör inte till den vanliga synen i alla fall. Väldigt förvirrande. Inatt drömde jag dessutom att jag fick VG på tentan. Haha! Vilket skämt, vilket högmod, jises. Finns inte en sportkeps att jag skrivit VG på den där. Inte en sportkeps.

Är lite sugen på att baka tekakor, Och tvätta. Vi får se hur det utvecklar sig.

Dagens outfit.

Det här är en sådan dag då jag faktiskt skulle vilja lägga upp en dagens outfit bara för att det ska svida och klia i alla modebloggares ögon. Detta på grund av att jag var typ full när jag klädde på mig imorse och gick emot alla Fashion-regler som kan existera i denna värld. Big fashion No-No med andra ord. Inga American Apparel fodral eller små "vippiga" kjolar. Herregud.

Mönstrade strumpbyxor (KaDeWe, Berlin), prickig klänning (Outlet, Las Vegas) samt randig kofta (Mango, Tallinn). Kan det bli mer iögonfallande och läbbigt? Dock går allt i svart så jag menar det borde räknas som stylish ändå. Jag kanske startar en nu trend, tänk att få vara en "trendsetter". Åh blev ju nästan lite lätt upphetsad just nu. Men bara nästan.

Vi kan alla konstatera att jag inte är något modeorakel men lite berest är man i alla fall ;P

Hjärtsvikt! F1 säsongen begins.

Jävlar vilket lopp. Fantastisk start på säsongen, jag tror att denna kommer bli ännu mer spännande än förra. Haha knappt 7 bilar i mål (Barrichello kan bli diskad på grund av att han körde mot rött i och ur depån). Såfall blir det 6 godkända bilar i mål. Så många incidenter och krockar, tekniska fel och säkerhetsbilen ute mer än en gång. Jises mitt bakishjärta klarar ju inte av denna spänning.

Synd för min favorit Räikkönen som körde av 2 gånger för att bilen slutligen ska ge upp totalt när det är 5 varv kvar. Surt sa räven men vad gör man, han var ju inte direkt ensam. Dock är jag liksom kommentatorerna grymt glad för Nico Rosbergs skull då han äntligen fick sig en pallplats. En välförtjänt sådan, på bekostnad av Kovalainen men ändå, det var många som förlorade på säkerhetsbilen.

Slutligen undrar jag om kommentatorerna gjorde bort sig? De sa att de är strax tillbaka trots att de var kvar och började mumla om konstiga saker, som att de inte trodde att vi kunde höra. Typ hur förarna pissar och så vidare. Mystiskt var det men lite bakis-skoj för mig.

Ahh F1 säsongen är igång vilket innebär att jag kan börja supa igen. Bakisnöje nr 1 att kolla på bilar som åker runt runt runt...


Update: Läste just på hemsidan att Barrichello blev diskad och Räikkönen får en poäng. Bra där ;)

Schlagerdrottning.

Charlotte Perrelli? Nja det är ju jag som är schlagerdrottningen. Haha! Gårdagens fest var en riktig hit (bra jobb Josie!) och mitt lag, Lag 1 tog hem segern i schlagerquizen. Jag erkänner det var en tapper laginsats men trots allt så fixade jag segern med mitt underbara nynnande och charmerande ansiktsuttryck. Sedan bar det av till Trädgårn', där musiken utan uteserveringens schlagergolv lämnade mer att önska. Dessutom känner jag att knät inte riktigt är game för hardcore-dancing ännu. Men allt har sin tid.

Nu är jag småbakis och ensam hemma, vilket är ganska skönt då man kan ligga och jäsa i sängen, se på Formel 1, dricka cola och rapa i lugn och ro utan att någon tycker man är okvinnlig och sluskig. Ahhh! Tror tillomed att jag ska pyssla lite idag, handlade ju på Panduro igår så jag har nya pysselgrejer att leka med. Ho ho ho. Solen skiner jag är lycklig :) Tänk vad en liten fylla kan göra...

Sambolivet.

Haha herrn drömmer att han spelar brännboll, jag drömmer att vi fixar bilen. Kul dröm liksom! Jag vill också spela brännboll ju...

Ska ner på stan en sväng och fixa sista till min outfit, behöver köpa nå sidenband till klänningen, kommer bli fin fint. Jag kommer se ut som ett mongo. Fab fab fab för that's me. Kommer väl vara ensamt mongo för herrn har feber och är sjuk så jag får leka schlagerdrottning själv med Josie ikväll ;P Buhu...

Mys.

Nu ska vi se National Treasure på femman. Och dricka cola light :) Sådan man får hålla på med när man är sjuk. Ha en bra fredag allesammans jag utlovar mer action imorgon. Då är jag ju full så det är väl givet. Tjupps.

Still sjuk.

Trots faktisk sjukdom pallrade jag mig till skolan idag. Det kräver en eloge! Dessutom har jag läst i boken. Jises. Snart skulle vi få resultaten på tentan. Läraren sade att de hade gått bra, typ bara 2-3 st som fick underkänt. Grejt jag och två till nötter! Gudars. Men men. Nya tag imorgon är det schlagerfesten. Jag ska tydligen dricka och bli full för att sedan dansa sönder mina leder på Trädgårn'. Det kan bli en bra kväll, hoppas Perrelli vinner dock. Jag håller fast vid att en silver-paljett-korsett är mest schlager.

Sjuk.

