Hihi hohoho...hahaa..hooooooooooooooooo!

Okej jag är typ full. Eller övertrött. Eller övertrötts-full. You tell me. Snart ska jag powernapa i 20 minuter. 20 härliga, gudomliga minuter åh så jag längtar. Men först en liten resumé av dagen. Promenad till korsvägen, exakt 30 minuter med påklädning, skoknytning och dylikt inräknat. Alltså 25 minuter actual gångtid, tycker jag funkar bra det var helt klat uppfriskande sådär 04 på natten. Mumma!

Jobb 05-12 gick jättebra. Hoppas jag får börja med kassatjänst snart också samt lära mig göra alla olika sorters kaffe. Spännande spännande ;) Alltid kul med något nytt och utvecklande att se fram emot på arbetet!

Föreläsning i lillklassen 13-16. Mycket bra, kul med diskussioner och sådant. Skönt när alla inte är konforma och håller med varandra. Gillar när det blir lite riv och liv ;p

Möte med studievägledaren 16. JAG ÄR LYCKLIG!!!!! Det blir C uppsats i idrottsvetenskap för mig i höst. Känns skitkul faktiskt måste bara komma på en bra idé. Sedan fick jag veta att det är möjligt för mig att läsa till en magisterexamen i företagsekonomi på 2 år. 2 år!!! Det är ju ingen tid alls. De har inriktning mot organisation och projektledning. Åååååh jag dregglar, åååååh organisation. Ååååh externredovisning. Jag vet jag är störd. And I like it!

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Hon som gjorde min design har en tävling på G där hon lottar ut en ny design. Allt du behöver göra är att skicka en kommentar och hålla tummarna. Kolla i min blogg och scrolla ner lite så hittar du dit!

2008-04-14 @ 17:21:21
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: peter

jag tycker inte om folk som skickar sånadär kommentarer som ovan..

2008-04-14 @ 20:10:51
URL: http://gladasjuan.blogg.se
Postat av: ann-sofie

jaa du är stöörd ;) usch & fy !

2008-04-14 @ 20:57:24
URL: http://annsofiem.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0