Bööörna i Götet!

Idag har jag tagit mod till mig och bööörnat i Göteborg, bland spårvagnar och trafikanter. Det var faktiskt inte körande som krävde mest fokus utan att hitta, jag är som bekant mest lost i världen! Men jag lyckades köra Claes till jobbet imorse och hitta därifrån till flyget för att hämta Josie som kommer på besök! Den stora bedriften var att hitta tillbaka till Kärralundsgatan från flyget. Men jag chansade och vann ;) Gillar audin!!!

Josie var förövrigt ute igår så hon är helt död. Paaaartaaaaj!!! ;) När vi skulle köpa pizza & dricka fick vi ta SmartCaren, var första gången ever ja körde en såndär leksaksbil med automatväxel. Jiiises vad läskigt! Vänstern har ju damp! Vill koppla på bromsen vilket resulterar i oväntade pallnitar. Jag ber till gud att bilen vi hyr har växlar. ;P Men men jagt överlevde det med. Inte nog med alla dessa bilkörar bedrifter så lyckades ja äta HELA pizzan!!!! HElt otroligt.

I amaze myself today.

Vad mer spännande ska ja lyckas med idag? Btw har jag sagt att jag vann över Claes i golf i helgen? Det tar sig det tar sig...


image33

SmartCar! Som att cykla... :P

Lite nervöst...

Då var det bestämt. Igårkväll bokade vi flygbiljetter till Italien. 5 augusti drar vi till Florens för 2 veckors roadtrippande i Italien och en sväng till Frankrike också. Ska bli ett roligt äventyr, fast jag är lite nervös också. Herregood! Imorrn kommer min pärla Josie till Göteborg för lite partaj å skoj skoj! Liseberg måste vi dra också..Ska bli roligt ;)

Fest i helgen!!!

Regnigt Göteborg.

Ja mitt herrskap. Jag vet jag är sämst på att uppdatera och nu hittar jag ingen usb port på denna dator så jag kan ladda upp bilderna men... är hemma i Sverige nu. Västkusten i usa var i alla fall asbra! Vegas var helt klart en upplevelse att göra om, sen är det en väldigt föränderlig stad så några nya grejer lär det finnas nästa gång man åker dit. Grand Canyon var även det en härlig upplevelse, jag gillar inte natur och sånt men det var bland det häftigaste jag varit med om. Så jävla mäktigt!

Los Angeles är alltid härligt med sitt väder och härliga strand. Fick även en heting till baywatch att spana på! Haha.. japanerna jagade han med kamerorna det var lustigt ;) När vi kom tillbaka till Philly blev det lite chillande och sist men inte minst en 2 dagars trip till Washington. Väldigt fin stad! Påminner lite om europa för det var mycket mer arkitektur och sådant. Jättemystigt! Många musséer också som jag och Junior besökte. Lite regn där med men det är helt okej efter 1½ månad av sol.

Nu är jag i Göteborg, mitt andra hem på Kärralundsgatan. Här är det mulet och regn, fast några dagar av sol var det förra veckan. Himla najs att vara här faktiskt, ta det lungt och sådär. Lite me-time helt enkelt. Fast än har det varit en del att fixa men snart ska jag dyka ner i min bok.

Tjoho!

RSS 2.0