Jag vet att bloggningen samt blogginnehållet itne varit på topp de senaste dagarna men det är lite nedstämt här på Kärralundsgatan. MoDo förlorade som bekant första matchen, i förlängning dessutom, mycket surt. Sedan har jag blivit sjuk vilket har lett till att jag inte kunnat träna = apatisk och självömkande individ.

Idag släpade jag mig till skolan ändå (trots gnäll, apati och självömkan). Det var väl inte så jättevärt, sitta och kolla på när de andra leker med bollar typ (koordination & teknik praktiskt). Dagens höjdpunkt var väl när en tjej råkade kasta en amerikansk fotboll i pannan på en kille. Oh yes då njöt jag. Annars var det inte speciellt underhållande. Eller lärorikt.

Nu ska jag äta min lunch innan jag kreverar och sedan se lite Heroes kanske. Sedan måste jag sova lite för att tagga till till hockeyn ikväll. Har ju helt "slipped my mind" med alla annan action omkring mig. Tro mig det är mycket som sker även om man är apatisk.

Paraply?

Vad hände Göteborg? Det bara öser ner igen, jag som började få "sommarkänningar" igen. Jag vill sitta på uteserveringar och sörpla vin. Jag vill ha grillfester i trädgården utanför huset. Jag vill bada (iofs kanske möjligt i regnrusket!?), gå i kjol och sandaler. Dra åt mig av solens energi. Ååååhh. Sommar ge mig!

Idag ska jag åka och träna. Twice bannemig. Måste bara ta mig samman först...ooohyes.

(Ja vi förlorade igår och därför nämner jag det inte mer, vi kommer igen bara så ni vet)

Do it?

Fan idag har hon inte gjort ett skit igen tänker ni. HA! Jag har faktiskt haft föreläsning imorse. Måste bara tillägga att jag fungerar inte före klockan 12 på dagen. Helt jävla död! Det var tur att jag hade läst kapitlet i boken för det innebar att jag kunde sitta och stirra ut i tomma intet i 3 timmar men ändå hänga med. Coolt tycker jag. Mindre coolt var det när mitt mobil larm ringde mitt i koordination och rörelsemönster. ;P

Ja ja jag erkänner. Sedan kom jag hem och nu maratonkollar jag Heroes. Det kan inte vara det ultimata sättet att ladda upp på inför match men vafan. Blir man beroende så blir man. Sitter dock och funderar på om jag ska åka (nyttja den sablarns kollektivtrafiken) till Fysiken och cykla en 45 minuter. Vore ju grymt skönt (läs: skönt eventuellt efteråt när arslet slutat domna bort). Men fan för Fatcamps skull vore det bra. Dock känner jag mig så seeeg. Vill ju bara vara som Ferdinand och sitta här och mysa med Heroes ;)

Fan man skulle haft sig en bira till matchen. Eller två. När stänger Boa?

Ps. Livet utan bil är plågsamt.

Skönt.

Benprogrammet och 30 minuter cykel + mage. Skönt pass. Jag ägde idag! Fattar inte var energin kommer från. Yeah. Imorrn är det fullt ös. Skola sen äta sen träna så att jag är redo inför matchen klockan 19.00. FORZA MODO!!!!

Godnatt. Idag är jag peppad på livet.

Förändring mina vänner.

Vad säger vi nu då? Bättre? Sämre? Tråkigare? Roligare?

Försökte fånga storstadskänslan på något sätt. Jag tycker inte det finns något vackrare än en storstad By Night. Eller en liten för den delen. Ja jag täntke i alla fall provköra denna en stund. Kom gärna med synpunkter ;) Nu tillbaka till boken...Idrottens Träningslära, inget spännande mina vänner.

Paus.

Behöver en paus från koordination och teknikinlärning som jag läser om. Otroligt spännande (not). I alla fall så blev jag tårögd, inte helt ovanligt på grund av den där jävla innebandyn. Under mina första månader som korsbandsskadad (nu är vi uppe i över 1½ år) var jag ständigt inne på www.ErsbodaSK.nu, kollade resultat, matchreferat med mera. Jag var tillomed på träningarna och tittade, ibland medverkade lite på uppvärmningslekar. Allt detta för att slippa inse och släppa taget, för att få känna sig som "en i gänget".

Tyvärr kan man inte vara "en i gänget" när man inte kan spela. Eller träna. Man är som annorlunda på något sätt och passar inte in längre. Man kan inte tillföra laget något och steg för steg blir man utesluten från den här intima familjen eller klubben som man har tillhört i 12 år. Det är säkert inget illa menat och inte med mening, det bara blir så. Så efter några månader mådde jag bara sämre av att sitta på sidan och titta på så jag gav upp. Jag uteslöt mig själv till att sitta i sekretariatet ibland eller kika in på hemsidan då och då.

Till slut övergav jag även hemsidan. Från att ha kikat in varje dag till att inte ha någon koll alls på vad som sker. Sedan jag flyttade har jag dessutom ännu sämre koll eftersom pappa inte informerar mig. Idag gick jag in. Blir alldeles varm innombords och tårarna bränner baki ögonlocken. För det är så fint. Damerna klarade sig kvar i ettan som jag skrivit om tidigare och herrarna har tagit steget upp i Div 1. Finally! Så underbart. Härligt att läsa kommentarerna i gästböckerna samt säsongssammanfattningarna. Hanna, du satte huvudet på spiken! Ville typ gråta när jag läste din krönika.

