Ingen dans på rosor.

Som alla som lever i ett sambo-livet så är det ingen dans på rosor. De flesta vill nästan framställa sitt liv som att det vore så men det vore väl att ljuga. Vi har ju gått igenom här på bloggen vad vi tycker om hyckleri så det är bäst att vara ärlig ;P De flesta skriver bara om när det är bra men jag känner att den här bloggen är ärlig. Den är ju trots allt till för mig. Dessutom vill jag sprida hopp hos alla som får DAMP på alla "lyckliga 24/7 sambobloggar" och mår dåligt över att de inte har det.

Alla förhållanden, vare sig det är med en kille, tjej, vän, förälder eller syskon har sina upp och ner. Skulle det inte vara så skulle man inte uppskatta de "upp:sen" man har. Då skulle inte de vara så speciella. Om det inte är de där exeptionellt lyckliga stunderna i livet man lever för så vet jag inte vad.

Vi har väl haft lite tjafs nu, igår och idag. Den nya "nyttiga" livet tär på en, fasta tider och mer organisation. Det är såklart en omställning för alla inblandade. Dessutom så är vi inne på vår tredje månad utan snus, det börjar gnaga lite innombords (lite lättretlig är man ju haha). Slutligen har vi det skäl som gör att alla människor tjafsar. Umgås man för mycket tränger man på varandra och då blir det tjafs till slut. Det bästa är när man har löst konflikten. Skönt att ha bearbetat allt och lämnat det bakom sig, så att det inte kommer tillbaka och biter en i röven vid ett senare tillfälle ;P

Nu ska vi åka på utflykt till Göteborgs Skärgård och "reparera" vårat "förhållande". Haha, skämt åsido vi ska umgås och ha en trevlig söndag. Hoppas ni får det med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0