Baaad, baaad housewife!

Idag tänkte jag vara lite hemmafruig och tvätta och laga mat och sådär men så fastnade jag vid datorn istället och inte blev det många barn gjorda där inte! Nu har jag i alla fall tagit mig i kragen och gått med soporna och satt på tvättmaskin nr 1. Lär bli ett par ;P Tvätta på en ny maskin gör mig nervös! Att tvätta andras kläder gör mig ännu mer nervös, gick igenom alla tvättlappar för att kolla så jag inte krymper något ;)

Sitter och funderar på vad man ska laga för mat men jag tror det blir köttbullar och potatismos jag har dålig fantasi idag.. avancerade fan igår med chili con carne så för att upprätthålla mystiken och suktandet efter min matlagning kan jag ju inte bjuda till varje dag ;)

Pratade med pappa idag, det var inte igår. Jag har det jättebra och det är väl lika bra att vi är ifrån varandra nu eftersom jag blir hemlös 1 november och får lov att flytta hem till pappsen. Kanske sova lite hos Faxen eftersom han bodde hos oss under sin hemlösa period ;P Muhahaha!!!

Saknar alla i Umeå, men bara lite för jag har det så himla bra här också, fint väder idag med! Det var en jäkla skiva i helgen, pubrunda på fredagen (och alldeles för mycket sprit) och Trädgården på lördagen. Alltid skoj med bra sällskap.

I övrigt så ska jag och Claes roadtrippa i Italien snart, på söndag morgon åker vi! I'm so excited! Har inte fattat det än det ska bli grymt kul :) Därav tvättandet nu...

ps. Jag har blivit beroende av www.facebook.com så ni vet...


Pussar och kramar till alla i Umeå!

RSS 2.0