Fan vad jag saknar innebandyn. Det är inte en hobby, det är en livsstil.

Skylt-obsession.

Okej, nyss såg jag massa vägverket gubbar sätta upp en förbud att parkera skylt framför min bil. FRAMFÖR min bil. Vad innebär detta!? Får jag stå där? Får jag inte? Är jättenervös och sitter och kollar ut genom fönstret stup i kvarten. Göreborgs P-lisor är ju hänsynslösa. Så kan någon som kan trafikregler bättre än mig förklara hur detta ligger till?

Själv hade man stadiga 53 rätt på teoriprovet, skyltning är nog inte min cup of tea.

image232

Fråga?

Är man en gammal hagga om ansiktet känns som att det har stramats upp med ett ordentligt kirurgiskt lyft varje gång man har tvättat det?

Jises, fram med krämerna jag skrumpnar ju ihop snart. Ska man alltså behöva bli tjej på heltid? Jag fattar ju inte sådant där med skönhetsprodukter och krämer. Inte kläder heller för den delen eftersom jag åkte på IKEA i mjukisar igår. And I was the only one.

Redo för dagen.

Jag är påklädd och nytvättad. Skönt som fan! Måste erkänna att ätandet blev lite sådär igår, totalt inte enligt planering men vad gör man, även den bäste ställer till det ibland. Bra start med gröt idag i alla fall. Ska skärpa mig. Nu ska jag nog plugga lite för att sedan gå ner och se om tvätten är torr. En promenad kanske på tapeten idag. Den stora frågan är dock träna idag elelr träna ikväll. Fan vet jag alltså ;P

Fattar inte att tiden går så jävla fort!! Snart är sommaren här. Vem vet om jag är redo liksom...

Deppen.

Jag tror jag är sjuk. Gårdagens aktiviteter tog livet av mig. Känner mig som en klubbad säl med nästäppa. Somnade iförd alla kläder igårkväll (inte direkt sent). Jises men det var ju skönt att slippa klä på sig det första man gör på morgonen ;P Vädret här är sådär. Idag blir det att vika tvätt, plugga och träna. Blir att ta vagnen eftersom bilen krackelerar. Bläh.

Då var det måndag igen! Haha när jag låg i sängen och halvsov igår så ringde skype på datorn. Jag orkade inte gå och svara men gissa vem det var. MORFAR! Hehe moffe har fått koll på tekniken. Snyggt.

Bakis eller ej, måste man mata sej.

Japp såklart har det lagats mat. Det har dessutom ätits. Hur gott som hellst blev det och idag är det vegetariskt tema på tapeten. Jag tror att min kulinariska förmåga utvecklas för var dag. Måste förövrigt tala om att jag älskar min sambo. Medan jag har varit ute och rännt på IKEA så har han dammmsugit, tvättat typ hundra tvättar, gått med soporna, bytt lakan, packat upp ren tvätt, plockat ur diskstället samt skrivit en jättesöt lapp till mig med ett bananhjärta. Åh säger jag bara :)

image231
Ps. Idag har jag börnat i Göteborg.

Inatt.

När jag kom hem inatt efter att ha vandrat en fager bit i tygskor och spöregn såg jag ut såhär på ett ungefär. Dessutom var jag även ungefär såhär lycklig.

image230

I övrigt idag har det varit alldeles för mycket aktivitet. Först kollade jag på när sambon spela korpen-innebandy (vinst samt 2 mål mkt bra) sedan for jag och ett helt gäng (Zandra, Åsa, Robban, Erik) på IKEA för en riktig heldag av IKEA-Fun. Jag är helt jävla död nu ;P

Ps. Bromsbeläggen på min bil är utslitna. Hoppas bara itne bromsskivorna har pajjat nu också. Fan då måste man hitta sig en mekaniker-snubbe. Någon som känner någon billig i Göteborgsområdet? ;P

Kollektivtrafik.

Nu sitter jag i Partille och dricker öl! Men det var inte det lättaste att komma hit vill jag lova. Eftersom det är fattiga tider och jag ska spara ihop till USA resan tänkte vi att kollektivtrafik framför taxi är att föredra. Jag planerar en resa på "reseplaneraren" på västtrafiks sida och ser att från torp till partille på 27 minuter. Jaha, skitbra tänker vi!

Dröm om vår förvåning när vi sitter på hållplats D Svingeln i 15 minuter och fryser för att bussen inte kommer. Jävla kollektivtrafik säger jag bara. Man kan inte lita på bussen, bara spårvagnar. Dit spårvagnen inte går är det fan inte värt att åka säger jag bara. Försöeker verkligen gilla bussen men den hjälper inte direkt till...

Nu ska vi nog dra ner på stan och ta en bärsa på Skål skulle jag tro. Tjipps.

Århundradets dilemma.

Nu är USA resan grovt planerad. Bara att hosta upp 25000 till den 27e Juni. Det kan ju inte vara något problem? Student? Haha.. Jises. Dessutom en charter, Åre och en liten weekend i London på den. Hur fan ska jag ha råd!? Hoppas jag får börja nya jobbet snart. Då blir det jobba, jobba och jobba. Ingen som vill bidra? Donationer mottages.

Dagens insikt.

Kortare hår = mindre stopp i duschens avlopp.

image229


Shitt jag rimmar också ;P Sweden's got talent.

Ps. Grattis på födelsedagen Pappa! Jag är en gentlekvinna och uppger inte vilken ålder som uppnås...

Sportlördag.

Jäklar vad mycket sport det var på TV! Jises, jag slår på TVn random utan att förvänta mig något speciellt (för helgtv brukar suga) och där ser jag Kalla åka längdskidor! Var en ytterst spännande upplösning på loppet och Kalla tog en stadig andraplats. Jättebra jobb tycker jag!

Direkt efter är det damernas störtlopp, Anja ligger i skrivande stund på en 6:e plats. Det är väl okej, hon verkar inte ha någon höjdarsäsong. När störtloppet är över blir det herrarnas längdskidor samt damernas skidskytte. Tror jag ska kolla på skidskyttet, jag gillar skidskytte. Det är som alltid action då och allt han hända! Herrarnas typ 45 mil känns sådär hett.

Vintersport äger ;) Förövrigt är det friidrott i eftermiddag. Woho! Hejja Kallur ;P

Avslöjandet.

Lika bra att avslöja vad jag gjorde igår som var så O-jagigt att göra. Jag köpte en gul blomma, till herrn. För att visa min uppskattning :) (en vas och ett kort slank ner också man är väl en shoppoholic). Gissa om han blev glad ;P Hihi det var så värt!

image228

Fullt ös.

Nu är korvstroganoffen klar. Så jag ska äta, avnjuta det sista glaset rött jag lyckades pressa ur bag-in-boxen samt skynda mig på systemet för att köpa en flarra musöppnare och joina familjen Örnbjär/Eliasson för en kväll av, eh, vin? ;) Det blir i alla fall trevligt. En hel del pyssel lär det bli också, kul kul. Ne fram med käket nuva!

Nästan lite mysigt att herrn är borta (haha!). Får jag kvalitetstid över till mig själv, och datorn såklart. Mysmiddag med datorn is the shit!

Ny taktik.

Eftersom jag inte kan bli kvitt mitt serieberoende har jag en ny taktik. Varannat kapitel i boken, varannat avsnitt av en random serie. Det kallas fokus kontra underhållning ;P Yeah. När ska jag pallra mig iväg på systemet månntro? Grymt sugen på en flaska Graham Beck Shiraz Cabernet Sauvignon. Det är ju trots allt fredag. Nåja, nu slut på Americas Next Top Model och tillbaka till Idrottens Träningslära. Livet är inte rättvist (men att jag pluggar borde vara en chock i sig).

Chock 2.

Jag har gjort något som är väldigt O-jagigt att göra. Kan inte avslöja ännu pga vissa som läser men i sinom tid får ni veta. Herregud. Jag har typ hjärtklappning på grund av detta. Men jag kunde itne låta blir, blev bara sugen liksom. Det var som en osnylig hand som tvingade mig att göra det. Det kändes bra. Det kommer kännas ännu bättre.

Jag är fullt medveten om att det här hamnar i kategorin "Har man sagt A får man säga B". Men that's it liksom. Jag är ledsen. Det kommer ett svar på denna gåta och alla ni som har följt mig länge samt ni som känner mig (80% av läsarna) kommer trilla av pinnen. Det vill jag lova. Jag är fan en smygis.

Dagens skönaste!

Hahaha, jag har börjat följa en blogg som heter Bloggkommentatorerna och idag så tipsade de om ett så skönt inlägg att jag blev full av skratt och lycka! Helt otroligt alltså vilka underbara människor det finns som bjuder på sig själva så att vi andra kan dra lite extra på smilbanden. Det är det här inlägget av Hanna Fridén jag talar om. Enjoy peeps!

Chock 1.

Tro mig denna är den första men det kommer fasiken flera. Jag sitter och svettas, vet ni varför? Ni som läst tidigare och är smarta borde kunna räkna ut det. Jag tror att det jag just gjorde skulle av dagens hälsofreak influerade samhälle kallas för spontan morgonpromenad. Jag vet jag är i chocktillstånd själv.

Det var en ordentlig promenad för det tog mig ändå ca en timme tur och retur till ICA Träffen. Jag har inte ens ont i knät! (plan mark, it rocks!). Men det värsta av allt är... *tadam dam dam* att jag njöt av det. Det var så jävla skönt! Fräscht, skönt, uppfriskande. Herregud vad är det med mig! VAD HAR JAG FÅTT FÖR FEL!? Min inställning till träning och rörelse är att det ska vara dyngjobbigt och plågsamt. Man ska härda. Jises.

image227

Jag med min fina IVP-UMEÅ hoodie och mina underbara KOSS lurar på promenad. Vem kunde ha gissat?

Ps. Det här är nog det närmaste "Dagens Outfit" jag någonsin kommer så, njut!

Najs.

Av en väldigt angenäm anledning är jag fortfarande hemma. Jag känner mig krasslig och hade tänkt att skolka men s såg jag att lektionen är framflyttad till 14.00! Fab, fab,fab. Ibland tror jag att jag har ett sjätte sinne eftersom sist jag skolkade var lektionen inställd. Så jag prickar alltid de där gångerna då folk inte hunnit läsa på kursportalen och dykt upp i skolan 9 på morgonen utan att det är lektion.

Tänk om jag hade åkt imorse! Tur man har morgon-datoriserande som ny vana till frukosten. Väldigt tur. Jag är numera halvt påklädd skulle jag vilja säga och jag ska ge mig ut på promenad i solen. Till den otroligt mystiska och undangömda "ICA Träffen". Dels för att hämta mina böcker men även köpa potatis. Pyttipanna till lunch idag. Jag  har tonvis med korv.

Korv, korv, korv. En hel ring. Jag vet det här är ett menlöst inlägg men ärligt det händer inte så mycket! Jag äter, äter, äter varvat med träning och sömn. Och en del datoriserande då.

Årets skämt.

Att man kan gömma en ICA. Vi har letat den sablarns "ICA Träffen" i ungefär en timme. När vi väl hittade var det såklart stängt, lilla ICA Träffen har bara öppet till 21.00. Så det var i och för sig kört hela tiden men att det ska vara så svårt att hitta! Jag lovar er den var gömd!!!! Bland massa hus och bostadsområden. Jises. Imorgon blir det en ordentlig promenad dit för mig.

Nu sörplar jag på en hallon/vanilj-protein-smoothie. Jättegott! Samtidigt som jag njuter av min frisyr samt att min sambo diskar. Det är så livet var tänkt att levas! Med en diskande sambo då... Annars då? Well jag och Josse peppar upp varandra inför Åre. Det blir nog Åre. Vi ska åka till Åre. Yey!

Time to go.

Ja då ska man åka på gymmet. Först träff med sjukgymnast och nytt träningsprogram och sedan träna. Jag är förövrigt skitsöt i mina två små minitofsar men kameran har dött så jag kan itne bjuda på bild. Kommer antagligen fler tillfällen ;P

Karln är i alla fall sjukt nöjd! Han går runt och kallar mig snygging hela tiden. Jag känner att en ny livsgnista är tänd hos mig. Tack V.I.P Hair Design!!!! Framförallt tack Josie som tipsade om frisören samt peppade mig till action. Oj så nöjd jag är. Nu Fysiken. Tjipp tjopp.

Ny frilla, nytt liv.

Jag kände att jag behövde förändring. Så jag styrde upp en ordentlig, nämligen att kapa av mitt hår. Det har gått lite knaggligt här och så men nu är det nya tag. Med ny frisyr, ny bloggdesign (ska byta snart ;P) och nya krafter tar jag nya tag i mitt liv.

Jag har redan slutat snusa och anammat en hälsosammare mat-approach samt börjat träna igen. Nu kör vi full fart framåt mot att springa, mot bollsporter, mot nya äventyr. Jusstja ville ni se bilder på frillan också? Hehe.

image226
Jag är i alla fall skitnöjd! Känner mig fab, fab, fab!

Nervös.

För idag smäller det. Är sjukt nervig, haha får se hur jag ser ut i eftermiddag. Voj voj voj! Idag kommer även mina böcker! Finally! Så segt har det aldrig varit att beställa från adlibris. Bäst att beställa inför nästa kurs i god tid, måste ju köpa Yukl som Monkan dillar om. Hihi.

Snart äggisar. Gott gott. Synd bara att plattan är så seg Igår hade jag något av en "mörk" kväll, lite nere och lite väl fundersam. Nu är det nya tag och förändrig. That's right mina vänner. Det är en ny era. Hoppas sommaren kommer snart. Jag behöver den. Förövrigt sög det att vi skulle till USA i juli. Varför i hela friden hittade jag på det? Dyyyyyyyyrt!!!!

Mer effekt.

Har även gjort morgondagens lunch klar. Bra jobb av mig! Skönt och få det gjort. Dock är disken kvar. Jises. Samt hitta igen frikortet. Samt hitta igen boken. Samt träna. Åååh så mycket att göra och så lite tid.

Snackade mycket om livet och tillvaron med Sandra på vår  fika idag. Fick mig att fundera, en hel del. Och vi vet alla hur det går när jag funderar, det vill säga inte bra alls. Alldeles för ingående, blir för djupa saker. Fan. Varför ska allt vara så svårt för? Kan det inte bara vara enkelt för en gångs skull? Less på motgångar. Give me some peace for Gods sake.

Bak-gumma.

That's me! Och brödet är färdigt, gott blev det också men framförallt så är det ju snyggt!

image225
Var på staden och tog en kopp kaffe med Sandra idag. En mycket bra dejt måste jag säga, hade en riktigt trevlig eftermiddag. Ikväll är jag ensammen så jag funderar på att leta reda på min bok och börja läsa igen. Kanske pyssla lite mer mina framkallade bilder också. Något ska jag hitta på :)

Invasion.

Surdegsbrödet tar över min lilla ugn! Än så länge ser det bra ut i alla fall ;P Mmm mm mm! Hoppas det blir lika gott som frukt & nötbrödet. Jävlar vad händig jag känner mig! Den stora frågan blir bara var i hela friden vi ska frysa in det, lite fullt i lill-frysen. 2 Feta limpor kan bli tight. Dessutom alla muffins! Undra hur länge de håller...

Nu strax äre lunch. Ska duscha också inför min dejt med Sandra ;) What to wear, what to wear, jag har ju pajjat de enda jeansen jag faktiskt kommer i...

Vilket fart!

Se på mig vilken fart jag har! Satt surdegsbröd på jäsning, ätit, jag är inte naken. Vad näst ska jag få någonting gjort idag? Voj voj. Tror jag ska sortera papper samt ta fram mina bilder som jag framkallat. Leka med dem är roligt. Dessutom har jag troligtvis en dejt med Sandra idag. Kul kul, det är veckans dejt nr 2.

Nu ska ja ta fram och göra något vettigt medan brödet är på jäsning. Hoho. Jag har kommit in i brödbakandet ;P Jag är "BrödBakarGubben" (om det finns någon sådan). Hi hi hi.

Onsdagmorgon.

Veckorna bara flyger fram! Det är nästan lite läskigt, vet som inte vart jag är på väg! Igår var en otroligt effektiv kväll, jag och sambon lagade soppa samt mellamålsmuffins á la Josie. Dessutom hackade vi upp en väldigt exotisk sallad av annanas, mango och blodapelsin. Mums! Får provsmaka idag men de luktade ljuvligt så jag är inte orolig. Sambon ska på födelsedagsmiddag ikväll så jag får äta själv. Men det ska väl reda sig. Frukost nu ;P

image224


Fab, fab, fab...

I can't say it enough! Fab!!! Vilken kvinna liksom. Jag gillar min nya sjukgymnast, hon säger att jag är duktig och att mitt knä samt mina ärr är väldigt fina. Hon ska styra upp mig direkt. Hon pratar om framtiden, att springa, spela innebandy. Dessutom gillar hon Umeå (NORRLAND) och tycker att jag har ett vackert namn. Nämnde jag att det är gratis för det går under högkostnadskortet? Inte? Så är det.

Jag är peppad. Cyklade arslet av mig idag, bokstavligt talat i 45 minuter. På torsdag får jag mitt nya knä-träningsprogram. Då jävlar kör vi fullt ut!

Veckans dejt 1.

Då var det dags för veckans första prövning aka dejt. Vem är den lycklige? Nämligen sjukgymnasten. Jajjebus jag ska på sjukgymnastik på Fysiken och jag hoppas verkligen att det klickar. Första intrycket är väldigt viktigt (speciellt om man är den som betalar i sällskapet). Jag vill verkligen att det ska klicka mellan oss och att jag får något framtidshopp samt ro i min tillvaro.

Så håll tummarna allihopa att det blir en perfekt första dejt!

Newer hair.

Jag har bokat klipptid. Jag dör. Jag ska genomföra detta, jag tror inte det är sant!? På torsdag smäller det. Då åker kalufsen bort bort bort. Jises, undrar om de blir fint? Har jag valt rätt frisyr? Kommer frisören skälla på min skötsel av håret? (troligen) Kommer mitt fejs se jättestort ut i kort hår? All denna ångest som har flera dagar på sig att byggas upp! Det är fan orättvist. Fast lite spännande är det ju...

Ps. För er som undrar, nej jag har inte handlat. Men jag ska åka och göra det nu. Sådeså. Jag har googlat karta. Nu jävlar ska jag och mazdan på äventyr, får se om vi kommer tillbaka. Ever.

Åh så skönt!

Fick just besked av Monkan. Jag klarade utbildningsplaneringen. Godkänt! Vilken lättnad, en sak mindre att oroa sig för. Nu har jag glott Top Model säsong 10 också. Fan jag säger som Linda Bengtzing, hur svårt kan det va? På med kläderna kvinna och åk på affärn! Nu åk jag.

Patetiskt.

Jag har just sett klart One Tree Hill säsong 5. Jag har av någon oförklarlig anledning gråtit till avsnitten. På riktigt. Något är gravt fel med mig, men den där jävla ungen är fan söt.

Uppe med tuppen.

Varför är jag uppe kan ni fråga er. Jo, för att jag vaknade av sambons alla väckarklockor och var hungrig!!! Så jag tänkte att man kan väl masa sig upp för den och får känslor. Dock är det kallt, det är som en vacker vinterdag i Norrland, kyligt men soligt och fräscht!

Vad ska damen som är ledig göra idag? Sortera papper (igen) och ringa och kanske boka klipptid. Jag vet att jag tjatar om klipptiden men jag vill verkligen, måste bara se över ekonomiskt. Hihi. Hoppas ni får en bra dag! Om någon annan är ledig och vill hänga är jag till förfogande.

Ps. Sambon dansade just för mig till Linda Bengtzings schlagerlåt. Det är ett bra sätt att börja en ny dag ;)

Enormt matinlägg.

Nu kommer dubbelt mat, Dels gårdagens mat (först ut såklart). Det blev faktiskt jättegott och bönguacamolen var totally fab!

image222

Idag var det andra bullar, rättare sagt hemmagjorda köttfärsbiffar med champinjonsås på tapeten! Biffar är fasiken aldrig fel... ni skulle sett hur arbetet gick till på rullande band! Som volvo!

image223

New hair.

Sambon gjorde slingor på mig som bekant häromdagen, här är resultatet. Syns inte jättebra här på bilden men ute när det är ljus och lyser ser jag jättesöt ut ;P Imorgon ska jag boka klipptid. Let's do it.

image221

Till något lättare.

Vi har ätit. Vi har pratat. Men framför allt så har vi gjort varsitt träningschema! Herregud, om all goes well denna vecka blir det 6 härliga pass. Får se hur bra det går att genomföra men jag ska försöka, det är  ju bara på morgonen jag känner mig överkörd av en truck.

Ben ikväll. Min favorit. Hihi! Sjukt peppad. YEAH!

Funderingar.

Ja ibland har jag mina ljusa stunder av djupa funderingar. Idag är en sådan dag, vad som triggade allt är att jag har börjat kolla på One Tree Hill säsong 5. Tydligen är detta en säsong som börjar när alla har gått färdigt college och "kommer tillbaka" vuxna. Deras förväntninar, drömmar och planer samt hur allt utvecklade sig, mestdels emot hur de hade föreställt sig att livet skulle vara. Det fick mig att tänka på var jag och de omkring mig står nu.

På ett sätt känns det som att vi alltid har varit och fortfarande är unga, respektlösa, busiga och oansvariga ungdomar. Men så är ju inte fallet, egentligen är vi nu vuxna, vi lever vuxna liv. Vissa av oss delar livet med någon annan vilket ställer helt andra krav, vissa ensamma, vissa på håll. Vi har arbeten, vi tjänar pengar och lever i vardagen med allt vad den innebär. Massor med ansvar och tråkiga saker som måste göras som tvätt, disk, matlagning, räkningar. Jag känner mig nästan överväldigad.

För innerst inne är jag fortfarande den rebelliska svartrockaren jag var på högstadiet. Jag flyttade hela mitt liv 100 mil för lite mer än 1 månad sen och jag har fortfarande inte förstått det. På ett sätt sitter jag fast mitt emellan, för jag studerar fortfarande vilket innebär att jag inte har kastats ut i den hårda verkligheten på riktigt än. Men min tid kommer, tidigare än jag kan föreställa mig skulle jag tro eftersom veckorna bara rusar fram nu. Vardag. Är detta livet?

Manic Monday!

Herregud det är rekord. Jag är uppe 07.40 kan ni förstå det? Det är jättetidigt för att vara jag. Men solen skiner och fåglarna kvittrar så hur kan man låta bli liksom. När himmelen är ljusblå här i Göteborg ska man minsann kliva upp. Har ätit frulle nu i lugn och ro. Gav mig på gröten, det gick bra, jag är mätt som fan och belåten.

Vill bara tillägga att mitt frukt och nötbröd lyckades denna gång. Har 2 limpor mums mums mums bröd. De är dessutom estetiskt tilltalande, ska fotografera mina limpor så ni får se. Haha jag är så stolt att ha lyckats! Nåja borta gaddarna och sedan trippa till spårvagnen. Skönt att det är måndag va!

*stöna*

Just hemkommen från gymmet och har satt i mig keso med fruktsallad. Har satt limpa nr 1 i ugnen och limpa nr 2 åker in när limpa nr 1 är klar (förslagsvis). I alla fall så gick det bra med träningen idag, blev lite armar å sådant samt den där crosstrainern i 40 min. Tittade på när innebandyspelarna spelade innebandy medan jag crossade och försökte inbilla mig att jag spelade innebandy. Det gick väl sådär.

De här som blir tvingade att operera bort  brösten och jämrar sig över hur jobbigt det är att en del av just DEM ska försvinna. Ungefär så mår jag idag utan innebandyn. Stundtals i alla fall, får återfall med jämna mellanrum. Jag gick och opererade mig men inte fan blev jag nöjd med resultatet...

Huvudet är fullt av tankar.

Jag har kanske en miljard saker i skallen att blogga om idag. Dessutom har jag massvis med flaschiga bilder att lägga upp också, på mig själv (såklart) och på dagens utomordentligt fabulousa måltid, ugnsgrillade kycklingfiléer med bön guacamole och "pizzasallad". Ni ska veta att det var gudomligt gott och att herrn i huset blev så fascinerad över att bönor faktiskt kan vara gott.

Men jag har inte tid. För jag ska ta tjuren vid hornen och träna. Den där jävla crosstrainern ska få sig en omgång, sådeså. Så nu ska jag ladda på lite ny musik på mp3 spelaren. Så att jag kan motivera mig till att spöa crosstrainern. För det är betydligt svårare än att motivera sig till att spöa exempelvis IKSU Ungdom. Grrr.

Jag vill gråta.

Jag är så avundsjuk. Jag vill också spela innebandy. Jag är less på cykel och crosstrainer. Jag hatar crosstrainern. Jag vill inte åka och träna ikväll. Blääääää. Jag vill träna roligt. Jag vill ha ett mål och mening med det här eländet. Att bli fit verkar inte nog för mig. Jag vill vinna, för att jag är en vinnare.

Förövrigt grattis till Ersboda SKs damer, inte för att jag känner så många som spelar där längre men det är och kommer att förbli mitt skötebarn så länge jag lever. Skönt att veta att ni har klarat er kvar i ettan. That's where you should be.

Ingen dans på rosor.

Som alla som lever i ett sambo-livet så är det ingen dans på rosor. De flesta vill nästan framställa sitt liv som att det vore så men det vore väl att ljuga. Vi har ju gått igenom här på bloggen vad vi tycker om hyckleri så det är bäst att vara ärlig ;P De flesta skriver bara om när det är bra men jag känner att den här bloggen är ärlig. Den är ju trots allt till för mig. Dessutom vill jag sprida hopp hos alla som får DAMP på alla "lyckliga 24/7 sambobloggar" och mår dåligt över att de inte har det.

Alla förhållanden, vare sig det är med en kille, tjej, vän, förälder eller syskon har sina upp och ner. Skulle det inte vara så skulle man inte uppskatta de "upp:sen" man har. Då skulle inte de vara så speciella. Om det inte är de där exeptionellt lyckliga stunderna i livet man lever för så vet jag inte vad.

Vi har väl haft lite tjafs nu, igår och idag. Den nya "nyttiga" livet tär på en, fasta tider och mer organisation. Det är såklart en omställning för alla inblandade. Dessutom så är vi inne på vår tredje månad utan snus, det börjar gnaga lite innombords (lite lättretlig är man ju haha). Slutligen har vi det skäl som gör att alla människor tjafsar. Umgås man för mycket tränger man på varandra och då blir det tjafs till slut. Det bästa är när man har löst konflikten. Skönt att ha bearbetat allt och lämnat det bakom sig, så att det inte kommer tillbaka och biter en i röven vid ett senare tillfälle ;P

Nu ska vi åka på utflykt till Göteborgs Skärgård och "reparera" vårat "förhållande". Haha, skämt åsido vi ska umgås och ha en trevlig söndag. Hoppas ni får det med!

Skräpmat.

Att skräpmat är gott är vi alla överens om. Men att man kan göra nyttigare hemmagjord skräpmat som är minst lika god det är något nytt för mig ;P Nemen i alla fall gav vi oss på en pizza på fullkornsbotten. Mycket grönsaker på den och egen komponerad tomatsås á la Claes. Jättegott!

Dessutom slog vi till på att göra pizzasallad till också. Jävlar vilka armmuskler jag har nu, riva vitkål by hand är inte att leka med. På tal om lek så har jag börjat leka med min mixer. JAg är fullständigt kär i den och de smoothies den gör. Halleluja praise the lord. :)

image220

Mör.

Jag känner mig som en klubbad säl idag. Förkylningen har inte riktigt lämnat kroppen men träningsnarkomanen i mig tog mig till gymmet igår ändå. Satan vad skönt det är att träna på lördagar! Ine en käft där, hög musik och framförallt känner man sig hur duktig som hellst som tränar medan alla andra är på väg till eller har börjat dricka på förfesten.

Idag är min absolut favorita träningsdag. Söndagkvällen, hur lungt som hellst på anläggningen även idag, man får alla maskiner för sig själv och kan göra saker och ting i lugn och ro i sin egen takt. That's how I like it. Ahh, trots min ömma kropp är jag peppad. Gamm armarna ska få sig en omgång idag.

Ps. Jag ökade med 2,3 kg igår på alla benövningar förutom baksida. I ROCK! YEAH!

Avlägger rapport.

Sambon har gjort slingor i mitt hår och det är klart. Det blev jättefint! Lite annorlunda, inte jättemycket ;) Skitnajs. Då var det bara klippning kvar då. Ska faktiskt försöka få en tid i veckan, har ju bara 2 lektioner. Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med mitt nya hår (och min duktiga "frisör" sambo då). Good Night!

Ps. Alla som klagar och säger att Perelli såg utmärglad ut, yeah yeah yeah. PALJETTKORSETT mina damer och herrar. I rest my case. Kan det b l i mer schlager?

Melodifestivalen.

JAG ÄLSKAR CHARLOTTE PERELLI!!!!! Hon ska fan vinna hela skiten. Vilken outfit, vilket låt och vilket nummer! Vilken kvinna liksom, satan hon är ju en MILF utan dess like. Jag ska då memorera texten till Hero så att jag kan äga upp Josses schlagerfest, för jävlar jag är Perelli-frälst.

Perelli till Belgrad!!!!

Någon gång ska man dreggla klart.

Jag har länge länge länge velat ha båda dessa babes, nämligen en pedalhink till badrummet och en mixer till köket. Jag har dregglat över OBH Nordicas mixer och varit snål och snålare. Nu är det slut med snålandet och det är dags att påbörja nyttjandet. Jag är så jävla lycklig! Älskar mina nya grejer ;P

Jag ville haaaaa....
image219
JAG HAAAAAAAR!!!!

More makeover.

Har kommit på att jag inte lagt upp några bilder på våra fina nymålade luckor som sambon målat om. Dock har inte handtagen på lådorna åtgärdats än men det kommer mina vänner det kommer, rostfria är de i alla fall!

image218

Change...

Jag behöver verkligen! Är råpeppad. Vill klippa mig! Har hittat den perfekt frisyren, ni kan beskåda den HÄR den är så fin så fin! Kanske pyttelite längre men ungefär den stilen, rufsigt, busigt och lättskött. Fick tips av Josie på en salong med bra pris också. Ska fan klippa mig. Åh vad roligt ;)

Blir ljusa slingor också, får se hur det utvecklar sig, kan sluta i pannkaka och mörkt hår ändå men man måste prova. Behöver förändring nuuu :) På med kläder och iväg för att köpa mixer. Hehe. Min dröm mixer. ;P

Dream on, dream on...

Jises! Inatt har jag drömt så mycket att jag knappt sovit! Konstant dreaming och jag har jättearg i drömmarna! Ömsom rent förbannad och ömsom ledsen. Det var sjukt mycket känslor helt enkelt! Men mest var jag förbannad, sjukt förbannad. Undrar om det var något inre ustspel på mannen som somnade 20 igår och lät mig tråka själv ;P Haha.. min Grandpa.

Nu är det frukost och jag är hungrig. Yeah!

RSS 2.0